(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Kápolnási Tamás Dátum: 2011-05-23 06:23:49
Ágikám! nemsokára indulunk de a részvételi jegy sehol??
Dr.Sz?csné dr. Nagy Márta Dátum: 2011-05-22 18:02:17
Kedves Bihari Ági! Engem is a bankkártyás fizetés érdekel. Nálatok a Culture Travel Centerben lehet-e a fakultatív programokat bankkártyával fizetni. Mi sem szeretnénk túl sok készpénzt vinni magunkkal.
Bihari Agi Dátum: 2011-05-22 14:47:51
Bereczki Andrea írta ekkor: 2011-05-22 13:16:07
Kedves grandÉva!Köszönjük a válaszod,és már meg is történt a foglalás Tolo-ba smile Még annyit tennék hozzá,hogy azért a képek alapján mások is elbizonytalanodhatnak,mert Tolo vallóban gyönyörű lehet,de szerintünk kevés,illetve nem túl előnyös fotók vannak feltöltve az oldalatokon a városról smile Várjuk az érkezés napját!Minden jót! smile
Kedves Andrea! Amennyiben szeretnel tovabbi kepeket latni Tolorol es a kornyekrol, keress meg a facebook-on (Agni Bihari, vagy Culture Travel Center), vagy az iwiw-en (Bihari Agnes), mindket oldalra van jo nehany kep feltoltve. Udv. Agi
Bihari Agi Dátum: 2011-05-22 14:43:51
Gargya Imre írta ekkor: 2011-05-22 10:00:07
Kedves Bihari Ági! Azon gondolkodom, hogy a tolói költségekből (élelmiszer bolt, taverna, stb.) mennyit tudok majd kártyával fizetni és mennyit vigyek kp-ben. Én minél többet szeretnék kártyával. 20 éve nem jártam Görögországban, mennyire terjedt el azóta a kártyahasználat náluk?
Kedves Imre. A toloi boltokban meg nem igazan elterjedt a kartyas fizetes, de van 3-4 bankautomata a faluban, ahonnan lehet penzt felvenni. Agi
Bereczki Andrea Dátum: 2011-05-22 13:16:07
Grand Éva írta ekkor: 2011-05-14 21:56:45
Kedves Andrea!A görög szigetek nagyon szépek, de a látnivalók a természet szépségeire vonatkoznak, történelmi emlékek nincsenek. Ha jobban érdekel Athén, a hajózás a Korynthosi- csatornán, Mükéné és ilyesmi, akkor Tolót válaszd.Van ott egy remek hajókirándulás is,Hydra szigete,az szerintem egy kis csoda.A tengerpart Kefalónián(Skala)nagyobb és szélesebb, de hirtelen mélyül a víz, míg Tolón sekély, de mindkét helyen gyönyörű kristálytiszta víz van. A nyaralóhely mindkét helyen kicsi, de barátságos,Tolón a szomszédban ott van Naphlyon,az egy nagy város szép látnivalókkal és jó szórakozási lehetőségekkel. Szóval szerintem most a szerint dönts,hogy mi vonz jobban: a sziget szépségei, vagy Toló fakultatív programjai. Üdv:Éva
Kedves grandÉva!Köszönjük a válaszod,és már meg is történt a foglalás Tolo-ba smile Még annyit tennék hozzá,hogy azért a képek alapján mások is elbizonytalanodhatnak,mert Tolo vallóban gyönyörű lehet,de szerintünk kevés,illetve nem túl előnyös fotók vannak feltöltve az oldalatokon a városról smile Várjuk az érkezés napját!Minden jót! smile