Kedves Nándi! Már elnézést, de muszáj nekem is hozzá szólnom a dolgokhoz. Miért érzed Te úgy, hogy ha vki leírja a negatív tapasztalatát, vagy véleményét, akkor az negatív kampány? Miért lenne az? a negatív dolgok is a valóság részét képezik, attól hogy nem beszélünk róla, még nem szűnnek meg létezni. Sőt, sokkal hihetőbb, ha vkit érnek kellemetlen dolgot a nyaralása során, mint amit Te írsz, hogy Nektek mindig minden szupi-szuper Sidariban. Pl. mikor mi tavaly szeptemberben mentünk, előtte érdeklődtem itt a fórumon, Tőled kaptam a legtöbb infót, amit ismételten köszönök, azonban utólag jöttem rá, hogy számomra nem a valóságot tükrözte (max. a Te valóságodat) mert bizony nagy csalódás volt leszállni a buszról. Azt vártam a leírások alapján, hogy Sidari a legeslegszebb hely, amit csak el lehet képzelni, ehhez képest kosz, igénytelenség várt minket. Ettől függetlenül továbbra is azt mondom én is, hogy Korfut egyszer látni kell, mert csodás adottságokkal rendelkezik, de a kosz, bűz, mocskos apartman stb. bizony okozott nem kevés idegességet az első egy-két napban. És persze, én is inkább csak a jóra emlékszem, és csodás helyeken jártunk, viszont a valósághoz ezek a negatív dolgok is hozzátartoznak, amire nem voltunk felkészülve. Igazából úgyis mindenki a saját értékrendje alapján ítél meg mindent, ezért nem is írtam le részletesen én sem, hogy mik voltak a gondok, mert majd mindenki vagy megtapasztalja, vagy nem, de attól még a realitáshoz hozzá tartozik, hogy vannak/voltak gondok. És még azt is szeretném megkérdezni Tőled, hogy miért van, hogy azt írod, hogy Te elfogadod, hogy ha vkinek más a véleménye és örülsz is neki, hogy ennyi értékelés születik Sidariról, közben pedig amint vki negatív dolgot említ máris írsz, hogy nem ezzel kell foglalkozni, meg hogy ez negatív kampány..... akkor hogy is van ez? Most elfogadod mások véleményét, vagy nem? Már kezd néha olyan érzése lenni az embernek, mintha Te Sidari felbérelt marketing ügynöke lennél, aki éjjel-nappal csak a pozitív és jó dolgokat szajkózza. Ez nem mindenkinek szimpatikus, főleg ha vki másképp ítéli meg az átélt dolgokat. Akkor szerinted Sidariról vagy jót vagy semmit? Ez egy fórum, az a lényege, hogy elmondhassa mindenki hogy mit élt át, ő hogyan gondolja a dolgokat, milyen érzésekkel jött haza. Engedtessék már meg, hogy szabadon leírhassa mindenki a véleményét, még ha az nem is egyezik a Tiéddel! Korfu sztem is csodás hely, de én is úgy vagyok vele, ezt írtam is már, hogy ha visszatérek oda, kizárt hogy Sidariba. Mert én így éltem meg, ez a saját, szubjektív véleményem. De nem negatív kampány, mert másnak lehet a legistenibb hely a világon. De attól még mindenkinek a szava sztem pont ugyan annyit ér, mint a Tiéd, van akinek tuti jó hely és visszamegy, másnak pedig csalódás és nem megy vissza többé. Idén mi Pargán voltunk és a Te véleményeddel ellentétben sztem nagyon finom volt a gyros, 2.20 volt tehát nem volt drága, és amúgy is nagyon finomakat ettünk. Mi így gondoljuk, semmivel nem volt rosszabb, mint a sidari gyros. És nekem Parga százszor csodásabb hely, mint Sidari. Ez pedig az én véleményem. De nem mondom most azt, hogy Te Pargáról negatív kampányolsz.... Te úgy gondolod, más pedig másképp. Fogadjuk már el! Én nagyobb tisztaságot és igényességet várok egy tengerparti városkától, ahol évente több ezer vendég megfordul, Sidari pedig nálam ebből a szempontból elégtelenre vizsgázott. Én nem keresem mindenben a rosszat, mert ha ezt tenném, akkor nem mennék többet Görögországba. De fogok menni, mert mindig csodás élményekkel leszek gazdagabb, viszont a negatív dolgok is a valóság részét képezik. És valóban, senki nem a grandot minősítette, vagy Korfut, mindösszesen az átélt, urambocsá' negatív tapasztalatait osztotta itt meg a többi fórumozóval. Ez pedig mindenkinek szíve joga. üdv: Veronika
Szia. Parga strandjairól ìrnál pár szòt? Annyira kìváncsi vagyok milyen hely. Széles homokosak a strandok? Mennyire van nyüzsi? Tiszták a vîzek? Gyűjtöm a helyekről az infòkat. Jövőre ezen informáciòk birtokában mennénk. Előre is kòszönöm a válaszodat.