(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

mihály zsanett Dátum: 2013-06-10 13:11:54
Bán Zsuzsanna írta ekkor: 2013-06-07 14:18:50
Kedves Zsanett! Háromszor jártam eddig Tolóban (májusban, augusztusban és októberben), mindig gyönyörű volt, így idén is visszatérek az utolsó turnusban. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam, de lássuk a részleteket. ;) Mindig nyári meleg volt (nappal min 30 fok), augusztusban kánikula. A víz májusban is kellemes, bár inkább úszóvíz hőmérsékletű. Nyáron és októberben tökéletes órákon keresztüli pancsolásra is. Egy-két zápor mindig előfordul, de amilyen gyorsan jön, úgy el is tűnik. Nyáron tuti összegyűlik a fakultatív program létszáma, bár én májusban és októberben is voltam fakultatív kirándulásokon, mert akkor sem maradt el. Azon túl a helyi járatú busszal is sokfelé lehet kirándulni, ha ez kevés lenne. Az én szüleim mindenféle nyelvtudás nélkül is simán boldogultak ezeken a buszokon. Nyáron nagyobb a nyüzsgés, de alapvetően egy kellemes, nem hangos és bulizóktól zajos hely Toló. Azt hiszem van valamiféle diszkó, és a parton tavaly volt egy koktélbár is, de én ezeket nem látogattam. Magyar étlapokkal sok helyen találkozhatsz, de 1-2 magyar szóval is. Jorgosnak évek óta kitartóan tanítgatjuk a magyar szavakat. (A tengerparton, az Eleana apartman mellett 2 házzal van a vendéglőjük. Nagyon finoman főznek, de nem ők az egyedüli jó hely a városban. ;) A gyros 2-3 euró körül volt, gyrostál, souflaki 8-9, tengeri herkentyűk 15-20, ha jól emlékszem. Jorgosék töltött paradicsomja isteni! (5-6 euró) Muszakát nem ettem, így arra még körülbelül sem emlékszem. Az Eleana apartman olyan közel van a parthoz, hogy ha közelebb lenne, akkor már a tengerben lenne. :) A földszinten hatalmas teraszok vannak, ahonnan minden reggel gyönyörű a napfelkelte. :) Sosem szálltam meg máshol, így a többiről nem tudok nyilatkozni. Sok helyen jártam már Görögországban, de egyértelműen Toló a kedvencem. Napozni is tökéletes, nagyon szuper a víz, és sok a látnivaló a környéken. Ági és Melinda, az idegenvezetők pedig készségesen segítenek bármiben. Részemről alig várom az októbert, hogy újra Tolóban legyek! Remélem minden kérdésedet megválaszoltam. Szólj, ha akad még! A szüleidnek pedig előre is jó utat! :)
Kedves Zsuzsanna! Nagyon-nagyon szépen köszönöm a teljes körű beszámolót, és válaszokat! Most már egyre jobban szeretnék oda menni, amit eddig gondoltam/reméltem azt most megerősítetted :) ! A meglepetéshez még gyűjtenem kell, de ha idén nem is sikerül, jövőre (a válaszaid után) biztosan elmegyünk és biztosan meglepem őket! Ha nem túl nagy kérés, meg tudnád adni esetleg a privát e-mail címedet, hogy ha kérdésem lenne még utazás előtt, akkor azzal "zaklathassalak" ? :) Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítőkészségedet és jó kívánságaidat! Nagyon szép és élményekben gazdag utat kívánok így előre is az októberi utazáshoz!!!
Tarsoly Ferencné Dátum: 2013-06-09 17:04:24
mihály zsanett írta ekkor: 2013-06-04 12:26:13
Kedves Bihari Ági! Szeretnék érdeklődni, hogy ha szeptember végén utaznék Toloba, milyen időjárásra számíthatok? Illetőleg előszezonban is érdemes oda utazni? Tudnál nekem egy kicsit az árakban segíteni, mennyibe kerül kb. egy vacsora, akár egy gyros, egy muszaka? Előre is nagyon köszönöm válaszodat!
Kedves Zsanett! Mi a férjemmel már 3-szor voltunk Tolóba, júniusban és szeptemberben is. Az idő nagyon jó volt szeptemberben is, a víz meg különösen jó meleg, Mi a Demos apartmanba szoktunk menni, ahogy idén is, a jövő héten utazunk 14-én, és mondhatom a buszos utat ki lehet bírni, és szép is, az apartman meg nagyon csendes olyan mint egy szálloda, Igaz az öböltől kicsit messzebb van ahol fürödni lehet, a nagy homokos tengerparton, de az a séta megéri. Mi sem vagyunk már fiatalok és mi is el szoktunk menni egyénileg mindenfelé busszal, meg a fakultatív programokra is. Nem kell különösebb nyelvtudás sem, az eberek nagyon kedvesek, segítőkészek. Szüleidnek ideális és nagyon szép élményekkel gazdagon fognak hazatérni, ebben bizton vagyok. Üdvözlettel, és jó utat! Remélem segítettem a választásban.
