Üdvözlök minden kedves Grand Tours Irodával utazót, és majdan utazókat is.
Évek óta rendszeres utasai vagyunk az irodának, és szeretném elmondani, hogy minden utazásunkat követően fenomenális elégedettség és bizalom övez bennünket körül.
Minden a legtökéletesebben szervezett a legelső perctől a legutolsó percekig. A Zakynthos kihelyezett idegenvezetője Vivien, egy nagyon alapos és minden téren segítőkész fiatal nő....teli kedvességgel.
Köszönjük a bőséges információt a már szigetre érkezéskor és azt követően is.
A szervezettségben még nagyfokú részük van a buszsofőröknek is, tiszteletteljes üdvözletem és kiváló egészséget nekik. Nagy hozzáértésük és türelmük, segítőkészségük az utasok felé egyszerűen megnyugtató!!!!
Idén Zakynthost választottuk májusban, és szeptemberben Korfut.
Zakynthoson a George&Sofia apartman nyerte el a tetszésünket, igaz a legelső heti turnus egyedüli vendégei voltunk a házban. Sokan talán a távolságától megrémülhettek. De nincs ott semmi nagy távolság!
Nagyon boldogok voltunk, hogy ezt választottuk, sőt visszatérők szeretnénk lenni, és csak ezt választani.
Egyáltalán nincs messze a központtól, alig 100 méterre egy másik Grand apartmantól. Szép helyen fekszik, az egész Agios Sostis nekem legszebb és legeltaláltabb, árnyékos, fás helyét foglalja el ez a szép apartman. Az egész apartman felújított, az idei Grand tours iroda katalógusában még az elmúlt évi állapota látható. Most szép meleg barna színe van, minden szoba átfestett, felújított és nagyon is tágas –komfortos. Dizájnos fehérre festett tornácai és tágas erkélyei vannak. Délelőtt ezen részen süt a nap, és délután az apartmanok ajtaja felől süt a nap, de ez azért jó, mert az ajtók előtt is egy erkélynyi szabad rész van, akár oda is átlehet az asztallal hurcolkodni és élvezni a naplementét.
Nekem dupla erkély érzetem volt, és mi ezt ki is használtuk!
Nem volt olyan dolog, ami hiányzott volna. Még konzervnyitó is volt.
KIHANGSÚLYOZOM CSENDES, Zakynthos NEM HAGOS RÉSZEN FEKSZIK A HÁZ!!!!
Aki egyszer is ott nyaralt már Zakynthoson, idővel megérti miért írom nagybetűvel CSENDES!!!!
A tulajdonosok valóban a ház legalsó szintjén laknak, de ez a legalsó szint a katalógus képeken látható kettő szint alatt van. Mint egy „pince” részen. Nem látható az ő lakterük...és minden vendég zavartalanul töltheti napjaikat itt. Hetente kettőször lecseréli Sofia a 2 nagy és 2 kicsi törölközőt, új szemeteszsákot tesz fel..és érkezéskor a mosogatószer, a mosogatószivacs, a Wc papír...lábtörlő minden kéznél van. Ott tartózkodnak a ház körül, de nem „zavarják” a vendégeiket. Végzik a maguk teendőit, de teljességgel segítőkészen állnak a vendégeik részére, bármi gond is legyen.
Még sohasem találkoztam ilyen mosolygós középkorú görög házaspárral, mint Ők.
Vidámságuk, boldogságuk, összehangoltságuk példaértékű.
Öröm volt látni Sofiat a rózsakert árnyasságában és nézni ahogy az elhervadt virágfejeket kesztyűjében lemetszi. Nyugalom és biztonság...ezt éreztem.
Jövőre visszautazunk ide hozzájuk!
A George-Sofia apartman csodálatos pálmafa kertje és rózsakertje azt éreztette velem, hatalmas botanikus kert közepén lakhatunk és megízlelhettük a nyugalom maximális világát.
Köszönjük kedves Grand Tours Iroda, hogy ajánlataik közé választották ezt a csodálatos apartmant!!!!
Sikeres idei évet és éveket kívánok a GRAND TOURS IRODA VEZETŐJÉNEK és kedves családjának, és az iroda MINDEN KEDVES MUNKATÁRSÁNAK. Tiszteletem: Tóth Zoltánné Koós Renáta