(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Szekeres Éva Dátum: 2013-03-05 12:00:20
Kedves Mindenki! Májusra sikerült foglalnunk szállást, érdeklődök, hogy ilyen korán (május 15-től) milyen időjárás van Tolón? Napközben gondolom már meleg az idő, de milyen hőmérsékletű szokott lenni a víz, és mennyi eső esik? Nafplionban melyik nap van a piac? Fűszert, teát, mézet, sajtot szeretnék venni, gondolom ott jobban járok, mint az üdülőhelyen. Tolóban van valahol ingyenes wifi elérési lehetőség? Mi az Eleana apartmanba megyünk, ott úgy láttam semmi sincs az alap konyhán kívül, ezért érdekel, hogy hol lehet internethez hozzáférni. Előre is köszi.
Kokauszkiné Tóth Edit Dátum: 2013-02-28 21:40:56
Légrádi Éva írta ekkor: 2013-02-28 09:22:56
Kedves Ági és Fórumozók! Szeretnék érdeklődni a DEMOS Apartmanról kinek milyen tapasztalata van, jó és rossz egyaránt érdekel. Pl. felszereltség, tisztaság, milyen meredek a partról odavezető út, boltoktól, buszmegállótól való távolság. Melyik szobából van (jó) kilátás a tengerre? A fakultatív kirándulások általában honnan szoktak indulni és ez az indulási hely milyen messze van a DEMOS Apartmantól? A válaszokat előre is megköszönöm! Üdv.Éva
Kedves Éva! A Demos Apartmanban ugyan 3 éve laktunk, de nekem csak pozitív tapasztalataim vannak. Tiszta, rendezett, jól felszerelt. Nekem rossz tapasztalataim nem voltak. Az oda vezető út egy kicsit kaptatós, de egyáltalán nem vészes. Toloban egyébként nincs távolság, hiszen a főutca végigvezet a településen, és minden ott van. Ott megy végig a busz is, több megállója van, egyik sincs messze. Kb. 300 méteren belül több élelmiszerbolt, étterem van. A tengerpart távolsága sem több ennél, hacsak nem a széles nagystrandra akarunk elmenni, ami legalább egy kilométer. Üdvözlettel: Kokauszkiné
Kokauszkiné Tóth Edit Dátum: 2013-02-28 21:30:07
Deákné Tóth Teréz írta ekkor: 2013-02-25 11:13:51
Kedves Grand Tours Dolgozók! Érdeklődni szeretnék, hogy Tolon, a Stella Apartman Fsz.16. szobában van-e rezsó, vagy minikonyha. Mikrohullámu sütőt nem használok, ezért lenne fontos tudni, hogy milyen főzési lehetőségünk lesz. Üdvözlettel: Deákné Debrecen
Ugyan nem vagyok Grand Tours dolgozó, de szeptemberben voltunk a Stella 16-os szobájában. Két lapos villanyrezsó van az apartmanban, és jól felszerelt konyha. Kokauszkiné
Légrádi Éva Dátum: 2013-02-28 09:22:56
Kedves Ági és Fórumozók! Szeretnék érdeklődni a DEMOS Apartmanról kinek milyen tapasztalata van, jó és rossz egyaránt érdekel. Pl. felszereltség, tisztaság, milyen meredek a partról odavezető út, boltoktól, buszmegállótól való távolság. Melyik szobából van (jó) kilátás a tengerre? A fakultatív kirándulások általában honnan szoktak indulni és ez az indulási hely milyen messze van a DEMOS Apartmantól? A válaszokat előre is megköszönöm! Üdv.Éva
Deákné Tóth Teréz Dátum: 2013-02-25 11:13:51
Kedves Grand Tours Dolgozók! Érdeklődni szeretnék, hogy Tolon, a Stella Apartman Fsz.16. szobában van-e rezsó, vagy minikonyha. Mikrohullámu sütőt nem használok, ezért lenne fontos tudni, hogy milyen főzési lehetőségünk lesz. Üdvözlettel: Deákné Debrecen