(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Dimitrov Éva Dátum: 2012-09-18 15:51:23
Tavaly voltam Tolón és csak busszal mentünk. Zakintosra és Kefalóniára kell kompra szállni, de nekem nagyon bejött. Kb. 10-re érkeztünk Tolóra, csak sajnos én rengeteget vártam a szállás kitakarítására. Öreg hölgynek lassan ment, neki nem volt sűrgős. 12 után adta át a szobát, pedig csak három szobát kellett kitakarítania. De összességében nagyon tetszett, igaz sokat dobott a dolgon Nafplion, ahova akár minden nap be lehet menni busszal. Úgy emlékszem 6 vagy 8 euro oda-vissza és kb. 15 perc. Isteni az ottani strand is, és főleg az erődből való kilátás, amire nem szabad sajnálni a 4 eurot, ha már megmásztuk... Felejthetetlen képek készíthetők. Csak ajánlani tudom a helyet.....
Holczer Timea Dátum: 2012-09-18 15:49:41
kis gáborné írta ekkor: 2012-09-18 14:50:38
Na látom válaszom nincs :(
Kedves Kis Gáborné! Toloba a Grand Tours buszok pénteken hajnalban, délelőtt indulnak, attól függően, hogy hol van a felszállás. A felszállási lehetőségekről a honlap nagyon jó áttekintést ad. Az ékezés időpontját erősen befolyásolja, hogy milyen a határokon való átjutás. Hajóval nem kell utazni, hisz a Korinthoszi-csatorna felett átívelő úton jutunk el a településre. Többször voltam Toloban, nagy átlagban reggel 8-9 körül érkeztünk (helyi idő szerint). Amikor repülővel utaztunk, akkor Athénban szálltunk le. Aztán onnét ki-ki kedve és pénztárcája szerint tud választani. Autóbérlés, taxi vagy tömegközlekedés.
kis gáborné Dátum: 2012-09-18 14:50:38
Na látom válaszom nincs :(
Ignath Antalné Dátum: 2012-09-14 19:45:55
Bihari Agi írta ekkor: 2012-09-12 18:40:50
Kedves Kati! A szigetekre Pireusbol indulo hajokkal lehet eljutni. Santorini a lassu hajoval (7 ora) kb 35E, a gyors (4 ora) kb 55-58E. Kreta valmivel dragabb, ide kell auto is. Van olyan hajout az egei tengeren, ami tobb szigetet erint, Mykonos, Kreta, Santorini, Pathmos...persze minden szigeten a kiszallasnal is koltesz penzt. Lehetoseg van eljutni a szigetekre, de persze nem lehet egy nap alatt megjarni. Errol az egei tengeri korutrol akar a MAHART-nal is lehet erdeklodni, ugy tudom ok (es mas cegek is) aruljak. Udv. Agi.
Kedves Ági ! Nagyon drága vagy hogy válaszoltál nekem. Majd személyesen is megköszönöm Neked, még egyszer köszi és minden jót kívánok Neked és a kiutazóknak! Puszillak amiért olyan elérhetővé tetted a válaszoddal az egyik nagy álmomat! Már alig várom, hogy indulhassunk, remélem nem lesz gond Görögországban és bízom a görögökben, tavaly is éppen ilyen kritikus időszakban voltunk Kefalónián, de ott sem , akkor sem volt semmi jele a sztrájknak! Fő az optimizmus! Puszillak: Ignáthné Kati
kis gáborné Dátum: 2012-09-13 12:39:01
Érdeklődnék , hogy szegedtől hány óra toló és tengeren is kell e menni , mi korfún,sidariban voltunk/ ami mesés hely,de váltani szeretnénk/ ,és szegedtől 22 óra , ebben 2 óra tengeri út volt. Jövőre fontolgatjuk tolót , de függ attól mennyi idő busszal , és ha netán repülővel megy az ember , hova? és onnan ,hogy jut a szállás helyre , korfún , az idegenvezető megy el a vendégért a reptérre ,ez ott hogy van? Köszönöm a választ.üdv.Hajnalka