Kedves Kis Gáborné!
Toloba a Grand Tours buszok pénteken hajnalban, délelőtt indulnak, attól függően, hogy hol van a felszállás. A felszállási lehetőségekről a honlap nagyon jó áttekintést ad. Az ékezés időpontját erősen befolyásolja, hogy milyen a határokon való átjutás. Hajóval nem kell utazni, hisz a Korinthoszi-csatorna felett átívelő úton jutunk el a településre. Többször voltam Toloban, nagy átlagban reggel 8-9 körül érkeztünk (helyi idő szerint). Amikor repülővel utaztunk, akkor Athénban szálltunk le. Aztán onnét ki-ki kedve és pénztárcája szerint tud választani. Autóbérlés, taxi vagy tömegközlekedés.
Kedves Timea ! Nagyon köszönöm a választ! Vártam már nagyon, hisz kérdéses volt toloba megyünk e vagy vissza Korfu, Sidariba. Az út , úgy látom azonos időben , csak ott tengeri út is van 2 óra :) De mi is 9 körül érkeztünk helyi idő szerint! Ahogy látom ide a repülés bonyolultabb :( korfun is korfu városában száll le a gép, de a grandtoursos idegenvezető kimegy az emberek elé. Igy nem bolyonganak el. Ott az tetszett 50 méterre volt a tenger az apartmantól...de itt is találtam olyat, azért is gondoltunk tolora. :) Majd még eldől akkor melyik lesz.Köszönöm ismét a választ.További szép napot.Hajnalka