Nem tudom mi van ezzel a fórummal, alig van beírás . Senkinek azok közül, akik Tolón voltak az idén nincs semmilyen pozitív vagy negatív tapasztalata ,hogy akik ezután utaznak valami kis információt kapjanak. Vagy mindenkinek tökéletes volt minden ? Senkinek nincs erről véleménye ? Üdv:Zoli
Szia Zoli!
Éppen tegnap érkeztem haza Tolóból. Nem először voltam, és tudom, hogy nem is utoljára! A kedvencem az Eleana apartman, mert bár voltam már pár Grandtours-os nyaraláson, ilyen szuper fekvésű apartmanban még nem voltam. Na jó, az is kell ismernem, hogy a többi tolói apartman sem rossz. Sőt! ;) Csak csupa pozitív élményem van a tengerparttal, az idegenvezetőkkel, a helyiekkel, az ott készült görög ételekkel, a frappéval, a kirándulási lehetőségekkel, stb. kapcsolatban. Egyetlen hátrány talán, hogy viszonylag hosszú odáig a buszút. De csak odáig, mert hazafelé mindig olyan gyorsan repül az idő az emlékeket idézve. :) Ha még az én drága, morgással működő barátnőm is kibírta az utat, akkor bárkinek menni fog! :D Ja! És még egy jó tanács: keressétek fel Jorgost a Thalassa Tavernában, mert isteni frappét készít, akár tejjel akár "orisgala" (tej nélkül). ;)
Zsuzsi