Telek Attiláné Dátum: 2013-06-07 15:43:54
mihály zsanett írta ekkor: 2013-06-07 12:27:09
Kedves Mindenki! Nagyon szeretnék Tolo-ba menni, ezért kérlek benneteket, hogy pár válasszal segítsetek nekem! Szeretném befizetni ajándékként a szüleimet is, még sohasem voltak tengerparton és nagyon megérdemelnék, ez lenne a meglepetésük... Kérdésem az lenne, hogy milyen idő van június elején, ill. szeptember, októberben végén? Hány fok, szokott-e esni az eső? A fakultatív programokra össze szokott gyűlni általánosságban a létszám így elő-utószezonban is? Csendesebb hely Tolo, vagy van lehetőség az éjszakai szórakozásra is (disco, bár)? Milyen árban vannak általánosságban az ételek a tavernákban, éttermekben, van-e magyar étlap is? Hálás köszönet mindenkinek aki válaszol! smile
Szia Zsanett! A legmesszebbmenőkig egyetértek Bán Zsuzsanna hozzászólásával. smile Mindössze egy apróság jutott eszembe. Ha sosem voltak a szüleid a tengerparton, akkor ennyire messze sem jártak. És busszal azért ez nem kis távolság. Dehogy, nem akarlak lebeszélni, csak Te tudod, mennyire idősek, vagy nem. Egészségi állapotuk bírja-e, ezt az utat, vagy nem. Persze, ha meglepi lesz, ne áruld el, de azért kicsit nem ártana puhatolózni, óvatosan.... Muszaka 6€ körül rémlik... És szerintem is tetszene nekik Tolo, és az egész környék.... Bármi gond esetén Ági és Melinda segítsége pedig garantált. smile
Bán Zsuzsanna Dátum: 2013-06-07 14:18:50
mihály zsanett írta ekkor: 2013-06-07 12:27:09
Kedves Mindenki! Nagyon szeretnék Tolo-ba menni, ezért kérlek benneteket, hogy pár válasszal segítsetek nekem! Szeretném befizetni ajándékként a szüleimet is, még sohasem voltak tengerparton és nagyon megérdemelnék, ez lenne a meglepetésük... Kérdésem az lenne, hogy milyen idő van június elején, ill. szeptember, októberben végén? Hány fok, szokott-e esni az eső? A fakultatív programokra össze szokott gyűlni általánosságban a létszám így elő-utószezonban is? Csendesebb hely Tolo, vagy van lehetőség az éjszakai szórakozásra is (disco, bár)? Milyen árban vannak általánosságban az ételek a tavernákban, éttermekben, van-e magyar étlap is? Hálás köszönet mindenkinek aki válaszol! smile
Kedves Zsanett! Háromszor jártam eddig Tolóban (májusban, augusztusban és októberben), mindig gyönyörű volt, így idén is visszatérek az utolsó turnusban. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam, de lássuk a részleteket. ;) Mindig nyári meleg volt (nappal min 30 fok), augusztusban kánikula. A víz májusban is kellemes, bár inkább úszóvíz hőmérsékletű. Nyáron és októberben tökéletes órákon keresztüli pancsolásra is. Egy-két zápor mindig előfordul, de amilyen gyorsan jön, úgy el is tűnik. Nyáron tuti összegyűlik a fakultatív program létszáma, bár én májusban és októberben is voltam fakultatív kirándulásokon, mert akkor sem maradt el. Azon túl a helyi járatú busszal is sokfelé lehet kirándulni, ha ez kevés lenne. Az én szüleim mindenféle nyelvtudás nélkül is simán boldogultak ezeken a buszokon. Nyáron nagyobb a nyüzsgés, de alapvetően egy kellemes, nem hangos és bulizóktól zajos hely Toló. Azt hiszem van valamiféle diszkó, és a parton tavaly volt egy koktélbár is, de én ezeket nem látogattam. Magyar étlapokkal sok helyen találkozhatsz, de 1-2 magyar szóval is. Jorgosnak évek óta kitartóan tanítgatjuk a magyar szavakat. (A tengerparton, az Eleana apartman mellett 2 házzal van a vendéglőjük. Nagyon finoman főznek, de nem ők az egyedüli jó hely a városban. ;) A gyros 2-3 euró körül volt, gyrostál, souflaki 8-9, tengeri herkentyűk 15-20, ha jól emlékszem. Jorgosék töltött paradicsomja isteni! (5-6 euró) Muszakát nem ettem, így arra még körülbelül sem emlékszem. Az Eleana apartman olyan közel van a parthoz, hogy ha közelebb lenne, akkor már a tengerben lenne. :) A földszinten hatalmas teraszok vannak, ahonnan minden reggel gyönyörű a napfelkelte. :) Sosem szálltam meg máshol, így a többiről nem tudok nyilatkozni. Sok helyen jártam már Görögországban, de egyértelműen Toló a kedvencem. Napozni is tökéletes, nagyon szuper a víz, és sok a látnivaló a környéken. Ági és Melinda, az idegenvezetők pedig készségesen segítenek bármiben. Részemről alig várom az októbert, hogy újra Tolóban legyek! Remélem minden kérdésedet megválaszoltam. Szólj, ha akad még! A szüleidnek pedig előre is jó utat! :)
mihály zsanett Dátum: 2013-06-07 12:27:09