(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Joó-Horváth Ibolya Dátum: 2012-09-08 19:35:29
Kedves Fórumosok! Kissé szokatlan kérdésem volna a buszon utazókhoz, Tolóba menet láttunk egy filmet, aminek nem tudom a címét, de olyan jó volt, hogy szeretném megnézni "nyugodt" körülmények között is, csak a címét nem tudtam megjegyezni. Egy fehér béna férfi és egy néger fiatalember barátságáról szólt, valós történet alapján. Ha valaki tudná a címét és megírná itt a fórumon, megköszönném: H.Ibolya MaKÓ
Koza Beáta Dátum: 2012-09-06 13:21:05
Kedves Ági és Melinda! Köszönöm a sok segítséget és a tartalmas kirándulásokat. A Tolóba indulóknak üzenem, hogy irigylem őket, hosszú buszos út ide vagy oda, de ha tehetném, máris mennék vissza. Ez a nyaralás minden pénzt megért, és garantáltan visszatérek. Csak azt sajnálom, hogy mint ahogy az a kevés turistának köszönhető, és ahogy az várható volt, néhány helyre nem jutottam el, pedig nagyon segítőkészek voltatok. De sebaj, majd legközelebb. Minden ezután indulónak olyan időt kívánok, mint amiben nekem részem volt, élvezzétek a tengert, a finom ételeket, a görögök vendégszeretetét, és lássatok minél többet, mert van mit. Üdv. Koza Bea
Dátum: 2012-09-05 20:35:39
Bihari Agi írta ekkor: 2012-09-04 10:47:09
Szia Gabi. Semmi akadalya annak , hogy kapjatok masodik kulcsot is. Az Eleanaban es a Stellaban nincs sajat internet kapcsolat, itt az irodaban lehet hasznalni a mi wifi halozatunkat, ha hozol laptpopot vagy erre alkalmas telefont. Monemvasiaba nem indul hajo menetrendszeruen, csak akkor teszik be a programba ha van egy nagyobb csoport aki elore bejelentkezik, erre nem sok eselyt latok a szezon vege fele. Udv. Agi
Kedves Ágnes! Köszönöm szépen a válaszodat. Örülök, hogy van lehetőség egy második kulcsra. A földszint kettes szobá- hoz kellene majd a kulcs. Üdvözlettel Gabi
Bihari Agi Dátum: 2012-09-04 10:47:09
írta ekkor: 2012-09-03 21:45:43
Kedves Ági! Az utolsó előtti turnusban az Eleana apartmanba fizettem be vállalva a társitást. Érdeklődnék ebben az esetben van lehetőség 2 kulcsra, hogy elkerüljük egymás kizárását az apartmanból. Olvastam az előzőekben, hogy az Eleanások kaphatnak egy jelszót az internethez, ez ingyenes internetezést tesz lehetővé? Valamint még azt kérdezném meg, hogy Monemvasiába indul kiránduló hajó Tolóból? Válaszodat előre is köszönöm. Üdvözlettel : Gabi
Szia Gabi. Semmi akadalya annak , hogy kapjatok masodik kulcsot is. Az Eleanaban es a Stellaban nincs sajat internet kapcsolat, itt az irodaban lehet hasznalni a mi wifi halozatunkat, ha hozol laptpopot vagy erre alkalmas telefont. Monemvasiaba nem indul hajo menetrendszeruen, csak akkor teszik be a programba ha van egy nagyobb csoport aki elore bejelentkezik, erre nem sok eselyt latok a szezon vege fele. Udv. Agi
Nyitrai Annamária Dátum: 2012-09-03 23:05:04
Holczer Timea írta ekkor: 2012-09-03 14:05:55
Kedves Anna! Az előző oldal hozzászólásaiban Bán Jánosné Eszter részletesen leírta a buszmenetrendet! :-)
Valóban. :) Köszi! PEdig még olvastam is....kicsit szétszórt vagyok, mióta kiderült, hogy mégis összejön az idei nyaralás!!!! :)))