(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

tantabella Dátum: 2013-06-11 20:12:07
Kedves Mindenki! A NYARALÁS! Amit mindenki szeretne kellemes környezetben, jó időben, tengerre néző kilátással, segítőkész idegenvezetőkkel, lehetőleg olcsó és induló fakultatív programokon való részvételi lehetőséggel eltölteni. Ez érthető is, hiszen szinte egész évben erre készülünk, ez jelenti a kikapcsolódást, a szabadságot, az év teljes egészét elviselhetővé teszi. Talán. De említsük meg a sofőröket is, akik biztosítják nekünk a biztonságos oda és hazajutást. Le a kalappal előttük a türelmességük, a megértésük, a toleranciájuk, és még sorolhatnánk mi minden miatt. Hiszen minden turnusban van olyan a kedves utasok között, akik igyekeznek megkeseríteni a saját, a többi utas és a sofőrök életét és az utazást is. Bár nem biztos, hogy mindenkiben tudatosul, de a sofőrök megbízhatósága, tudása, rutinja, tapasztalata, türelmessége, kedvessége - és még lehetne sorolni a jelzőket – biztosítja, hogy a kedves nyaralni vágyók biztonságban legyenek az utazás során. Akikkel az eddigi útjaimon volt szerencsém együtt utazni, és soha egyikőjükben sem csalódtam, és mindig rájuk bíznám az életemet, hogy szerencsésen megérkezzem éves szabadságom és nyaralásom helyszínére: Horváth Ferenc, Horváth Zoltán, Szép Károly, Furó Norbert, Gudász Csaba, Berencsi Norbert, Szikszai Attila, Kósa László, Csató János. Sokszoros köszönet nekik!!!!
mihály zsanett Dátum: 2013-06-11 18:33:05
Bihari Agi írta ekkor: 2013-06-11 09:43:35
Kedves Zsanett! Regi kedves barataink nagyon jol osszefoglaltak a Tolorol szolo tudnivalokat. Amennyiben van meg kerdese akar itt a forumon, vagy a [email protected] e-mail cimen is felteheti. Udvozlettel Bihari Agi
Kedves Bihari Ági! Nagyon szépen köszönöm a választ, ha eszembe jutna még valami érdeklődni fogok! Remélem minél előbb találkozunk, már nagyon várom smile Kellemes és szép nyarat kívánok addig is! Zsanett
Bihari Agi Dátum: 2013-06-11 09:43:35
mihály zsanett írta ekkor: 2013-06-10 13:11:54
Kedves Zsuzsanna! Nagyon-nagyon szépen köszönöm a teljes körű beszámolót, és válaszokat! Most már egyre jobban szeretnék oda menni, amit eddig gondoltam/reméltem azt most megerősítetted :) ! A meglepetéshez még gyűjtenem kell, de ha idén nem is sikerül, jövőre (a válaszaid után) biztosan elmegyünk és biztosan meglepem őket! Ha nem túl nagy kérés, meg tudnád adni esetleg a privát e-mail címedet, hogy ha kérdésem lenne még utazás előtt, akkor azzal "zaklathassalak" ? :) Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítőkészségedet és jó kívánságaidat! Nagyon szép és élményekben gazdag utat kívánok így előre is az októberi utazáshoz!!!
Kedves Zsanett! Regi kedves barataink nagyon jol osszefoglaltak a Tolorol szolo tudnivalokat. Amennyiben van meg kerdese akar itt a forumon, vagy a [email protected] e-mail cimen is felteheti. Udvozlettel Bihari Agi
mihály zsanett Dátum: 2013-06-10 13:20:38
Telek Attiláné írta ekkor: 2013-06-07 15:43:54
Szia Zsanett! A legmesszebbmenőkig egyetértek Bán Zsuzsanna hozzászólásával. smile Mindössze egy apróság jutott eszembe. Ha sosem voltak a szüleid a tengerparton, akkor ennyire messze sem jártak. És busszal azért ez nem kis távolság. Dehogy, nem akarlak lebeszélni, csak Te tudod, mennyire idősek, vagy nem. Egészségi állapotuk bírja-e, ezt az utat, vagy nem. Persze, ha meglepi lesz, ne áruld el, de azért kicsit nem ártana puhatolózni, óvatosan.... Muszaka 6€ körül rémlik... És szerintem is tetszene nekik Tolo, és az egész környék.... Bármi gond esetén Ági és Melinda segítsége pedig garantált. smile
Kedves Telek Attiláné! Ezek után a legmesszebbmenőkig biztos vagyok abban, hogy Tolo lesz az úticél és remélem, hogy minél hamarabb teljesül e vágyam ! Igen, az utazás terén tapogatóznom kell, remélem, hogy kibírják! Tavaly buszoztam 26 órát és "túl lehet élni", remélem ők is így gondolják! smile Ahogy látom és olvasom nagyon megérné kibírni azt az utazási időt! Az idegenvezetőkről is kimondottan csak jókat hallok, ennek (is) nagyon örülök. Még egyszer köszönöm válaszodat! :D
mihály zsanett Dátum: 2013-06-10 13:15:30
Tarsoly Ferencné írta ekkor: 2013-06-09 17:04:24
Kedves Zsanett! Mi a férjemmel már 3-szor voltunk Tolóba, júniusban és szeptemberben is. Az idő nagyon jó volt szeptemberben is, a víz meg különösen jó meleg, Mi a Demos apartmanba szoktunk menni, ahogy idén is, a jövő héten utazunk 14-én, és mondhatom a buszos utat ki lehet bírni, és szép is, az apartman meg nagyon csendes olyan mint egy szálloda, Igaz az öböltől kicsit messzebb van ahol fürödni lehet, a nagy homokos tengerparton, de az a séta megéri. Mi sem vagyunk már fiatalok és mi is el szoktunk menni egyénileg mindenfelé busszal, meg a fakultatív programokra is. Nem kell különösebb nyelvtudás sem, az eberek nagyon kedvesek, segítőkészek. Szüleidnek ideális és nagyon szép élményekkel gazdagon fognak hazatérni, ebben bizton vagyok. Üdvözlettel, és jó utat! Remélem segítettem a választásban.
Kedves Tarsoly Ferencné! Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást! Így már sokkal könnyebb döntenem az időpontot illetően. Remélem, hogy minél előbb ki tudom pótolni a hiányzó összeget és meg tudom lepni a szüleimet és jómagamat egy Tolo-i utazással :)) Most már biztos vagyok abban, hogy Tolo lesz az úticél! Még egyszer nagyon szépen köszönöm és fantasztikusan szép, élményekben gazdag nyaralást kívánok ! Zsanett smile