(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Ollmann Anasztázia Dátum: 2013-07-14 19:33:39
Bihari Agi írta ekkor: 2013-07-13 10:43:07
Kedves Anasztazia! Az allatkert kozigazgatasilag Athenhoz tartozik, de nem a varoskozpontban van, inkabb a repterhez van kozelebb. A belvarosbol metroval el lehet menni a Doukissis Plakentias metroallomasig, es onnan kell tovabb menni a 319-es vagy a 321-es busszal Spata varoshazaig (Spata Town Hall) es onnan a 320-as busz. van benne egy par atszallas de nem megoldhatatlan. A metroallomastol akar taxival is el lehet menni, hogy egyszerubb legyen, Athenban megfizetheto a taxi. Udvozlettel; Bihari Agi
Kedves Ági! Tudom, ez már eléggé speciális kérdés, de a szezonárak miatt érdekel: ősszel, utószezonban meddig van nyitva a delfinárium általában? A másik kérdésem, hogy a tengerparti Eleana Apartman mennyire felszerelt? Mikró pl. nincs? (A katalógus nem írja, ill. elég kevés dolgot ír, ami adott...) Válaszát továbbra is köszönöm! Anasztázia
Váncsa Csabáné Dátum: 2013-07-13 16:45:47
Kedves Grandtours! Ezt olvastam a "kedvezmények" rovatukban: "Figyelem! Amennyiben on-line foglaláskor nem az adott hónaphoz tartozó előfoglalási kedvezményt szeretné igénybe venni (pl. januárban foglal, de csak márc.31-ig fogja befizetni a teljes összeget) kérjük jelezze ezt a Megjegyzés rovatban." Kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban,hogy ha pl. decemberben foglalok,de a teljes összeget csak márc.31-ig tudnám befizetni,akkor is megkapnám Önöktől a 10% előfoglalási kedvezményüket?Ha igen,milyen feltételek mellett (mekkora összeget kell rögtön dcemberben befizetni,és utána stb. Válaszukat előre is köszönöm!
Váncsa Csabáné Dátum: 2013-07-13 16:45:47
Kedves Grandtours! Ezt olvastam a "kedvezmények" rovatukban: "Figyelem! Amennyiben on-line foglaláskor nem az adott hónaphoz tartozó előfoglalási kedvezményt szeretné igénybe venni (pl. januárban foglal, de csak márc.31-ig fogja befizetni a teljes összeget) kérjük jelezze ezt a Megjegyzés rovatban." Kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban,hogy ha pl. decemberben foglalok,de a teljes összeget csak márc.31-ig tudnám befizetni,akkor is megkapnám Önöktől a 10% előfoglalási kedvezményüket?Ha igen,milyen feltételek mellett (mekkora összeget kell rögtön dcemberben befizetni,és utána stb. Válaszukat előre is köszönöm!
Bihari Agi Dátum: 2013-07-13 10:47:07
Vass Gábor írta ekkor: 2013-07-11 20:15:27
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Tolo-ban milyen árakon lehet autót bérelni / nap. Segítségeteket előre is köszönöm!
Kedves Gabor! Az autokolcsonzes ara szezontol is fugg, es termeszetesen az auto meretetol is. 100-km es hasznalattal 35 Euro korul van, kotetlen kilometerhasznalattal, 40-50 Euro /nap, tobb napra kedvezobb az ar. Udvozlettel Bihari Agi
Bihari Agi Dátum: 2013-07-13 10:43:07
Ollmann Anasztázia írta ekkor: 2013-07-11 16:34:46
Kedves Ági! Akkor ez az Attikai Állatkert tulajdonképpen Athén területén található? (Az egyik térképes keresőben Athéntól 32 km-re jelölték, de azon pl. Tolo-t meg sem találtam, szóval az nem biztos, hogy mérvadó...) Akár azt is meg lehet tenni, hogy az athéni programra eljövünk busszal és onnan átmegyünk az állatkertbe a múzeumok helyett? (Valószínűleg két hétre jövünk majd - bár ez még messze van - így lenne időnk bőven az "igazi" athéni programra is, másik alkalommal meg az állatkertre...) Az az igazság, hogy még sose béreltem autót... :-) Segítségét köszönöm előre is! Anasztázia
Kedves Anasztazia! Az allatkert kozigazgatasilag Athenhoz tartozik, de nem a varoskozpontban van, inkabb a repterhez van kozelebb. A belvarosbol metroval el lehet menni a Doukissis Plakentias metroallomasig, es onnan kell tovabb menni a 319-es vagy a 321-es busszal Spata varoshazaig (Spata Town Hall) es onnan a 320-as busz. van benne egy par atszallas de nem megoldhatatlan. A metroallomastol akar taxival is el lehet menni, hogy egyszerubb legyen, Athenban megfizetheto a taxi. Udvozlettel; Bihari Agi