(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Drigán György Dátum: 2010-06-09 20:58:03
A visszavágyom Görögországba, nagyon igaz érzés. Junius 24.-én indulunk kocsival Nyirbátorból, pihenünk Olympiaki Aktin, 26.-án érkezünk Tolora. Most megyünk harmadszor Görögországba, és mindenhol nagyon jól éreztük magunkat. Az Elena apartmanba fogunk lakni 2-hétig. Szivesen felveszem a kapcsolatot,a Toloba utazokkal.
Birta Laura Dátum: 2010-06-09 20:23:57
Kedves Angéla! Ti hol fogtok ülni a buszon? Mert mi az emeleten nagy örömömre ( bár anyukám nem nagyon szereti ha a buszon ilyen magasan kell ülnie). smile Az lesz a kár, hogy pont éjszaka megyünk át Szerbián amit nagyon bánok mert még nem láttam.
Birta Laura Dátum: 2010-06-09 20:20:02
Kedves Pászti Szilvia nagyon szívesen írok élménybeszámolót és pont ugyan abban a szobában lesztek. Már én is nagyon várom az utazást.
Pászti Szilvia Dátum: 2010-06-09 16:43:27
Sziasztok! Én is csatlakozom a"Visszavágyom Görögországba" csoporthoz. Már hetedik éve megyünk vissza.Toloba még nem jártunk,de nagyon várom. Mink augusztusba megyünk és az még innen nézve messze van nagyon. Az Elenában lesz a szállásunk 1.emelet 5-ben. Laura légyszi majd ha hazajöttél írd már meg milyen volt. Mindenki élménybeszámolóját várom.Jó időt,jó utat és jó szórakozást!Sziasztok!
Milner Angéla Dátum: 2010-06-09 16:08:55
Szegénykém, tényleg sírtál??? Na, akkor most együtt fogunk nevetni!!! Mindamellett mindig, amikor elérjük a határt és meglátom a szélben lengedező nagy görög zászlót könnybe lábad a szemem.... Mi az I. emelet 2-ben leszünk, a 4-ben lakókkal is levelezek egy ideje, ők Egerből jönnek. Jó, hogy már lesznek "ismerősök" a buszon smile