(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-09-03 21:45:43
Kedves Ági! Az utolsó előtti turnusban az Eleana apartmanba fizettem be vállalva a társitást. Érdeklődnék ebben az esetben van lehetőség 2 kulcsra, hogy elkerüljük egymás kizárását az apartmanból. Olvastam az előzőekben, hogy az Eleanások kaphatnak egy jelszót az internethez, ez ingyenes internetezést tesz lehetővé? Valamint még azt kérdezném meg, hogy Monemvasiába indul kiránduló hajó Tolóból? Válaszodat előre is köszönöm. Üdvözlettel : Gabi
Holczer Timea Dátum: 2012-09-03 14:05:55
Nyitrai Annamária írta ekkor: 2012-09-03 11:34:43
Sziasztok!! Köszönöm a válaszokat!!! Reméltem, hogy az időjárást illetően ilyen válaszokat kapok! :)) Hah!! Nagyon várom már, hogy ott lehessünk!!! Eszter, köszi a buszjáratos infót!!! Szeretek helyi közlekedést igénybe venni, valahogy megvan a varázsa....:))) Mennyire járnak sűrűn a buszok?
Kedves Anna! Az előző oldal hozzászólásaiban Bán Jánosné Eszter részletesen leírta a buszmenetrendet! :-)
Nyitrai Annamária Dátum: 2012-09-03 11:34:43
Sziasztok!! Köszönöm a válaszokat!!! Reméltem, hogy az időjárást illetően ilyen válaszokat kapok! :)) Hah!! Nagyon várom már, hogy ott lehessünk!!! Eszter, köszi a buszjáratos infót!!! Szeretek helyi közlekedést igénybe venni, valahogy megvan a varázsa....:))) Mennyire járnak sűrűn a buszok?
Bihari Agi Dátum: 2012-09-01 17:47:47
Székely Anita írta ekkor: 2012-09-01 15:14:01
Szia Ági! Szeptember 7-én indulunk Tolóba és szeretnék érdeklődni hogy melyik biztosítást fogadják el. Érdekelne még az is hogy a Dimitra panzióban van-e lehetőség a szobába a Wifi használatára, fogható-e a jel, vagy csak lent a recepciónál. Nekünk az itthoni utazási irodába úgy tájékoztattak hogy a szobába gyenge a jel, de nem voltak benne biztosak. Köszönettel: Anita
Kedves Anita. A faluban ket orvos is van, az Atlasz biztositast mindketto elfogadja. A Dimitra hazban nem tul eros a jel, igy csak a recepcion foghato. udv. Agi
Bihari Agi Dátum: 2012-09-01 17:45:30
Nyitrai Annamária írta ekkor: 2012-08-30 22:17:03
Sziasztok! Mi az utolsó turnussal tervezzük utazásunkat Tolóra. Olvasgattam a korábbi hozzászólásokat, és két kérdésemre nem találtam választ: lehet-e járművet bérelni a településen (kerékpár, robogó, stb)? A másik kérdés banálisabb :), vajon milyen a jellemző időjárás október első felében? :) A tengerben fürdés gondolom már merész ötlet, legalábbis a víz hőfokát illetően. NApsütés, 25 fok körüli hőmérséklet? Vagy túl nagyok az elvárásaim? :) Köszi a választ előre is! Üdv Anna
Kedves Annamaria! Nekem mar nem sok kerdes maradt, amire valaszolnom kell :-) Van lehetoseg a faluban bicikli, robogo auto es motorberlesre is. Amikor itt lesztek megbeszeljuk, milyen terveitek vannak, segitunk mindenben. Udv. Agi