(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kata Dátum: 2009-07-24 11:31:28
Sziasztok! Én még soha nem voltam külföldön, de most elhatároztuk a párommal, hogy jövő nyáron szeretnénk elutazni, és úgy néz ki, hogy Zakynthos lesz az úticél. Lehet, hogy butaságot fogok kérdezni, de mindennel együtt szállással busszal és a kint léttel együtt mennyit kellene összespórolnunk, mivel mi egyetemisták vagyunk, így egy kicsit húzós a spórolás. A választ előre is köszönöm. Üdv: Kata
Burányi Nikolett Dátum: 2009-07-23 20:02:56
Budai Edina írta ekkor: 2009-07-23 11:49:24
Sziasztok! Végre sikerült szállást foglalni viszont sajnos nem a Georginába, hanem a Jenny-be. Akinek valami tapasztalata van erről az apartmanról kérem ossza meg velünk?!!! Illetve az lenne a kérdésem, hogy mennyire van távol egymástól a Jenny és a Georgina? A párom és én aug.15.-től megyünk busszal, jön esetleg akkor még valaki? Előre is köszönöm!
Szia Budai Edina! Mi is Zakynthosra megyünk, mi foglaltuk le az utolsó helyet a georginában. A Jenni közelebb van a tengerparthoz, de kb 150-200 m-re van a georginától, mejd átjöttök úszni, mert a Jenniben nincs ,medence. Szia
Budai Edina Dátum: 2009-07-23 11:49:24
Sziasztok! Végre sikerült szállást foglalni viszont sajnos nem a Georginába, hanem a Jenny-be. Akinek valami tapasztalata van erről az apartmanról kérem ossza meg velünk?!!! Illetve az lenne a kérdésem, hogy mennyire van távol egymástól a Jenny és a Georgina? A párom és én aug.15.-től megyünk busszal, jön esetleg akkor még valaki? Előre is köszönöm!
Tóth László Dátum: 2009-07-22 19:33:26
Grand Zakynthos írta ekkor: 2009-07-20 12:00:15
Kedves László! A szobákat érkezéskor hivatalosan 14 óra után lehet elfoglalni, de természetesen, ha hamarabb érkeztek és már kitakarították a szobákat, át lehet venni. A busz kb.12.30-ra érkezik meg, ekkora már a takarítással legtöbbször készen vannak. A fakultatív programokról szóló tájékoztatót a Georgina apartman éttermében tartom görög idő szerint 17.00-kor. A Jenny innen 2 percre található. Ha bármiben tudok még segíteni, nyugodtan írj. Üdv: Zsuzsi
Kedves Zsuzsi! Köszönöm szépen a tájékoztatást. Mennyire jellemző, hogy elmaradnak a fakultatív programok, mert mi szeretnénk igénybe venni ezeknek nagy részét. Tavaly Tolón nyaraltunk, és az érdeklődés hiánya miatt sajnos nem jutottunk el mindenhova, ahova szerettünk volna. Egyik nagyon várt fakultatív programunk Olimpia, van-e rá esély hogy elmarad? Válaszodat előre is köszönöm!
Tóth Noémi Dátum: 2009-07-22 17:01:41
Grand Zakynthos írta ekkor: 2009-07-21 22:57:31
Kedves Noémi! Én még erről a mükénéi sírkamráról nem hallottam, ezért megkérdeztem egy pár helybélit illetve olyan idegenvezetőket, akik már régebb óta itt vannak, de senki sem hallott erről. Üdv: Zsuzsi
Szia Zsuzsi! Kár hogy senki nem hallott róla, de azért köszönöm szépen a segítséged smile