(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Csuhaj Gellértné Dátum: 2013-07-08 15:31:23
Szia Ági! Szeretnénk megkérdezni, hogy az UNIQA vagy az Alianz Hungária Bíztositókat ha Toloban nem is de Naflióban van olyan orvos aki elfogadja? Bár reméljük ,hogy minden rendben lesz de ilyen hosszú útra nem megy az ember biztosítás nélkül. Az irodában mondták, hogy többen kötnek ennél a két bíztositónál is. Reméljük augusztusban találkozunk. Előre is köszönjük válaszod. Puszi a Soós család
Ollmann Anasztázia Dátum: 2013-07-08 12:34:40
Bihari Agi írta ekkor: 2013-07-07 13:53:44
Kedves Anasztazia! A Hydra-Spetses hajokirandulason rendszeresen elofordul, hogy delfinek kiserik a hajot. Legutobb odafele es visszafele is kapott a hajo "diszkiseretet" egy darabon. Udvozlettel: Bihari Agi
Kedves Ági! Válaszát köszönöm. Most néztem a neten, hogy az attikai állatkertben van delfinárium is. Ha Tolo-ban nyaralunk, van arra bármilyen lehetőség (akár egyénileg), hogy oda eljussunk? (Azt láttam, hogy Athéntól nincs messze - milyen a tömegközlekedés, lehet-e autót bérelni, stb.)? (Már a jövő évi nyaralásra készülök...) :-) Köszönettel Anasztázia
Bihari Agi Dátum: 2013-07-07 13:53:44
Ollmann Anasztázia írta ekkor: 2013-07-06 19:53:43
Sziasztok! Én az idei nyaraláson már túlvagyok (Tossa, szintén a Grand Tours-szal, és az csodás volt), úgyhogy még csak "kóstolgatok", a jövő évre. Tolo-ban mekkora az esély arra, hogy találkozzunk delfinnel (az egyik hajóútnál láttam, hogy előfordulhat, és a fiam imádja a delfineket :-) )! Üdv.: Anasztázia
Kedves Anasztazia! A Hydra-Spetses hajokirandulason rendszeresen elofordul, hogy delfinek kiserik a hajot. Legutobb odafele es visszafele is kapott a hajo "diszkiseretet" egy darabon. Udvozlettel: Bihari Agi
Ollmann Anasztázia Dátum: 2013-07-06 19:53:43
Sziasztok! Én az idei nyaraláson már túlvagyok (Tossa, szintén a Grand Tours-szal, és az csodás volt), úgyhogy még csak "kóstolgatok", a jövő évre. Tolo-ban mekkora az esély arra, hogy találkozzunk delfinnel (az egyik hajóútnál láttam, hogy előfordulhat, és a fiam imádja a delfineket :-) )! Üdv.: Anasztázia
Fekete Márta Dátum: 2013-07-03 19:55:39
Bihari Agi írta ekkor: 2013-07-03 18:25:45
Kedves Marta! A Demos 101-es szobajank az erkelye kicsi, de azert el lehet ferni rajta ferni. A fakultativ programokat a hajostarsasagok menetrendjehez igazitjuk, a Hydra -Spetses hajo altalaban 2-szer van egy heten, Az Athen kirandulas csutortokon, a Mukene-Epidavrosz- Nafplio/Palamidi kirandulas penteken szokott lenni, de ez valtozhat. A konyhaban van rezso es mikrohullamu suto is, mosogatoszert, konyharuhat, szunyogriasztot, esetleg kavefozot celszeru hozni, vecepapirt adnak. A csapviz nem fogyaszthato, meg forralva sem, a szupermarketekben, trafikokban, peksegekben lehet 6-os kiszerelesu vizet venni, normalis aron. A kicsinek nem art az osszecsukhato sator, de lehet napernyoket es napozoagyakat is berelni a parton tobb helyen is. A helyi kozlekedest meg tudjuk beszelni, amikor itt lesztek. Udvozlettel Bihari Agi
Szia Ági! Nagyon köszönöm válaszod, már alig várom, hogy ott legyünk. (A kicsi a sátorra vonatkozott, a gyermekem már 17 éves, ő is jön :-) ) Találkozunk 20-án, üdv: Márti