(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kaló Krisztina Dátum: 2013-06-28 07:40:08
Józsi írta ekkor: 2013-06-26 00:30:49
Kedves Vivien! Kicsit túlzottak a számok. Sok minden pontosítást igényelne, de nem ez a lényeg, a helyszínen mindenki el tudja olvasni az ártáblákat, mindenki le tudja mérni az időt az óráján. Talán nehéz elképzelni, hogy egy utas meglát 1-2 képet Navagio-ról, eldönti, hogy ide mindenképpen el kell jönnie? Befizet egy GT útra, elmegy a hajókirándulásra, nem sikerül kikötni az öbölben (vagy túl nagy volt a tömeg), megpróbálja másként, esetleg harmadszor. Ha sikerül, boldogan megy haza, megérte, ha nem sikerül, sok szép élménye volt ugyan, de maradt egy tüske, nem volt tökéletes a nyaralás, talán máskor … Nehéz azt elképzelni, hogy vannak olyan emberek, akik befizetnek néhány fakultatív programra, de valami mást is akarnak még? Talán mindennapos dolog az, amikor otthon motorcsónakot vezethetünk? Probléma az is, hogy esetleg a gyerekek is kipróbálhatják, otthon elmesélhetik, hogy motorcsónakáztak? Talán az is mindennapos dolog, hogy otthon a városunkban vagy falunkban robogóval, quaddal közlekedünk? Ez teszi teljessé a nyaralást, ha otthon elmeséljük, elmondjuk, hogy a GT útján voltunk, milyen szuper volt, jövőre megint jövünk. Kár ezt a plusz élményt elvenni a kalandra vágyóktól, ennyire hiányzik az irodának az a pár euro, hogy csak a saját szervezésű dolgokat preferálják? Szerintem azzal, hogy aláírtunk egy utazási szerződést, és fizettünk egy útért még nem vagyunk a GT tulajdona, hogy azt tegyük, ami neki jó, pont fordítva kellene lennie. Valahogy inkább azt várnám, hogy segítenének az utasnak, hogy mikor és hogyan jut el Navagio-ra, aznap mehetnek-e a hajók, nem pedig azt, hogy minek megy oda. Eddig a hozzászólásaimban csak dicsétem az irodát és a fakultatív programokat, vissza lehet olvasni. Kár a csalódásért, pedig már a jövő évi nyaralást is terveztük. Ez ne vegye el senki kedvét, biztosítva lesz a kiváló nyaralás smile , csak van aki még többre vágyik! smile
Mi kishajóval mentünk Porto Vromiból. Szuper volt. Már nem emlékszem mennyi időt töltöttünk ott pontosan, de a nagyhajó később ért oda és ha jól emlékszem hamarabb ment el. Az ott töltött időt bőségesen elegendőnek éreztem. és út közben sok látnivaló akadt, barlangok, rengeteg szép szikla: Posseidon arca.... Egyszóval nagyon jó volt és örültünk, hogy ezt választottuk, mert néhány nappal később a csoportból bizony akik a nagy hajóval mentek, nem kötöttek ki smile Csak a tisztánlátás végett smile
Szőke Imre Dátum: 2013-06-27 16:48:15
Benőcs Boglárka írta ekkor: 2013-06-26 18:23:14
Sziasztok! 2 embernek tudtam átküldeni az én tervem, mivel a dokumentum mérete sem apró és sok gond volt vele plusz nem szeretnék senkit semmire rábeszélni. Ezért úgy döntöttem felfüggesztem a dolgot. Nem szeretném, hogy bárki is haragudjon rám. Ha elküldöm az a rossz, ha nem akkor az. Én egy embernek ajánlottam fel segítségem, azonban mivel ilyen sokan "megrohamoztak" úgy éreztem nem lenne fair Viviennel szemben, ha én közölnék információkat. Ő egy kedves, segítőkész lány és higgyétek el tőle minden információt megkaptok majd.
Kedves Boglárka! Nyugodtan oszd meg az információidat, bármilyen is a hangulat. Mi is a netről, a Fórumról szedtük össze az első utunkhoz az infókat, csak hosszú hetek alatt. Ennyit könnyíthetünk az utánunk jövőknek. Vivien leginkább arról ad információt, hogy mindenek előtt a Grandtours, a többi tabu. Ezen sem kell csodálkozni, pont ezt várják tőle az irodánál. Mindenki el tudja dönteni, neki mire van szüksége, azt használja csak. Azzal is tisztában vagyunk, hogy ezek a leírások nem szentírások, akkor, abban az időpontban úgy volt, legközelebb nem biztos, hogy pont úgy lesz. Aki a Grandtoursban bízik csak, neki is jó élményei lesznek, nem foglalkoznak a leírásainkkal. Vannak file megosztók, kiváló lehetőség pl. www.uplud.hu, bemutatom: http://www.uplud.hu/download/hInQpxFWSf , ez egy frigania recept, ha ettetek a szigeten, biztosan otthon is csinálnátok, ha nem ettetek, legközelebb fogtok. Korábban váltottunk néhány szót, azt írtad, majd beszámolsz az élményekről. Lássuk! Nekünk már van elég sok anyagunk a szigetről, de szívesen megnézném a Te leírásodat is. Hamarosan indulunk, újból!
Benőcs Boglárka Dátum: 2013-06-26 18:23:14
Sziasztok! 2 embernek tudtam átküldeni az én tervem, mivel a dokumentum mérete sem apró és sok gond volt vele plusz nem szeretnék senkit semmire rábeszélni. Ezért úgy döntöttem felfüggesztem a dolgot. Nem szeretném, hogy bárki is haragudjon rám. Ha elküldöm az a rossz, ha nem akkor az. Én egy embernek ajánlottam fel segítségem, azonban mivel ilyen sokan "megrohamoztak" úgy éreztem nem lenne fair Viviennel szemben, ha én közölnék információkat. Ő egy kedves, segítőkész lány és higgyétek el tőle minden információt megkaptok majd.
Tóth-Szöllősi Szilvia Dátum: 2013-06-26 11:51:16
Hoffer Bettina írta ekkor: 2013-06-26 10:59:44
Tudnátok abban segíteni, hogy az utasbiztosítást hol kötöttétek? A legjobbakat remélem, de ha mégis megcsíp valami, vagy lebetegszünk ne kelljen aggódni.
Szia Bettina! MI az Allianznál kötöttük az utazás első napjától ( éjféltől) érvényes a visszaérkezés napjáig, kettőnknek 7800 Ft. Ez volt a legolcsóbb, nevesincs biztosítónál meg nem szívesen kötöttem volna meg. Üdv: SZilvi
Hoffer Bettina Dátum: 2013-06-26 10:59:44
Tudnátok abban segíteni, hogy az utasbiztosítást hol kötöttétek? A legjobbakat remélem, de ha mégis megcsíp valami, vagy lebetegszünk ne kelljen aggódni.