(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Birta Laura Dátum: 2010-06-09 15:41:26
Kedves Angéla! Miénk a 1 emelet 5-ös szoba lesz. Azt a fél évet úgy értettem, hogy addig szinte minden este sírtam. Köszönöm a tanácsot, hogy hozzak magammal kispárnát. Már a
Milner Angéla Dátum: 2010-06-09 11:37:23
Jáborcsikné Pataki Éva írta ekkor: 2010-06-09 10:27:20
Nagyon jó nyaralást kívánok mindenkinek! Csodálatosan fogjátok magatokat érezni, biztos vagyok benne. Jó készülődést, jó utat és jó időt kívánok! Éva, aki folyamatosan vágyik vissza Görögországba. smile
Szerintem alakítsuk meg a "Visszavágyom Görögországba" elnevezésű csoportot. Szerintem hamarosan párttá alakulhatnánk és akár a választásokon is elindulhatnánk, olyan sokan lennénk smile smile smile Amúgy kösz a jókívánságot, én is biztos vagyok benne, hogy jó lesz. Majd jön az élménybeszámoló!
Jáborcsikné Pataki Éva Dátum: 2010-06-09 10:27:20
Nagyon jó nyaralást kívánok mindenkinek! Csodálatosan fogjátok magatokat érezni, biztos vagyok benne. Jó készülődést, jó utat és jó időt kívánok! Éva, aki folyamatosan vágyik vissza Görögországba. smile
Milner Angéla Dátum: 2010-06-09 09:35:16
Szia Laura! Tegezhetsz ám nyugodtan, a legtöbb tanítványom is ezt teszi (kézműves órákat tartok hetedikeseknek gimiben). A buszos út egy kicsit fárasztó - főleg a repülőshöz hasonlítva - de én személy szerint kedvelem. Szeretem nézni, ahogy a táj átváltozik, a növények mások lesznek, az egész táj hangulata megváltozik, ahogy haladunk dél felé. Te csak egy fél évig vágytál vissza? smile Én nagyon régen, még 1981-ben jártam először Görögországban, azután legközelebb 1994-ben. És 13 évig vágytam vissza.... Azóta is, akárhányszor mentem mindig, folyamatosan visszavágytam. Lehet, hogy az előző életemben ott éltem??? smile Ez csak vicc volt, de tény, hogy Görögország engem nagyon megfogott. Ha akarod, majd beszélgethetünk út közben, meg persze majd ott is. Egy praktikus tanács az útra: hozzál kispárnát magaddal! Melyik szoba lesz a tiétek? Ma még dolgozom, holnap pakolok, holnapután találkozunk!!!
Birta Laura Dátum: 2010-06-08 20:25:34
Kedves Angéla néni! Igen én már jártam Görögországban 2 évvel ezelőtt. Akkor Rodoszon voltunk, repülővel utaztunk ezért még nem ültem ilyen sokáig buszon. Nagyon izgulok, mert mikor 2 évvel ezelőtt hazajöttünk egy fél évig vágytam vissza. smile