(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kerpics Nóra Dátum: 2013-07-02 10:31:17
Tóth-Szöllősi Szilvia írta ekkor: 2013-06-26 11:51:16
Szia Bettina! MI az Allianznál kötöttük az utazás első napjától ( éjféltől) érvényes a visszaérkezés napjáig, kettőnknek 7800 Ft. Ez volt a legolcsóbb, nevesincs biztosítónál meg nem szívesen kötöttem volna meg. Üdv: SZilvi
Szia! Mi még nem kötöttük meg, de szerintem mi ezen az oldalon keresztül fogjuk, találtunk nagyon olcsót, kettőnknek 4600. Gondolom, nem sok mindent foglal magába, de nem vagyok biztos benne, hogy ha pár ezerrel többet fizetünk, az olyan sokkal többet ér... http://www.clb.hu/utasbiztositas/utasbiztositas-dijszamitas.php
N.A. Dátum: 2013-07-02 09:48:11
Szőke Imre írta ekkor: 2013-07-01 19:35:59
Kedves N.A. ! Milyen volt az idő, és a tenger mennyire volt meleg? Igen, nagyon jó a sziget, szerintem mindenki jól érzi ott magát.
Nagyon jó idő volt, 35 fok körüli hőmérséklettel. A víz szintén jó már, nyilván nem olyan mint majd augusztusban lesz, de a sekély részeken nagyon kellemes.
pazdernyik jános Dátum: 2013-07-02 03:51:55
Kedves Vivien! Hálás köszönetünket fejezzük ki neked amiért olyan gyorsan és szervezetten lebonyolítottad a Zakyntosy utazásunkat. Valamint szintén hálásak vagyunk a 4 gépkocsi vezetőknek is. Csak így tovább. csak a szerb határon ne kellett volna annyit várni. Miért nem Románia és Bulgária útvonalon közlekednek a buszok csak pár kilométerrel tovább tart az út.
Szőke Imre Dátum: 2013-07-01 19:35:59
N.A. írta ekkor: 2013-07-01 15:12:40
Sziasztok! Most jöttünk haza a férjemmel Zakythosról, egy csodálatos hetet töltöttünk el a szigeten. A Szofia apartmanházban szálltunk meg. A természet nagyon szép, nekünk a kedvenc strandunk a szemközti kis teknős szigeten volt, mert az kavicsos. Kis hajót béreltünk, úgy lehet oda eljutni, menet közben pedig sikerült teknőst is látnunk :) A közeli strandokon nagyon sekély a víz, kisgyerekekkel nagyon előnyös. Étterembe is elmentünk néha, ajánlott az idegenvezető pár helyet, de azon kívül is van sok szép hely, például nekünk nagyon tetszett az Ole Ole taverna, közel van, nagyon barátságosak és kedvesek, jók az árak, bőségesek és ízletesek az éltelek, van magyar pincér és étlap. Csak ajánlani tudjuk :) http://oleolezakynthos.com/index.html Akik már voltak remélem jól érezték magukat, akik még most mennek nagyon jó nyaralást kívánok.
Kedves N.A. ! Milyen volt az idő, és a tenger mennyire volt meleg? Igen, nagyon jó a sziget, szerintem mindenki jól érzi ott magát.
N.A. Dátum: 2013-07-01 15:12:40
Sziasztok! Most jöttünk haza a férjemmel Zakythosról, egy csodálatos hetet töltöttünk el a szigeten. A Szofia apartmanházban szálltunk meg. A természet nagyon szép, nekünk a kedvenc strandunk a szemközti kis teknős szigeten volt, mert az kavicsos. Kis hajót béreltünk, úgy lehet oda eljutni, menet közben pedig sikerült teknőst is látnunk :) A közeli strandokon nagyon sekély a víz, kisgyerekekkel nagyon előnyös. Étterembe is elmentünk néha, ajánlott az idegenvezető pár helyet, de azon kívül is van sok szép hely, például nekünk nagyon tetszett az Ole Ole taverna, közel van, nagyon barátságosak és kedvesek, jók az árak, bőségesek és ízletesek az éltelek, van magyar pincér és étlap. Csak ajánlani tudjuk :) http://oleolezakynthos.com/index.html Akik már voltak remélem jól érezték magukat, akik még most mennek nagyon jó nyaralást kívánok.