(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

S. Krisztina Dátum: 2013-01-02 18:57:08
Kedves Ági!Szeretném megkérdezni,hogy a Demos apartmanban augusztusban van e ingyen klíma a meghirdetettel ellentétben.Szeretnénk szobát foglalni,s ettől tettük függővé.Köszönettel:Kriszti.
Bihari Agi Dátum: 2013-01-01 08:47:39
KOSZONJUK A JOKIVANSAGOKAT!!!!! A LEGJOBBAKAT KIVANJUK MINDENKINEK 2013-RA IS!!! NYARON TALALKOZUNK!!!
Bihari Agi Dátum: 2013-01-01 08:46:17
Tóthné Unger Veronika írta ekkor: 2012-12-22 21:12:20
Kedves Ági! Volna máris egy kérdésem: Elafoniszoszt nagyon szeretném látni, de amint látom nincs túl közel Tolo-hoz Hajó nem indul véletlenül oda? Autóval elég hosszúnak tűnik, merthogy nagyot kell kerülni a térkép szerint, aztán meg az átkelés a szigetre....
Kedves Veronika! Elafonisosra sajnos nem megy hajo a kozelbol, Neapoliig kell elmenni, higy hajora szalhassunk,de ez ne keseritsen el, itt a kozelben is vannak gyonyoru szigetek es ha ragaszkodtok Elafonisoshoz,az sem lehetetlen. Udv. Agi
Polyák István Dátum: 2012-12-31 16:52:52
Ebben az évben nekem is volt lehetőségem Tolo-n nyaralni és egyszóval úgy jellemezném hogy VARÁZSLATOS!A hosszú homokos és lassan mélyülő tengerpartjától kezdve a közelben található rengeteg látnivalón át minden megtalálható!Már az első naptól kezdve olyan biztonságban közlekedtem a környéken mintha otthon lennék köszönhetően a helyi idegenvezetők útbaigazításainak és szakértelmének!Engem az fogott meg leginkább Tolóban hogy ez nem egy mesterséges üdülőhely hanem egy kis halászfalu ami éli mindennapos életét és én ezt belülről élhettem át.A fakultatív programok közül kiemelném a felejthetetlen élményeket adó egész napos hajókirándulást 2 különleges adottságokkal bíró szigetre és a közelben lévő főváros Athén ókori látnivalóit ami romjaiban is lenyűgöző látványt nyújt!Örülök hogy ott lehettem és remélem még visszatérek arra helyre amit úgy hívnak TOLO!
Drávecz Mariann Dátum: 2012-12-30 12:12:40
Kedves Melinda és Ági! Nagyon boldog új évet kívánok nektek és szeretteiteknek! Jövőre (is) találkozunk!