(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bihari Agi Dátum: 2012-06-06 10:56:47
Györgyfalviné Berki Gyöngyi írta ekkor: 2012-06-04 15:42:59
Kedves Ági! A héten utazunk Tolo-ba és az alábbi információ megerősítését szeretném kérni. Nekem MasterCard chippes bankkártyám van és kérdezni szeretném, hogy a fakultatív programokra valóban lehet-e kártyával fizetni az irodában? (Nem kellene annyi készpénzt vinni, ha ez megoldható.) A fórumot olvasgatva találtam a következőket: "BANKKARTYAS FIZETES: Van lehetoseg kartyas fizetesre az irodban, ez kartyankent 100 Euros fizetesig koltsegmentes, 100 Euro feletti osszeg fizetese eseten a kezelesi koltseg 3 %. Erdemes megkerdezni a bankot mennyit szamolnak fel ok az automatabol torteno penzfelvetel eseten. A faluban tobb automata is van, lehet, hogy ez jobban megeri. A kartyaleolvasonkon van chip leolvaso is, de van nehany fajta Maestro kartya amit nem fogad el." Előre is köszönöm! Gyöngyi
Kedves Gyongyi! Az irodankban lehet kartyaval fizetni, es a faluban tobb ATM is van, ahol lehet penzt felvenni. Varjuk Onoket itt Toloban Ud. Bihari Agi
Joó-Horváth Ibolya Dátum: 2012-06-05 11:45:00
Szia Ági! Valószinűleg Tolóba megyünk nyaralni az idén is, immár sokadszorra, az idei árakról alakulásáról ha írnál némi infót, azt megköszönném! Üdvözlettel: Joó Sándor és Horváth Ibolya Makóról!
Györgyfalviné Berki Gyöngyi Dátum: 2012-06-04 15:42:59
Kedves Ági! A héten utazunk Tolo-ba és az alábbi információ megerősítését szeretném kérni. Nekem MasterCard chippes bankkártyám van és kérdezni szeretném, hogy a fakultatív programokra valóban lehet-e kártyával fizetni az irodában? (Nem kellene annyi készpénzt vinni, ha ez megoldható.) A fórumot olvasgatva találtam a következőket: "BANKKARTYAS FIZETES: Van lehetoseg kartyas fizetesre az irodban, ez kartyankent 100 Euros fizetesig koltsegmentes, 100 Euro feletti osszeg fizetese eseten a kezelesi koltseg 3 %. Erdemes megkerdezni a bankot mennyit szamolnak fel ok az automatabol torteno penzfelvetel eseten. A faluban tobb automata is van, lehet, hogy ez jobban megeri. A kartyaleolvasonkon van chip leolvaso is, de van nehany fajta Maestro kartya amit nem fogad el." Előre is köszönöm! Gyöngyi
Gajdócsiné Nagy Mónika Dátum: 2012-06-04 09:51:35
Gajdócsiné Nagy Mónika Dátum: 2012-06-04 09:51:31
írta ekkor: 2012-05-24 08:17:23
kedves mónika! azért irok,, mivel mi már háromszor utaztunk igy,két éve vonattal mentünk nafplio ig, ez megszünt,2011 ben busszal mentük 13,5 eu ath-naf 2,30óra tovább naf-toló 20 perc athénból omónia térttöl 51 busz megy a kifissos busz terminálra ha a reülőtérröl jöttök, a X93 busz megy oda, ha még több infó kéne szivesen válaszolok,ráadásul mi máj-30 tól juni 2 ig athénba leszünk és utána megyünk tolóba üdv laci
Kedves László Nagyon köszönöm a segítségedet. Mónika