(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Milner Angéla Dátum: 2010-06-10 14:02:01
Birta Laura írta ekkor: 2010-06-09 20:23:57
Kedves Angéla! Ti hol fogtok ülni a buszon? Mert mi az emeleten nagy örömömre ( bár anyukám nem nagyon szereti ha a buszon ilyen magasan kell ülnie). smile Az lesz a kár, hogy pont éjszaka megyünk át Szerbián amit nagyon bánok mert még nem láttam.
Szia Laura! Mi a földszinten ülünk majd, közvetlenül a hátsó ajtó előtti két ülésen. Az emelet tényleg klassz, jó messzire lehet látni onnan, de sok felnőtt nehezen viseli el. Szerbiában még tényleg világos lesz, de nem túl sok ott a látnivaló, rengeteg kukoricaföld mindenfelől... Macedónia sokkal szebb, de ott már sötét lesz. Magas, meredek hegyek, vízesések, fenyvesek. Amikor 3 éve Neos Marmarason voltunk még világosban jöttünk rajta keresztül. Párszor megtettem már azt az utat, de mindig sötét volt Macedóniában, így nagyon örültem és meg is lepett, mennyire szép, vadregényes arrafelé a táj. Becsomagoltál már? smile Én félig vagyok kész, teljes a káosz...
Holecska Gyula Dátum: 2010-06-10 12:55:15
Üdvözlök mindenkit! Előre is elnézést kérek amiért nem az utazással kapcsolatban kérdezek! Ezen a fórumon az ország minden területéről vannak itt és ezért gondoltam hogy itt lévő emberek esetleg tudnak nekem segíteni!Szerda hajnalban a család kedvence egy 5 éves skót juhász kutya elpusztult. az egész család mély szakadékban van miatta így ezen a fórumon szeretnék kiskutyákat keresni. Szükségem lenne egy kan és egy szuka kis kutyára, természetesen más - más alomból és ami a lényeg, hogy skót juhász legyen! Ha valakinél születnek vagy tud olyan embereket ahol vannak kölyök kutyák akkor a következő email címre írjanak nekem: [email protected] . Még egyszer ne haragudjanak azok akik esetleg nem szeretik a kutyákat hogy itt kértem ezen a fórumon segítséget! Kérek mindenkit aki tud az segítsen! Előre is köszönöm! Tisztelettel Holecska Gyula
Vera Dátum: 2010-06-10 10:30:20
Üdv. mindenkinek aki lázasan pakol, vagy már túl van rajta! Andi39! Jó az infó a Demosról. Biztosan hasznát veszi aki ezt az apartmant választotta. Mi holnap indulunk és az Eleanában leszünk, erről tud valaki valamit? Örömmel látom, hogy nagyon sokan vágyunk vissza Görögországba. Azt hiszem életre szóló élmény az ott eltöltött szabadság, akár a szárazföldön vagy bármelyik szigeten. Szerencsémre megadatott, hogy többször jártam ezeken a helyeken és bármikor szivesen utazom vissza. Mindenkinek nagyon jó nyaralást kivánok, sok-sok élménnyel legyünk gazdagabbak. Sziasztok.
Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2010-06-10 10:09:59
Birta Laura írta ekkor: 2010-06-09 20:23:57
Kedves Angéla! Ti hol fogtok ülni a buszon? Mert mi az emeleten nagy örömömre ( bár anyukám nem nagyon szereti ha a buszon ilyen magasan kell ülnie). smile Az lesz a kár, hogy pont éjszaka megyünk át Szerbián amit nagyon bánok mert még nem láttam.
Laura, miből gondolod, hogy éjjel mentek Szerbián át? A busz dél körül átlépi a határt! Min. 8-9 órát világosban tesztek meg Szerbiában! Belgrádot nappal fogod látni! :)
Andi39 Dátum: 2010-06-09 22:19:50
Azok számára, akik a Demosban foglaltak szobát, néhány praktikus dolgot szeretnék leírni, hátha segít a készület során. (Mi májusban voltunk Toloban, az első turnusban.) A Demos egyáltalán nincs messze a parttól (kb. 200 m), bár nyilván a hőmérséklettel a domboldal relatív meredeksége is nő... A Demos kifogástalanul tiszta volt (naponta takarítottak, szemetet is kivitték, sőt a hét közepén ágynemű- és törölközőcsere is volt!). A tévén bejön az MTV2, sőt a recepción a Duna is nézhető, tehát aki magyar adóra vágyik, nézheti. Az apartman legnagyobb baja, hogy meglehetősen szűkös, és nagyon alapszinten felszerelt. A fürdőben egy ember is alig fér el, szekrényből csak akasztós van + az éjjeliszekrények, a konyhasarok pedig tényleg csak egy sarok. (Igaz, annak, aki jószerével csak aludni jár haza, a méret nem vészes.) A mosogató kb. felemérete az itthon megszokottnak, van egy nagyobb meg egy kisebb villanyfőzőlap, valamint hűtőszekrény (mélyhűtőrekesszel). Jó felkészülni konyhafelszereléssel! Szigorúan csak két db pohár, két lapos- és két mélytányér, két-két kés, villa, kanál volt helyben. Volt még vágódeszka, kávékiöntő, tejeslábas, egy nagyobb fazék, szűrő, merőkanál. Kész. Ezen felül minden egyebet otthonról kell vinni. (Feltétlenül érdemes tehát nagykést, konyharuhát, esetleg néhány műanyag tányért-poharakat, még egy deszkát, tálcát, dugóhúzót stb. vinni.) Összességében elégedettek voltunk a szállással, bár a felszereltsége nem túl magas, de ez kicsi itthoni rákészüléssel áthidalható. Jó készületet mindazoknak, akiknek még csak ezt követően kezdődik a nyaralás!