(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Sándor Tamás Dátum: 2012-06-30 17:28:35
Tisztelt és Kedves Bihari Ágnes! Én, Sándor Tamás már kétszer voltam a Grand Toursszal: Zakynzthoszon, és Tossa de marban, csak juót tudok mondani.Ebben az évben Pargán voltam, sajnos oda nem utaztat a Grand tours. Az lenne a kérdésem, hogy a Cultura Travel szervez-e kirándulást misztrába illetve Spártába, illetve Olimpiábaés Delphibe ,mivel én a Grand Tours katalógusában ezeket nem találtam meg, ellenben nekem szükségem lenne ezekre a kirándulásokra, lévén idegenforgalmi szakmenedzser képzésre járok és "Görög körút" a szakdolgozati témám. Egy körúttal azonban nem ismerhető meg az ország többször ki kell menni, és csillagtúra szerűen meg kell nézni amit csak lehet. Én nem tudok úszni , az asszony igen, és ritkán napozom a fehér bőröm miatt, max hétvégén ha ott leszek vagy mikor nincs kirándulás. Tudnak-esetleg olyan hajójegyet is szerezni, ami nemcsak Hydrára és Spetzeszre hanem mondjuk Porosra és/vagy Aiginára is elvisz, mint a körutazásoknál? Kifizetem, akkor is ha ez más Toloi iroda kínálatában szerepel. Szunionba-naplementét nézni-a Poszeidon templomhoz szerveznek utat? Valaki szervez ilyet Tolból? Mert a helyi buszjárat 21h körül visszaindul és így vagy ottmarad Szunionban reggelig az ember vagy naplemente nélkül-előtt hazaindul. 2013. júniusában-előszezonban- is indul minden kirándulás? Én a Stellába mennék, azt mondták nagyon jó apartman. A cukrászda amit a képen látunk működik benne? Lehet-e úgy félpanziót fizetni, hogy a Hotel Romviban vacsoráznánk és a Dimitris apartmanban reggeliznénk? Vagy melyik a jobb reggeli a Dimitriszé vagy a Hotel Romvié? Azért kérdezem mert Pargáéban bevált az, hogy külön étteremben reggeliztünk és másik étteremben vacsoráztunk, de ezt ön tudja. Várom megtisztelő válaszát. A kirándulásokra ha tud, legyen szíves küldjön árajánlatot cca 2013-ra becsléssel [email protected] email címemre. Köszönettel, tisztelettel, barátsággal: SOMA alias Sándor Tamás, Budapest
Bihari Agi Dátum: 2012-06-29 10:54:59
Joó-Horváth Ibolya írta ekkor: 2012-06-27 20:23:11
Kedves Veres Roberta, nagyon köszönjük a szép és biztató soraidat, mi az idén augusztusban Tolóba már negyedszer megyünk vissza, Görögországban pedig ennél is többször voltunk más helyeken, de én is arra buzditok mindenkit, hogy jöjjön el oda, mert egyszerűen isteni az ott töltött néhány hét! Nagyon sok ismerőssel is szoktunk találkozni, akik az augusztus végi 2 hétben szoktak jönni, remélem, most is ott lesznek! Szép nyarat mindenkinek itthon és Görögországban: Horváth Ibolya Makó
Szia Ibolya! Varunk benneteket! Addig is minden jot!
Bihari Agi Dátum: 2012-06-29 10:53:52
Veres Roberta írta ekkor: 2012-06-27 12:26:02
Kedves Minden Görögországba utazó vagy hezitáló utazni vágyó! Most szombaton értünk haza egy hét csodás nyaralás után Tolóból. A hely szép, a tenger finom, fürdésre kiválóan alkalmas. Amit itthon a sajtóban és a médiában lehet hallani, egy szóig sem igaz. Görögországban minden rendben van, kivéve, hogy nyaralók nem utaznak oda, mert félnek. De nincsen mitől! Mi bérelt kocsival bejártuk a környéket, és még Athénba is elmentünk. Sehol semmi nyoma az itthon terjesztett tüntetetéseknek, sem gazdasági gondoknak. Legalábbis nekünk turistáknak semmi sem érezhető belőle. Az egyedül negatívum, látni azokat a kis családokat, akik belőlünk, turistákból élnek, hogy nincsen vendég, nincsen forgalom, és látni, hogy gondba vannak-lesznek. Ezért mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy ne habozzon, és menjen nyaralni a GrandTours-al Görögországba! Nem éri majd csalódás! A Gyros finom, a sör és a bor jó hideg, a nap meleg, a tenger meg simogatóan finom, az emberek mosolygósak, aranyosak, segítőkészek. Nem kell ennél több egy remek nyaraláshoz! Külön köszönöm Áginak és Melindának a két idegenvezetőnek, az egy hetet! Rendkívül segítőkészek, aranyosak, és igyekeznek feledhetetlenné tenni a nyaralással töltött időt, hogy azt gondtalanul töltsük. Külön köszönjük még egyszer!
Sziasztok. Orulok, hogy jol ereztetek magatokat itt Toloban, koszonjuk a kedves szavakat is. A tovabbiakban is a legjobbkat kivanjuk nektek !
Joó-Horváth Ibolya Dátum: 2012-06-27 20:23:11
Kedves Veres Roberta, nagyon köszönjük a szép és biztató soraidat, mi az idén augusztusban Tolóba már negyedszer megyünk vissza, Görögországban pedig ennél is többször voltunk más helyeken, de én is arra buzditok mindenkit, hogy jöjjön el oda, mert egyszerűen isteni az ott töltött néhány hét! Nagyon sok ismerőssel is szoktunk találkozni, akik az augusztus végi 2 hétben szoktak jönni, remélem, most is ott lesznek! Szép nyarat mindenkinek itthon és Görögországban: Horváth Ibolya Makó
Veres Roberta Dátum: 2012-06-27 12:26:02
Kedves Minden Görögországba utazó vagy hezitáló utazni vágyó! Most szombaton értünk haza egy hét csodás nyaralás után Tolóból. A hely szép, a tenger finom, fürdésre kiválóan alkalmas. Amit itthon a sajtóban és a médiában lehet hallani, egy szóig sem igaz. Görögországban minden rendben van, kivéve, hogy nyaralók nem utaznak oda, mert félnek. De nincsen mitől! Mi bérelt kocsival bejártuk a környéket, és még Athénba is elmentünk. Sehol semmi nyoma az itthon terjesztett tüntetetéseknek, sem gazdasági gondoknak. Legalábbis nekünk turistáknak semmi sem érezhető belőle. Az egyedül negatívum, látni azokat a kis családokat, akik belőlünk, turistákból élnek, hogy nincsen vendég, nincsen forgalom, és látni, hogy gondba vannak-lesznek. Ezért mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy ne habozzon, és menjen nyaralni a GrandTours-al Görögországba! Nem éri majd csalódás! A Gyros finom, a sör és a bor jó hideg, a nap meleg, a tenger meg simogatóan finom, az emberek mosolygósak, aranyosak, segítőkészek. Nem kell ennél több egy remek nyaraláshoz! Külön köszönöm Áginak és Melindának a két idegenvezetőnek, az egy hetet! Rendkívül segítőkészek, aranyosak, és igyekeznek feledhetetlenné tenni a nyaralással töltött időt, hogy azt gondtalanul töltsük. Külön köszönjük még egyszer!