(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bihari Agi Dátum: 2010-06-22 15:52:39
Domokos Andrea írta ekkor: 2010-06-20 09:51:37
Kedves Ági! A tengeri sünöket hogy értetted, hogy mindenütt jelen vannak? A nagy strandnál is? Ott se mehetünk be, csak papucsban?
Kedves Andrea. Sajnos a sunik mindenhol elofordulnak, bar remelhetoleg ti nem fogtok veluk talalkozni, azert jobb az elovigyazatossag. A vizben is hordhato papucs nem csak a sunoktol ov meg, hanem attol is, elvagjuk a labunkat barmi egyebbel ami a tengerfeneken van (kagylo... stb) udv.Agi
Csutek Dátum: 2010-06-21 23:27:42
bán jánosné írta ekkor: 2010-06-11 23:05:34
Kedves Angéla! Támogatom az ötleted és csatlakozom a "Visszavágyom Görögországba" csoporthoz smile Én is jártam már sokszor Görögországban, de nem elégszer. A 2 utolsó utam októberben és most májusban Tolo Eleana apartman fszt 1-es szoba volt. De mielőtt felszálltam a haza induló buszra, mondtam Áginak/idegenvezető/, hogy nem most voltam itt utoljára. Majd meglátjátok vissza kell menni, mert felejthetetlen élményeket adó hely Tolo. Bízom benne, ti is így tapasztaljátok majd. Kívánok Nektek és minden Tolo-ba induló nyaralónak felejthetetlen élményű nyaralást, jó pihenést. Neked is Bírta Laura smile Majd olvasom az élménybeszámolódat. Üdv: Eszter
Szia Eszter! Ezek szerint Titeket váltottunk a fszt 1-esben! Sajnos 16.-án mi is hazajöttünk Görögországból. smile Rajtunk már, a görög-macedón határ felé közeledve, kitört a "Visszavágyom Görögországba" szindróma. De mi még az idén visszamegyünk! Igaz, nem Toloba, hanem Paraliara, de ott vannak a barátaink(Kateriniben), akiket muszáj meglátogatni! Tolo csodálatos, a szllásról a kilátás kárpótol a hiányosságokért. Egyszer még visszamegyek!
Domokos Andrea Dátum: 2010-06-20 09:51:37
Bihari Agi írta ekkor: 2010-06-08 10:38:15
Az idojaras tekinteteben nem lehet panaszunk mos is 30 fok korul van a homerseklet, es ennel a heten meg melegebb lesz, 33-34 fokot mondanak... Toloban a tenger mindenhol fokozatosan melyul, barhol le lehet menni a partra, valtakoznak egymassal a homokos es a kavicsos szakaszok. Sajnos a tengeri sunok mindig jelen vannak ezen a teruleten, ezert celszeru valamilyen tengerben is hordhato paapucsot, vagy szandalt hozni. Hajszarito es vasalo kolcsonzesere nincs lehetoseg... Jo keszulodest mindenkinek! Varunk titeket itt Toloban!Agi
Kedves Ági! A tengeri sünöket hogy értetted, hogy mindenütt jelen vannak? A nagy strandnál is? Ott se mehetünk be, csak papucsban?
bán jánosné Dátum: 2010-06-11 23:05:34
Kedves Angéla! Támogatom az ötleted és csatlakozom a "Visszavágyom Görögországba" csoporthoz smile Én is jártam már sokszor Görögországban, de nem elégszer. A 2 utolsó utam októberben és most májusban Tolo Eleana apartman fszt 1-es szoba volt. De mielőtt felszálltam a haza induló buszra, mondtam Áginak/idegenvezető/, hogy nem most voltam itt utoljára. Majd meglátjátok vissza kell menni, mert felejthetetlen élményeket adó hely Tolo. Bízom benne, ti is így tapasztaljátok majd. Kívánok Nektek és minden Tolo-ba induló nyaralónak felejthetetlen élményű nyaralást, jó pihenést. Neked is Bírta Laura smile Majd olvasom az élménybeszámolódat. Üdv: Eszter
Birta Laura Dátum: 2010-06-10 18:00:47
Szia Angéla! Igen mi már becsomagoltunk még szerdán. Már csak néhány dolog van ami kimaradt. smile