(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Tóth Judit Dátum: 2012-08-21 15:02:49
Sziasztok! Kis csapatunk szeptember végén menne, pontosan 09.21-29-ig és az lenne a kérdés tudunk e Tolo-ban bérelni vizi szórakozási lehetőségeket parachute, banana, jet ski, extreme ride, water ski, pedal boat, stb.... smile ? És milyen árban vannak? Előre is köszi, ha valaki tud segíteni!
Dávid Zoltán Dátum: 2012-08-21 14:57:10
Köszönöm Mindenkinek ,aki reagált a felvetésemre! Kérdésem az lenne,hogy Tolóból Nafplioba reggel mikor indul legelőször a busz? Hol érdemes felszállni rá,hisz úgy tudom a buszokon nem lehet állni,így minél hamarabb ajánlatos tehát a felszállás,hogy jusson hely. A Vár mikor nyit? A piac úgy tudom csütörtökön van! (ha jól tudom). Mi a Dimitra apartmanban leszünk egyébként. A Hellasz fórumát én is nyomon szoktam követni ,csak mostanában nem nagyon írnak oda se. Ami az utazást illeti én személy szerint attól tartok,hogy kisbusszal megyünk .Sajnos tavaly volt részem megtapasztalni ennek hátrányát,mivel sajnos nagyra nőttem és hosszúak ebből kifolyólag a lábaim,így a kisbuszon valahogy nem igazán akarnak elférni! Az emeletes buszoknál felül már nincs ilyen gondom,ott elférek.:) De sajnos nem én döntöm el,hogy milyen busszal utazunk.:( Múlthéten meglestük,hogy az éppen aktuális Tolói járat milyen busszal indult,sajnos kis busz volt! Kedves Tímea! A képeket megfogom nézni,habár már nem sokára élőben is láthatom Tolót ,hisz pénteken indulunk! Jó utat és kellemes nyaralást neked szeptemberben ! Kedves Zsuzsa! Köszönöm neked is az információt! Egyébként Ti milyen időt fogtatok ki? Milyen volt a tenger hőfoka? smile Üdvözlettel: Zoli
Holczer Timea Dátum: 2012-08-20 18:53:04
Dávid Zoltán írta ekkor: 2012-08-17 11:27:02
Nem tudom mi van ezzel a fórummal, alig van beírás . Senkinek azok közül, akik Tolón voltak az idén nincs semmilyen pozitív vagy negatív tapasztalata ,hogy akik ezután utaznak valami kis információt kapjanak. Vagy mindenkinek tökéletes volt minden ? Senkinek nincs erről véleménye ? Üdv:Zoli smile
Kedves Zoli! Júniusban érkeztem haza Toloból és az ősszel még visszamegyek. A település a saját varázsán túl, remek kiindulási pont ahhoz, hogy megismerd a Peloponnészoszi-félsziget csodáit! Amióta Görögország elvarázsolt, igyekszem belőle minél többet megismerni, más részekre is elmenni,de Toloba az 5. alkalommal utazok vissza. Felmerülő kérdéseidre én is nagyon szívesen válaszolok (ha tudok :-) ). Ha esetleg nem ismered a Hellasz.hu/Tolo topicot, azt feltétlenül a figyelmedbe ajánlom. Ott sem túl nagy a nyüzsgés mostanában,de nagyon jó infókat fogsz találni. Én is azt olvasgattam az első utazásom előtt. Az alábbi linken éred el: http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?p=193654#193654 Ezen a linken pedig eléred azokat a képeket, melyeket én készítettem júniusban Toloban: https://plus.google.com/photos/114712574647512461583/albums/5768050724008536641?banner=pwa Üdvözlettel: Timi
Bán Zsuzsanna Dátum: 2012-08-20 18:29:04
Nem tudom mi van ezzel a fórummal, alig van beírás . Senkinek azok közül, akik Tolón voltak az idén nincs semmilyen pozitív vagy negatív tapasztalata ,hogy akik ezután utaznak valami kis információt kapjanak. Vagy mindenkinek tökéletes volt minden ? Senkinek nincs erről véleménye ? Üdv:Zoli smile
Szia Zoli! Éppen tegnap érkeztem haza Tolóból. Nem először voltam, és tudom, hogy nem is utoljára! A kedvencem az Eleana apartman, mert bár voltam már pár Grandtours-os nyaraláson, ilyen szuper fekvésű apartmanban még nem voltam. Na jó, az is kell ismernem, hogy a többi tolói apartman sem rossz. Sőt! ;) Csak csupa pozitív élményem van a tengerparttal, az idegenvezetőkkel, a helyiekkel, az ott készült görög ételekkel, a frappéval, a kirándulási lehetőségekkel, stb. kapcsolatban. Egyetlen hátrány talán, hogy viszonylag hosszú odáig a buszút. De csak odáig, mert hazafelé mindig olyan gyorsan repül az idő az emlékeket idézve. :) Ha még az én drága, morgással működő barátnőm is kibírta az utat, akkor bárkinek menni fog! :D Ja! És még egy jó tanács: keressétek fel Jorgost a Thalassa Tavernában, mert isteni frappét készít, akár tejjel akár "orisgala" (tej nélkül). ;) Zsuzsi
Vass Polla Dátum: 2012-08-20 17:42:13
Abszolút egyet értek Eszterrel, a tapasztalat POZITÍV!!!!! Én először voltam Toloban, de nagyon jól éreztem magam. A szállás egyszerűen fantasztikus (Elena apartman), reggel a napfelkeltét lehet csodálni, este a kivilágított kis szigetet, ja és a legjobb: kilépsz a házból, és ott a tengerpart, tehát mindig a tengerre látsz :) Én már rutinos toloi nyaralókkal voltam, így mindent megmutattak nekem, amit ők már láttak és érdemes megnézni! Tényleg sok látnivaló, kirándulási lehetőség van, a görögök kedvesek, no és természetesen az idegen vezetőink is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Szóval szerintem aki igazi tengerparti élményt, és igazi görög élményt szeretne, irány Tolo és az Elena apartman :) Polla