(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

László Tamás Dátum: 2012-10-08 11:19:53
Kedves Melinda és Ági!! Először is szeretnék, köszönetet mondani segítőkészségetekért, és kedvességetekért. Nagyon jól éreztük magunkat ismét, immár sokadszor. Remélem tavasszal ismét találkozunk. Addig is jó pihenést, és feltöltődést kívánok a téli holtszezon alatt! Sok szeretettel gondolunk Rátok sokat emlegetjük az ott eltöltött örömteli napokat. Üdvözlettel: Tamás és Gabi.
Dátum: 2012-09-23 21:09:51
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy kinek lenne kedve társulni gépkocsi bérléséhez. Természetesen az útvonalat közösen egyez- tetnénk. Mi az Eleána 2-es szobáját foglaltuk le. Szeretettel várjuk a leendő autó bérlőtársainkat. Kérdezném még, hogy mi- korra esik az ingyenes múzeumi látogatások napja? Előre is köszönöm a kérdéseimre a válaszokat.Jó készülődést kívánok! Üdvözlettel: Gabi
László Tamás Dátum: 2012-09-23 06:04:06
Toloból Napflionba 1,60 a busz. Ugyanannyi vissza !!!!
kis gáborné Dátum: 2012-09-19 11:25:39
Dimitrov Éva írta ekkor: 2012-09-18 15:51:23
Tavaly voltam Tolón és csak busszal mentünk. Zakintosra és Kefalóniára kell kompra szállni, de nekem nagyon bejött. Kb. 10-re érkeztünk Tolóra, csak sajnos én rengeteget vártam a szállás kitakarítására. Öreg hölgynek lassan ment, neki nem volt sűrgős. 12 után adta át a szobát, pedig csak három szobát kellett kitakarítania. De összességében nagyon tetszett, igaz sokat dobott a dolgon Nafplion, ahova akár minden nap be lehet menni busszal. Úgy emlékszem 6 vagy 8 euro oda-vissza és kb. 15 perc. Isteni az ottani strand is, és főleg az erődből való kilátás, amire nem szabad sajnálni a 4 eurot, ha már megmásztuk... Felejthetetlen képek készíthetők. Csak ajánlani tudom a helyet.....
Kedves Éva, gondolom a válasz nekem szólt, tehát köszönöm Önnek is! További szép napot Hajnalka
kis gáborné Dátum: 2012-09-19 11:23:53
Holczer Timea írta ekkor: 2012-09-18 15:49:41
Kedves Kis Gáborné! Toloba a Grand Tours buszok pénteken hajnalban, délelőtt indulnak, attól függően, hogy hol van a felszállás. A felszállási lehetőségekről a honlap nagyon jó áttekintést ad. Az ékezés időpontját erősen befolyásolja, hogy milyen a határokon való átjutás. Hajóval nem kell utazni, hisz a Korinthoszi-csatorna felett átívelő úton jutunk el a településre. Többször voltam Toloban, nagy átlagban reggel 8-9 körül érkeztünk (helyi idő szerint). Amikor repülővel utaztunk, akkor Athénban szálltunk le. Aztán onnét ki-ki kedve és pénztárcája szerint tud választani. Autóbérlés, taxi vagy tömegközlekedés.
Kedves Timea ! Nagyon köszönöm a választ! Vártam már nagyon, hisz kérdéses volt toloba megyünk e vagy vissza Korfu, Sidariba. Az út , úgy látom azonos időben , csak ott tengeri út is van 2 óra :) De mi is 9 körül érkeztünk helyi idő szerint! Ahogy látom ide a repülés bonyolultabb :( korfun is korfu városában száll le a gép, de a grandtoursos idegenvezető kimegy az emberek elé. Igy nem bolyonganak el. Ott az tetszett 50 méterre volt a tenger az apartmantól...de itt is találtam olyat, azért is gondoltunk tolora. :) Majd még eldől akkor melyik lesz.Köszönöm ismét a választ.További szép napot.Hajnalka