(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bihari Agi Dátum: 2010-05-29 09:32:19
Megerkezett az ujabb csapat Toloba, a busz ma reggel 8:30-kor gordult be a faluba. Fazni nem fogunk, mara 32 fokot mondtak, es holnap meg egy par fokkal melegebb varhato :-)
Csutek Dátum: 2010-05-28 04:33:46
Bihari Agi írta ekkor: 2010-05-27 20:53:23
Szia Csutek. Csak most lattam a leveledet, mert ma Athenban voltunk (ahol minden a legnagyobb rendben van)... en mindig azt a szunyogrisztot veszem , ami eppen van a boltban, nekem eddig mind bevalt...
Szia Ági! Köszönöm a válaszod! Igen tudom, hogy merre jártál tegnap. És azt is tudom, minden rendben megy Athénban. smile Holnap találkozunk! Remélem a többiek hűs itallal várnak bennünket, ha képesek voltak 1 héttel korábban menni. smile
Csutek Dátum: 2010-05-28 04:29:36
Pászti Szilvia írta ekkor: 2010-05-27 08:40:55
Szia Csutek! Igaz nem nekem szántad az üzenetet,de mivel az én kicsilányunk is érzékeny a szúnyogcsípésre,így fel kell mindég készülni nekünk is. Tavaly polibé tablettát vittünk,meg két féle szúnyogriasztóval készülünk most. A Protect-et és az Off-ot vettünk.Én ezeket tudom tanácsolni nektek. Ha Ági esetleg ezeknél tudsz jobbat tanácsolni azt megköszönöm én is.Mink augusztusban megyünk csak,de már nagyon várjuk. Csutek nektek jó utat és jó szórakozást kívánok. Várom majd az élménybeszámolótokat. Üdv.Szilvi
Én nem viszek itthonról riasztót, mert általában nem ér semmit. A tablettát nem tudom lenyomni a férjem torkán, mert pasiból van. smile Köszönjük a jókívánságot! 3 hét múlva jön a beszámoló! Üdv: Judit
Bihari Agi Dátum: 2010-05-27 20:56:57
Kedves Gabor. Meg nem tudom pontosan megmondani melyik napon lesznek a kirandulasok juni 11 utan. Mi is a hajostarsasag menetrendjehez igazodunk. Ma voltunk Athenban es tegnap volt Hydra -Spetses, a jovo heten kedden lesz Athen es csutortokon lesz a hajos kirandulas, de ennel elorebb meg nincs meg a menetrend. Amint megtudom megirom majd. udv. Agi
Bihari Agi Dátum: 2010-05-27 20:53:23
Csutek írta ekkor: 2010-05-26 21:50:35
Szia Ágí! Nem egész két nap múlva indulunk! smile Légyszi, addig találd ki, hogy melyik szunyogriasztó a legjobb, mert a férjecském szuperérzékeny rájuk! Remélem, a kint lévő barátaink nagyon jól szórakoznak, pancsikolnak, és 3 nap múlva hűs italokkal várnak! smile Hamarosan megszálljuk Tolo-t!
Szia Csutek. Csak most lattam a leveledet, mert ma Athenban voltunk (ahol minden a legnagyobb rendben van)... en mindig azt a szunyogrisztot veszem , ami eppen van a boltban, nekem eddig mind bevalt...