Sziasztok!
2 embernek tudtam átküldeni az én tervem, mivel a dokumentum mérete sem apró és sok gond volt vele plusz nem szeretnék senkit semmire rábeszélni. Ezért úgy döntöttem felfüggesztem a dolgot. Nem szeretném, hogy bárki is haragudjon rám. Ha elküldöm az a rossz, ha nem akkor az. Én egy embernek ajánlottam fel segítségem, azonban mivel ilyen sokan "megrohamoztak" úgy éreztem nem lenne fair Viviennel szemben, ha én közölnék információkat. Ő egy kedves, segítőkész lány és higgyétek el tőle minden információt megkaptok majd.
Kedves Boglárka! Nyugodtan oszd meg az információidat, bármilyen is a hangulat. Mi is a netről, a Fórumról szedtük össze az első utunkhoz az infókat, csak hosszú hetek alatt. Ennyit könnyíthetünk az utánunk jövőknek. Vivien leginkább arról ad információt, hogy mindenek előtt a Grandtours, a többi tabu. Ezen sem kell csodálkozni, pont ezt várják tőle az irodánál. Mindenki el tudja dönteni, neki mire van szüksége, azt használja csak. Azzal is tisztában vagyunk, hogy ezek a leírások nem szentírások, akkor, abban az időpontban úgy volt, legközelebb nem biztos, hogy pont úgy lesz. Aki a Grandtoursban bízik csak, neki is jó élményei lesznek, nem foglalkoznak a leírásainkkal. Vannak file megosztók, kiváló lehetőség pl. www.uplud.hu, bemutatom: http://www.uplud.hu/download/hInQpxFWSf , ez egy frigania recept, ha ettetek a szigeten, biztosan otthon is csinálnátok, ha nem ettetek, legközelebb fogtok. Korábban váltottunk néhány szót, azt írtad, majd beszámolsz az élményekről. Lássuk! Nekünk már van elég sok anyagunk a szigetről, de szívesen megnézném a Te leírásodat is. Hamarosan indulunk, újból!