(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Vizi Gyöngyi Dátum: 2009-07-22 16:51:00
Kedves GrandZsuszi! Jövőre szeretnénk menni a párommal NÁSZÚTRA Zakynthos-ba az Ibéria ap.ba, s arról szeretnék érdeklődni, hogy a 10%-os előfoglalási kedvezmény (jan31-ig) hogy kerül levonásra. On-line foglaláskor már kapásból le is lesz vonva? Lenne még kérdésem: Mikortól látjuk majd kb. a jövő évi kínálatokat, árakat, ill.mikortól lehet foglalni, mert kinéztünk már egy szobát,s félő,hogy lekésünk róla! NEM SZERETNÉNK! VÁLASZOD ELŐRE IS KÖSZI!JA ÉS JÓ AZ OLDAL NAGYON!!!
zsófi73 Dátum: 2009-07-22 15:21:25
Grand Zakynthos írta ekkor: 2009-07-22 12:53:58
Kedves Zsófi! A Georgina apartman 4. emeletén lévő 4 fős apartmanok erkélyéről lehet a legjobban látni a tengert. Üdv: Zsuzsi
Nagyon szépen köszönöm a választ, további szép napot! VargaZsófi
Grand Zakynthos Dátum: 2009-07-22 12:53:58
zsófi73 írta ekkor: 2009-07-18 23:25:43
Kedves Grandzsuzsi! Kedves Grandedina!, vagy bárki! Érdeklődni szeretnék, hogy a GrandTours zakiynthosi apartmanok közül, melyek (4 fős) erkélye néz a tengerre? Tervezzük a jövő évi nyaralást! smile Az idén, és tavaly is N. Marmarasban töltöttünk 2 hetet, de most kicsit "messzebbre" merészkednénk! Előre is köszi! Szép napot! VargaZsófi
Kedves Zsófi! A Georgina apartman 4. emeletén lévő 4 fős apartmanok erkélyéről lehet a legjobban látni a tengert. Üdv: Zsuzsi
oláh renáta Dátum: 2009-07-22 10:14:49
És akkor a végére: mi tavaly 2en kb.140.000 forintot vittunk ki (akkor 240 volt az euro) Ebből kifizettük a kompdijat oda-vissza ... befizettünk a görög estre..elmentünk a csuszdaparkba...egyénileg (Vromiból és Skinariból) külön külön megnméztük a kék barlangot és a navaggiot ... béreltünk 6 napra egy robogót,ami nagyon hálás jószág volt,mert elvitt mindenhova,oda ia ahova a quad pl fel sem ment,majd 400km-t tettünk a motorba és csak 2x tankoltunk bele 5 euroért és hagytunk is a tankban. Minden reggel elmentünk a zeuszba kavéért,vizért ,amit ráadásul üvegre és nem zsugorra vettünk,semmi ételt nem vittünk,igy mindent kint vettünk a kis boltban ... a parton a bárban söröztünk..az El Grecoban már törzsvendégek voltunk,ott ittunk ettünk szinte mindig .. voltunk egy tengerparti étteremben...a gyrosos is messziről megismert már minket ...és utazas előtt 1 nappal még volt 80 euronk,amit mind elköltöttünk ajándékra. Tehát nem fogtunk meg a pénzünket,nem bevasarló központban vasaroltunk,éttermekben ettünk,ittunk és jól kijottunk ennyi pénzből. Aki sporol,joval olcsobban megussza ... remélem segitettem és nem untattam senkit smile
oláh renáta Dátum: 2009-07-22 10:05:44
Attól se kell félni,hogy nem tipikus görög sziget ... a sziget gyönyörű és változatos ... én tavaly voltam először görögbe,de tudtam,hogy idén is ez lesz az uticél...s mi sem bizonyitja jobban,hogy zakynthos egy örök élmény: hiába nézegettem katalógusokat ,képeket más szigetekről,mind1et zakyval hasonlitottam s egy sem fogott meg,igy idén is oda megyünk smile Talán annyi,hogy nincs annyi kék-fehér ház,de a kis falvakban tipikus görög bácsik és nénik vannak ... nem tudtunk mindent megnézni,de biztos vagyok benne hogy a fővárosban is akadnak kisebb utcák,amik még megőrizték a régi értékeket,bár én ugy tudom,a földrengés utan,szinte az egész szigetet ujraépitették. .... Az angolokkal sincs gond,nem tudom ezt ki találta ki,fiatalok mindenhol vannak,mindenhol buliznak..talán annyi a különbség,hogy a gyros mellett van hamburger is az étlapon és pár jellegzetes angol étel...nem hiszem,hogy Paralia ban pl. nincs ilyen smile ... horvátország meg a Balcsi német közponú,de attol még Istria Istria,a balcsi meg a magyar tenger smile