(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Vass Gábor Dátum: 2013-07-11 20:15:27
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Tolo-ban milyen árakon lehet autót bérelni / nap. Segítségeteket előre is köszönöm!
Ollmann Anasztázia Dátum: 2013-07-11 16:34:46
Bihari Agi írta ekkor: 2013-07-08 17:13:01
Termeszetesen van lehetoseg eljutni az atheni allatkertbe, akar tomegkozlekedessel is, de sokkal egyszerubb berelt autoval, hiszen a gorog tomegkzlekedes eleg draga, nem eri meg. Amikor itt lesznek megbeszeljuk pontosan. Udvozlettel Bihari Agi
Kedves Ági! Akkor ez az Attikai Állatkert tulajdonképpen Athén területén található? (Az egyik térképes keresőben Athéntól 32 km-re jelölték, de azon pl. Tolo-t meg sem találtam, szóval az nem biztos, hogy mérvadó...) Akár azt is meg lehet tenni, hogy az athéni programra eljövünk busszal és onnan átmegyünk az állatkertbe a múzeumok helyett? (Valószínűleg két hétre jövünk majd - bár ez még messze van - így lenne időnk bőven az "igazi" athéni programra is, másik alkalommal meg az állatkertre...) Az az igazság, hogy még sose béreltem autót... :-) Segítségét köszönöm előre is! Anasztázia
Soósné Csuhaj Mária Dátum: 2013-07-08 18:07:57
Nagyon szépen köszönjük válaszod. További szép nyarat. Puszi
Bihari Agi Dátum: 2013-07-08 17:17:51
Csuhaj Gellértné írta ekkor: 2013-07-08 15:31:23
Szia Ági! Szeretnénk megkérdezni, hogy az UNIQA vagy az Alianz Hungária Bíztositókat ha Toloban nem is de Naflióban van olyan orvos aki elfogadja? Bár reméljük ,hogy minden rendben lesz de ilyen hosszú útra nem megy az ember biztosítás nélkül. Az irodában mondták, hogy többen kötnek ennél a két bíztositónál is. Reméljük augusztusban találkozunk. Előre is köszönjük válaszod. Puszi a Soós család
Sziasztok! Most mar van masik orvos is a faluban aki, mas biztositast is elfogad nem csak az Atlaszt, igy nincs altalaban problema a kulonbozo biztosito tarsasagokkal, az Alianzzal mar dolgozott de valoszinuleg a masik eseteben sem lesz gond. Az Atlaszt azert is szereti minden orvos, mert van kretai kirendeltsege is igy az angolul nem beszelo orvosoknak sincs kommunikacios nehezseguk :-) puszi mindenkinek, Agi
Bihari Agi Dátum: 2013-07-08 17:13:01
Ollmann Anasztázia írta ekkor: 2013-07-08 12:34:40
Kedves Ági! Válaszát köszönöm. Most néztem a neten, hogy az attikai állatkertben van delfinárium is. Ha Tolo-ban nyaralunk, van arra bármilyen lehetőség (akár egyénileg), hogy oda eljussunk? (Azt láttam, hogy Athéntól nincs messze - milyen a tömegközlekedés, lehet-e autót bérelni, stb.)? (Már a jövő évi nyaralásra készülök...) :-) Köszönettel Anasztázia
Termeszetesen van lehetoseg eljutni az atheni allatkertbe, akar tomegkozlekedessel is, de sokkal egyszerubb berelt autoval, hiszen a gorog tomegkzlekedes eleg draga, nem eri meg. Amikor itt lesznek megbeszeljuk pontosan. Udvozlettel Bihari Agi