(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bán Zsuzsanna Dátum: 2013-07-25 10:07:58
Madácsi Eszter írta ekkor: 2013-07-25 09:27:08
Ez engem is érdekelne! mi is 08.30 -án indulunk :)
Kedves Zsófi és Eszter! Tavaly 1,5 euró körül volt a jegy 1 útra, és kb óránként, 1,5 óránként járnak a buszok. Érdemes résen lenni, mert nem feltétlenül áll meg, így le kell inteni a buszt. :) Kb 20 perc alatt ér a busz Napflionba, és abszolút megéri eltölteni ott egy napot. Remek kirándulást lehet arrafelé csapni: gyönyörű a belváros, a Palamidi vár 1000 lépcsőfokát érdemes leküzdeni, mert remek a kilátás. Ha visztek magatokkal fürdőruhát, akkor leérve akár csobbanhattok is egyet. Ha jól emlékszem, akkor szerdán van a piac Napflionban, így érdemes akkorra időzíteni a kirándulást. A busz ott áll meg a piac mellett. Egyébként Ági és Melinda biztosan tud még 1-2 tuti tippel szolgálni, ha én most hirtelen kihagytam volna valami fontosat. ;) Kellemes kirándulást! :)
Madácsi Eszter Dátum: 2013-07-25 09:27:08
Nagy Zsófia írta ekkor: 2013-07-24 21:28:34
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Tolo-Nafplion között milyen gyakran jár busz, mennyi a menet idő és kb. hány euró a buszjegy ? Augusztus 30-án indulunk Szhelyről és terveznénk valami ilyesmi programot azért érdekelne :). Üdv.: Zsófi
Ez engem is érdekelne! mi is 08.30 -án indulunk :)
Nagy Zsófia Dátum: 2013-07-24 21:28:34
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Tolo-Nafplion között milyen gyakran jár busz, mennyi a menet idő és kb. hány euró a buszjegy ? Augusztus 30-án indulunk Szhelyről és terveznénk valami ilyesmi programot azért érdekelne :). Üdv.: Zsófi
Szmodics Albert Dátum: 2013-07-24 21:21:31
Hollósi Tibor írta ekkor: 2013-07-23 09:26:57
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a Stella apartmanban van-e wifi??? Nem baj ha nem ingyenes, de csak a megléte érdekelne! Köszönöm
Júniusban Stella 16-ban voltunk, udvaron nagyon jó, teraszon jó, szobában gyenge (ingyen) wifi volt.
Bán Zsuzsanna Dátum: 2013-07-24 11:02:51
Patkós Tímea írta ekkor: 2013-07-23 10:54:06
Sziasztok! Az étkezéssel kapcsolatban szeretnék érdeklődni. A Demos Apartmanba fogunk megszállni, és még nem tudjuk, hogy kérjünk -e reggelit és vacsorát! Mik a tapasztalatok? Megéri előfizetni? Milyen ételeket kínálnak? Várom a válaszokat! :) Köszönöm! Timi
Kedves Timi! Ahogy látom, a félpanzió a Hotel Romviban van. Mi , bár nem igényeltünk félpanziót, nagyon szerettük a Romvit, többször vacsoráztunk ott. Mivel elég nagy társasággal voltunk, így gyakorlatilag a teljes étlap kínálatát megismertük, és egyikünk sem volt csalódott egyszer sem. Jól főznek, kedvesek a pincérek, és a tengerparti fekvése sem elhanyagolható. Sőt, néha ajándék desszerttel is kedveskedtek nekünk. :) Átlagos árakkal dolgoznak toloi viszonylatban. Szerintem egy kicsivel lehet olcsóbb, ha előre befizeted a félpanziót, viszont cserébe egy helyhez vagy kötve a nyaralás alatt. Mi ezért nem kértük a félpanziót, mert több helyet is kipróbáltunk. Remélem segítettem a döntésben! :)