(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Telek Attiláné Dátum: 2013-02-06 20:26:28
Uzonyi Ágnes írta ekkor: 2013-02-06 20:01:41
Kedves Fórumozók! Arról szeretnék érdeklődni, hogy Tolóban egyéni utazás esetén -a Demos apartman kivételével (ami ugye rendelkezik saját parkolóval)- a többi apartmannál hol van lehetőség parkolásra?
Szia Ágnes! A Stella esetében, a mellette lévő kis utcában, ami a partra vezet. Az Eleana esetében ugyanitt, mert az közvetlen parti, és csak gyalogában lehet megközelíteni. A Dimitrát nem tudom, de nyilván ott is lehet, az utcájában. Persze, mindezek csak akkor játszanak, ha van hely. Ha nincs, akkor a Demos felé tartó utcában van a városi parkoló. Ez talán a Dimitrától van a legmesszebb. Mivel Toloban nincsenek távolságok, pár perc séta ez is. Aggódni nem kell, bárhol legyen is, az autó biztonságban lesz. :) További jó tervezgetést! Melinda
Uzonyi Ágnes Dátum: 2013-02-06 20:01:41
Kedves Fórumozók! Arról szeretnék érdeklődni, hogy Tolóban egyéni utazás esetén -a Demos apartman kivételével (ami ugye rendelkezik saját parkolóval)- a többi apartmannál hol van lehetőség parkolásra?
Mesi Dátum: 2013-02-05 16:36:02
Kedves Gyöngyi! Ha neked megfelelőbb, s itt nem szeretnéd megosztani az e-mail címed, akkor a [email protected] is küldhetsz egy mailt, amire válaszként el tudom küldeni azt a pár képet Tolo-ról és azokról a helyekről, amiket láttunk! Csodaszép! Üdv. Anita
Mesi Dátum: 2013-02-05 12:48:31
Kedves Gyöngyi! Tolo egy főutcából álló kicsi, de annál hangulatosabb falucska, ahonnan tényleg jól megközelíthetők az ókori emlékek, ásatási területek, Athén, Korinthoszi-csatorna... Nekünk az életünk eddigi legjobb, legtartalmasabb és legfárasztóbb nyaralása volt, mert az összes fakultatív programon részt vettünk (szerencsére összejött a létszám, s indult mind), valamint önállóan elmentünk Hydra és Spetzes szigetére, ill. megmásztuk a Nafplionban található Palamid-erődöt is. Fürdésre csak egy napunk maradt, de nem bántuk, mert célunk nem a fürdés, hanem az aktív pihenés volt, azaz, hogy minél többet lássunk a környék nevezetességeiből. A szemetet reggel 5 és 6 között gyűjtik a kukásautók (mert akkor még nincs forgalom az amúgy is szűk utcában), ami hatalmas zajjal jár, de kibírtuk, minket nem nagyon zavart. Az idegenvezető (Ági) is nagyon készséges volt mindenkihez. Igaz, messze van Tolo, de mi még a 26 órás utazás során is nagyon jól éreztük magunkat. Amennyiben szeretné, szívesen küldök pár képet azokról a helyekről, ahol jártunk, ha kapok egy e-mail címet. (tudom, hogy a képek inkább csak annak jelentenek valamit, aki átélte, de Önre bízom, én szívesen küldöm) Tartalmas nyaralást és nagyon meleget kívánok! Üdvözlettel: Anita
Farkasné Varga Gyöngyi Dátum: 2013-02-02 20:22:39
Kedves Anita! Köszönöm szépen a választ, ezek után még jobban remélem, hogy összejön az utazás :) És egyébként milyen hely Tolo? Pozitív élményekkel jöttetek haza?