Sziasztok! Nagyon köszönöm a részletes és gyors válaszaitokat! Angéla! Mi is pont a 1.em.2.szobába megyünk! Már alig várjuk....

....már csak 3-at kell aludni+ még a buszon is,de azt már csak kibírjuk valahogy!
Évi
El se hinnéd, mennyire irigyellek.... A párom napok óta rágja a fülemet, hogy menjünk vissza, most azonnal...
Nem tudom, hogy mennyi ideig lesztek, de azért ajánlok egy sétát, ami biztosan fog tetszeni:
A főutcán induljatok el a jobbra (vagy akár a parton is lehet végigslattyogni), ki a városból. A Tolo vége táblát is hagyjátok el, és menjetek el egészen a nagy szikláig az út végén. Nem látszik csak egészen közelről, hogy van ott fent egy várrom, már ez is érdekes nagyon, de ha megkerülitek a sziklát mögötte van a Kastraki nevű kemping és nagyon szép, elhagyatott, csendes, hosszú strandja. Érdekesen váltakozik itt pár méteren belül a kavicsos, durva homokos és finom homokos partszakasz. Ez az öböl nyíltabb a tenger felé, mint az apartman előtti rész, így ha fúj a szél szép hullámok vannak. A várhoz is fel lehet mászni, de oda feltétlenül cipő kell. A kemping felőli oldalon látszanak azok a hatalmas kövek, amiket vagy 3000 éve raktak oda, gyönyörűen összeillesztve, kötőanyag nélkül (Mükénével egyidőben épült a vár). Ha szerettek mászkálni menjetek el, érdemes!
A "kék kápolnához" is érdemes felkapaszkodni, a Panoráma szálloda előtt visz el az út, nagyon szép onnan a kilátás.
Naplifont se hagyjátok ki, sűrűn jár busz, 1,40 egy menet. szerdán van piac, közel a buszvégállomáshoz. A fellegvár nagyon-nagyon szép, miután leküzdi az ember a kb. 900 lépcsőt. Az óvárosban is jó barangolni, nagyon hangulatos (a buszvégállomás mögött van) és a kisebbik vár is érdekes. Oda kicsit nehezebb eltalálni, a tenger felől van egy autóút, amin fel lehet menni úgy, hogy a buszállomásnál, a part felé eső oldalon megkeresitek a vízesést (egy mesterséges tavacskába folyik) és fölötte elhaladva a járdán elmentek jobbra. Eléggé elhagyatott, de pont ezért érdekes, és a tetőről gyönyörű a panoráma, akkora kaktuszerdő van ott, amilyet még nem láttam.
Ja, ha még nem jutott eszetekbe és megoldható vigyetek távcsövet!!!! Sajnos én itthon felejtettem és nagyon bántam...