(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Czakó Tímea Dátum: 2014-08-19 20:19:34
Perei Nikolett írta ekkor: 2014-08-19 19:20:46
Érdeklődnék,hogy az apartmanban(Léna) törölközőt adnak-e esetleg?(Tavaly Zakynthoson volt)Pénteken indulunk mi is:-)
Az apartman leírásánál azt írja, hogy adnak. Ott elolvashatod az egész felszereltséget.
Perei Nikolett Dátum: 2014-08-19 19:20:46
Érdeklődnék,hogy az apartmanban(Léna) törölközőt adnak-e esetleg?(Tavaly Zakynthoson volt)Pénteken indulunk mi is:-)
Czakó Tímea Dátum: 2014-08-19 17:41:45
A gyermekeim most vannak kint, és ez már a 8. Görög út a részükről, minden évben más más helyre mennek. Az időjárás kitűnő, a szállás is teljes mértékben rendben. De sajnos az eddigi véleményük alapján, ha rangsort kellene felállítani az eddigi üdülőhelyek között Sidari lenne az utolsó, és nem biztos, hogy szerelem lett volna első látásra, ha itt kezdik az első Görög úttal. Jól érzik magukat, de mégis csalódtak egy picit. És amitől a legjobban tartottak a különböző fórumok olvasása után, az a tenger minősége, sajnos beigazolódott.
V. Bence Dátum: 2014-08-19 11:55:27
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2014-08-12 13:08:49
Szia. Azt szeretném kérdezni, hogy Zakynthos miért volt szebb mint Korfu? Idén Korfun voltunk jövőre Zakynthost tervezzük felkeresni. Olyan jó lenne olvasni egy kis összehasonlìtást tőled vagy aki járt már mindkét helyen. Előre is köszönöm.
Voltam Korfun 2009-ben (Grandal) és Zakynthoson is 2012-ben (szinén Grandal)! Önmagában Zakynthos szebb sziget mint Korfu! Zakynthoson nekem a "legtöbbet" a hajó kirándulás jelentette, körbe hajóztuk az egész szigetet, megálltunk a Navaggio öbölben, ami nem véletlenül volt egyszer a Grand Tours borító képe! Élőben lélegzetelállító! Ugyan úgy mese szépek a Kaiki barlangok is! Zakynthoson sokkal több a természeti kincs, az érintetlen part szakasz, nem beszélve arról, hogy a szállásunk erkélyéről minden reggel Marathon sziget panorámája fogadott! Én azt mondom nyugodt szívvel ajánlom bárkinek! Kellemes kikapcsolódást nyújt! Árban azonos Korfuval! Idén a választás mégis Korfura esett! Sidari, Pénteken indulunk ;)
Sárkány Sándor Dátum: 2014-08-18 10:18:39
Czakó Tímea írta ekkor: 2014-08-17 23:26:41
Kedves Sándor! Engem az érdekelne, hogy mikorra értetek Szegedre és mennyit kellett várni a többi buszra? Gyermekeim vannak most oda és közben úgy alakult, hogy hétfőn hajnalban indulnak tovább Londonba. Ezért minden óra számít. Mert ha sokat kellet várni,akkor inkább lemegyünk értük Debrecenből, hogy minél hamarabb hazaérjenek az átpakolásra és egy kicsi pihenésre.
Kedves Timi! Teljesen kiszámíthatatlan szerintem,mert mi is 2 órás késéssel indultunk,de időben értünk Szegedre. 16 órára ott voltunk,és a többi busz is.A vendégmunkások hada megy ilyenkor nem lehet tudni mennyit kell várni a határokon. Szerintem ilyenkor a legjobb megoldás ha tartják a kapcsolatot,és ha látszik hogy nagyon megcsúsznak,akkor még mindig időben el tudnak indulni értük.