Én nem tudom, mi a helyzet, de mintha sok utazó nem is ugyanott járna!
Barátaink nemrég jártak Sidariban, és nagyon jól érezték magukat. A Léna apartmanban voltak, ami szintén tetszett nekik. A tenger nagyon szép volt és Sidari hangulatos, főleg esténként. Rengeteg hangulatos, élőzenés bárban jártak, kedvesek voltak az emberek és ez igaz volt az egész szigetre. Gyönyörű helyeket láttak, és azt mondták életük legszebb nyaralása volt eddig, pedig már sok helyen jártak Görögországban.
Mi jövő héten indulunk, és remélem nekik lesz igazuk!!!!
Összességében mi is jól éreztük magunkat, sok szép hely van,aki veszi a fáradságot és szétnéz,és itt nem a sziget túrára gondolok,annak tetszeni fog. A tengerrel kapcsolatban azt nem értem hogy van ezeknek a Görögöknek ennyi esze,hogy a nagy strandra vezetik ki a kanálist,ami bűzlik? De gondolom itt inkább a tengeri fűre gondoltak,amit kivisz a hullámzás. A Canalnál lehet fürdeni,csak kevés a hely,bár most már talán lesz. A Lenát hagyjuk,egy 160kg-os probléma van ott. A kedvességről annyit,hogy én Görögül köszöntem mindenhol az elejétől fogva,sőt úgy alkudtam,de így sem ugrottak a nyakamba,de vannak azért barátságos fejek is. Az élőzenés dolog azoknak nagyon fog tetszeni,akik oda vannak a Michael Jackson,vagy Freddy Mercury imitátorokért. :)