(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Geri Dátum: 2013-07-16 19:42:12
Varga Tibor írta ekkor: 2013-07-12 19:34:07
Helló! Esetleg friss vélemények az Ibéria apartmanról? Ezenkívül nagyon érdekelne milyen a szervezett buszos sziget túra. Előre is köszi.
Szia Tibor! Ma voltunk buszos túrán, rengeteg szép dolgot láttunk, és sok érdekességet tudhattunk meg az idegenvezetőnk jóvoltából a görög kulturáról, történelemről, politikáról és még pletykákat is hallhattunk valamint alkalmunk volt rengeteg helyi dolgot megkóstolni is. Köszönjük Szilviának az élvezetes idegenvezetést! Egy dologra viszont szeretném mindenki figyelmét felhívni: lehetőség van vásárlásokra (borvásárlás a termelőtől, olivaolaj vásárlás szintén a termelőtől, bazár édességgel, krémekkell stb), na itt SEMMIT ne vásároljatok! Minden SOKKAL drágább, mint a parti supermarketekben! Kicsit vicces, hogy a jónevű termelőnél, a gyártás helyéről ki sem vitt 4 eurós palackozott bort, az első boltba betévedvén (nem akciósan) 3,50ért láttam meg (amin ugye nyilván rajta van már a bolt haszna is), a 3 eurós édességet pedig 1,50ért árulták Laganas főutcáján (a bazárban otthagyott 10€ helyett 5,80ért megvehettük volna UGYANAZT - nem olyasmit), és az olivaolaj (legalábbis a natúr - csak ezzel találkoztam a laganasi boltban) is olcsóbb volt, mint a termelőnél. Köszönjük Szilviának azt aktív részvételt lehúzásunkban! (Ő már itt, Zakynthoson él sok éve, nyilván van fogalma az árakról, aktívan segítkezett a pult mögül minden helyen az árusításban. Persze azt sosem állította, hogy olcsóbban vesszük, mint bárhol máshol, de azért egy idegenvezetőtől, nem ezt várja az ember.) Summa summarum: menjetek el a buszos túrára, és ha lehet előtte a sziget körüli hajós túrára, meseszép dolgokat fogtok látni, érdekes dolgokat fogtok hallani, de ne vegyetek csak olyan dolgot, amit előtte nem láttatok a boltban. Mindent kóstoljatok meg, álljatok sorba többször is, és vegyétek meg őket a hozzátok legközelebb lévő kisboltban olcsóbban. Üdv: Geri
Józsi Dátum: 2013-07-14 21:45:32
Siti Gergő írta ekkor: 2013-07-12 06:37:30
Sziasztok! Robogót vagy quad-ot érdemes bérelni a Laganas közvetlen környezetében lévő strandok bejárásához? ( a párommal lennénk ketten, és egy 20 30km távolságra gondoltam) Milyen költségei vannak egyiknek másiknak?
Kedves Gergő! Ezt leginkább nektek kell eldönteni, mindkettő alkalmas a dologra. 18-25€ között van egy napra, a géptől függően. Persze még a biztosításokkal is el lehet játszani, no meg, + a benzin. Nem fogyasztanak sokat. A választásban az is közrejátszik, hogy éppen mi maradt szabadon. A robogó valamivel csendesebb és gyorsabb, a quad rossz, gödrös földutakon is jól megy. Ha még nem quadoztatok, próbáljátok ki, itthon nem kapsz egy teljes napra 6000 Ft-ért quadot. Jogosítvány kell. A homokos parton nem szabad quadozni, persze motorozni sem, csak az utakon. Ha van jármű, én hosszabb útra is elmennék, akár a sziget túlsó felére, de ez már a ti dolgotok.
Melisek Andrea Dátum: 2013-07-14 16:29:46
Sziasztok! Szept. 13-tól leszünk 2 hétig az Ibériában. Jön valaki még ugyanebben az időben oda?
Ágnes Dátum: 2013-07-12 20:38:34
Sziasztok!:) A görög estről szeretnék érdeklődni.Milyen ételeket szolgálnak fel?Milyen a hangulat? Várom a véleményeket,mert eddig pozitív és negatív dolgokat is olvastam. Üdv: Ági:)
Varga Tibor Dátum: 2013-07-12 19:34:07
Helló! Esetleg friss vélemények az Ibéria apartmanról? Ezenkívül nagyon érdekelne milyen a szervezett buszos sziget túra. Előre is köszi.