(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Ignath Antalné Dátum: 2013-07-20 09:17:55
Kedves Bihari Ági! Ignáthné Kati vagyok találkoztunk az elmúlt év utolsó turnusában, akkor az Eleanában voltunk. Légyszi ha majd időd engedi segíts már értelmezni azt, hogy a Demosban a 402. szoba " jó kilátás a tengerre" és pl. a 403. stb szobák tengerre néző alatt mit kell érteni. Te melyiket ajánlanád inkább! Köszi a választ addig is szép nyarat Nektek! Üdv. Ignáthné Kati
Grimplini Ferenc Dátum: 2013-07-19 09:49:24
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni, hogy Görögországban a jelenleg aktuális autópályadij Toloig mennyibe kerül? A szerb és macedon dijjak ismertek, és szeretnék előre számolni. Saját autóval mennénk. Ha van valakinek az úttal kapcsolatban tapasztalata, szívesen várom, pl: olcsó üzemanyag (dízel) kút a déli területen ... stb.
Bán Zsuzsanna Dátum: 2013-07-17 12:14:05
Bihari Agi írta ekkor: 2013-07-16 10:17:57
Az allatkert minden nap reggel 9-tol naplementeig van nyitva. Az Eleana apartman konyhaja "szerenyen" felszerelt, nincs mikrohullamu suto, az apartmanhazban nincs TV. Minden apartmanra ervenyes, hogy celszeru hozni konyharuhat, mosogatoszert, szunyogriasztot, esetleg kavefozot. Felszereltseg szempontjabol a Demos a legjobb (szunyoghalos nyilaszarok, mikro, szagelszivo, ingyen wifi, TV magyar nyelvu csatornakkal, sajat parkolo). Agi
Sziasztok! Egy aprócska észrevétel: az Eleana egyetlen felszerelése feledteti az összes hiányzó tv-t, kávéfőzőt és konyharuhát, mert ott a tenger közvetlenül a terasz előtt!!! :D Szerintem ez a legklasszabb apartmanház! Alig várom az októbert, hogy újra ott legyek. Kávé helyett pedig majd bedobunk valahol egy frappét... ;) :)
Bihari Agi Dátum: 2013-07-16 10:19:53
Váncsa Csabáné írta ekkor: 2013-07-13 16:45:47
Kedves Grandtours! Ezt olvastam a "kedvezmények" rovatukban: "Figyelem! Amennyiben on-line foglaláskor nem az adott hónaphoz tartozó előfoglalási kedvezményt szeretné igénybe venni (pl. januárban foglal, de csak márc.31-ig fogja befizetni a teljes összeget) kérjük jelezze ezt a Megjegyzés rovatban." Kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban,hogy ha pl. decemberben foglalok,de a teljes összeget csak márc.31-ig tudnám befizetni,akkor is megkapnám Önöktől a 10% előfoglalási kedvezményüket?Ha igen,milyen feltételek mellett (mekkora összeget kell rögtön dcemberben befizetni,és utána stb. Válaszukat előre is köszönöm!
Kedves Vancsa Csabane! Mindig az a kedvezmény érvényes amelyik hónapban kifizetik a teljes részvételi összeget. Udvozlettel Bihari Agi
Bihari Agi Dátum: 2013-07-16 10:17:57
Ollmann Anasztázia írta ekkor: 2013-07-14 19:33:39
Kedves Ági! Tudom, ez már eléggé speciális kérdés, de a szezonárak miatt érdekel: ősszel, utószezonban meddig van nyitva a delfinárium általában? A másik kérdésem, hogy a tengerparti Eleana Apartman mennyire felszerelt? Mikró pl. nincs? (A katalógus nem írja, ill. elég kevés dolgot ír, ami adott...) Válaszát továbbra is köszönöm! Anasztázia
Az allatkert minden nap reggel 9-tol naplementeig van nyitva. Az Eleana apartman konyhaja "szerenyen" felszerelt, nincs mikrohullamu suto, az apartmanhazban nincs TV. Minden apartmanra ervenyes, hogy celszeru hozni konyharuhat, mosogatoszert, szunyogriasztot, esetleg kavefozot. Felszereltseg szempontjabol a Demos a legjobb (szunyoghalos nyilaszarok, mikro, szagelszivo, ingyen wifi, TV magyar nyelvu csatornakkal, sajat parkolo). Agi