Kedves Nándi bá! Korfu szépségét senki nem vonta itt kétségbe,én nem találkoztam itt ilyesmivel. Az én VÉLEMÉNYEM a vendégszeretetről az,hogy az fogyasztás előtt kezdődik,és nem után. A tapasztalatunk szerint fogyasztás,vagy vásárlás után sokkal kedvesebbek voltak,de az már nálam képmutatás. Írtad,hogy olvasson már utána az ember a fórumokon a dolgoknak, akkor most sokan azt hiszik,hogy 4-5 ezer az ugyanannyi mint 8-9 ezer,mert aki 1 hétre elmegy Sidariba,annak kb ennyire jön ki egy éjszaka. Ezt feltétlenül érdemes átgondolni. :) Egy fórumhoz hozzátartozik a negatív vélemény is,ezért fórum. Például ha valaki megosztotta volna velem,mondjuk te, aki mindenben naprakész,hogy nem lehet a medencénél fogyasztani saját dolgot,vagy csak akkor látnak szívesen ha az apartmanban reggelizel, és sörözöl,vagy hogy nem működik rendesen a wifi, akkor lehet hogy csak 1 hétre megyünk. Nem csak a jó dolgokat kell megírni, mert így tényleg kampányos az egész.
Kedves Sándor Úr!
Nem az ön véleménye ihlette bennem a soraimat.Én a magam tapasztalatát írtam le csupán.Elfogadom,ha valakinek más a véleménye...de ne legyen az már lejárató /nem az öné pont..../.Én azért megyek a görögökhöz újra és újra....mert nekem tettszik mindenben.Kétleném,hogy az említett 4-5 ezer az 8-9 ezer lenne Sidariban.Ha 2 fő 118000 -ért megy nyaralni és abból 58-60 a buszköltség oda-vissza/2fő akkor miért is lenne az 8-9 ezer/fő /éjj.Mivel 118000-et fizettem az összköltségre,amiből kb:58-60ezer a busz=kb:60000 ez osztva 2-vel nálam 30000 és ez osztva 7-el egyenlő 4285 forint /1fő/éj.A balatonra lehet ennyiből elmenni.De nem vitatkozni szeretnék önnel.Mindenki megy oda ahol neki tettszik.Van akinek a Horvátok /kifejezetten nem szeretem őket,mert lenézik a Magyarokat/ tettszenek,van aki aSpanyolokat szereti és van aki a Törököket.Akkor ha én tiszteletben tartom a mások igényét és véleményét akkor más is tartsa az enyémet.Én a Grand Tours irodát tartom a legjobbnak és Görögországot a legszebbnek.Mindennel együtt.Sajnos mi magyarok hajlamosak vagyunk mindenben a legjobbat elvárni mindenkitől.De ha itthon történik valami a túristával akkor az már ne kerüljön nyílvánosságra ugye mert ront az országimázsunkon nem?Hajlamos a magyar nép arra,hogy negatívan lásson mindent és mindenki mást aki neki nem annyira szimpatikus megítéljen.Nem megbántani akarom önt ezzel.Magam is naprakésznek mondható vagyok,de tévedhetek is.Viszont azt ahol nyaraltam edig és tetszett,ahova visszamennék és ahol már jártam nem járatom le.Amúgy meg amikor Pargán voltam pl:kifejezetten nem tettszett a kajájuk mivel nekem íztelenül és jellegtelenül főztek.A gyrosuk fölöttébb módon rosz volt és drága.De ettől függetlenül nem bántottam őket meg ezzel és nem húztam le,nem írogattam negetív véleményeket.Máshol is voltak negatív tapasztalataim,de nem írtam meg,kürtöltem vele tele a fórumokat.A nyaralás megszépül miután itthon az ember már maga mögött tudja 3-4 hónappal.Csak a szépre és a jóra emlékezünk.Az akinek nem tettszett és csak a negatívat tudja emlegetni is érdekes módon a következő évben ugyanúgy Görögországba megy majd nyaralni,nem érdekes ez?????Üdvözlettel?Nándi