Attól se kell félni,hogy nem tipikus görög sziget ... a sziget gyönyörű és változatos ... én tavaly voltam először görögbe,de tudtam,hogy idén is ez lesz az uticél...s mi sem bizonyitja jobban,hogy zakynthos egy örök élmény: hiába nézegettem katalógusokat ,képeket más szigetekről,mind1et zakyval hasonlitottam s egy sem fogott meg,igy idén is oda megyünk

Talán annyi,hogy nincs annyi kék-fehér ház,de a kis falvakban tipikus görög bácsik és nénik vannak ... nem tudtunk mindent megnézni,de biztos vagyok benne hogy a fővárosban is akadnak kisebb utcák,amik még megőrizték a régi értékeket,bár én ugy tudom,a földrengés utan,szinte az egész szigetet ujraépitették. .... Az angolokkal sincs gond,nem tudom ezt ki találta ki,fiatalok mindenhol vannak,mindenhol buliznak..talán annyi a különbség,hogy a gyros mellett van hamburger is az étlapon és pár jellegzetes angol étel...nem hiszem,hogy Paralia ban pl. nincs ilyen

... horvátország meg a Balcsi német közponú,de attol még Istria Istria,a balcsi meg a magyar tenger