(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Tündi Dátum: 2014-08-17 10:08:54
Sziasztok! Jövő pénteken a Clio Apartmanba fogunk utazni. Úgy olvastam, hogy itt nincsen wifi...ez esetleg nem változott a nyár folyamán? Ha itt valóban nincsen, akkor az apartman környékén milyen lehetőségek vannak használni wifit? Azt olvastam hogy a szomszédos Plastiras Apartmanban van, esetleg azt lehet használni? Köszönöm válaszotokat!
Grand ÁGI Dátum: 2014-08-16 21:32:00
Szántai Tamás írta ekkor: 2014-08-16 15:46:07
Kedves Grand Ági(és mindenki,aki segiteni tud a témában)! Tudom,hogy már mindenki visz magával mobilt az utazásra,de a 88 éves nagyinknak itthon nincs...és mivel őt kéne hivni Sidariból-hogy jól vagyunk,stb.-a mobil költségesebb lenne,mint a telefonkártya.Tavaly Lefkadan volt fülke,ahonnan lehetett hivni kártyával,kérdezném,hogy Sidariban-Lena apartman és környéke is van-e telefonfülke,ahonnan ezt le tudnánk bonyolitani?Mennyi most a legolcsóbb telkártya?Köszönöm a választ
Kedves Tamás! A SANREMO girosossal szemben a motorkölcsönző előtt található egy működő telefonfülke. A kártya 4 euróba kerül, ez a legolcsóbb és kb. 20-25 percet lehet hívni vonalas számot. Kellemes nyaralást nektek itt Sidariban.
Sólya Nándor Dátum: 2014-08-16 18:15:39
Szántai Tamás írta ekkor: 2014-08-16 15:46:07
Kedves Grand Ági(és mindenki,aki segiteni tud a témában)! Tudom,hogy már mindenki visz magával mobilt az utazásra,de a 88 éves nagyinknak itthon nincs...és mivel őt kéne hivni Sidariból-hogy jól vagyunk,stb.-a mobil költségesebb lenne,mint a telefonkártya.Tavaly Lefkadan volt fülke,ahonnan lehetett hivni kártyával,kérdezném,hogy Sidariban-Lena apartman és környéke is van-e telefonfülke,ahonnan ezt le tudnánk bonyolitani?Mennyi most a legolcsóbb telkártya?Köszönöm a választ
Kedves Tamás! Ha jól emlékszem van Sidariban is kártyás telefonfülke.Nem tudom megmondani,hogy hol láttam pontosan, de abban biztos vagyok,hogy van.Én nem használok ilyen fülkéket ezért nem nagyon jegyzem meg,hogy hol vannak.Remélem Ági pontosabb választ fog tudni adni.Üdv:Nándi smile
Szántai Tamás Dátum: 2014-08-16 15:46:07
Sólya Nándor Dátum: 2014-08-16 14:16:31
Csikai Csaba írta ekkor: 2014-08-16 11:14:02
Üdv mindenkinek!Az alábbi kérdéssel fordulnék hozzátok.Nemsokára utazunk Korfu-Sidari-ra nyaralni és kíváncsi lennék arra,hogy ha esetleg emeletes busz fog oda menni akkor mit kell tenni azért,hogy mondjuk fent üljünk és ha lehet elől.Sajnos a párom most először fog ülni ennyit buszon és bár Miskolc-Ausztriát már kibírta de azért ez mégis csak hosszabb.De ha valakinek van valami jó tanácsa a hosszú útra azt is szívesen veszem Előre is köszönöm a segítséget.Jó hétvégét mindenkinek smile
Kedves Csaba!Én egy kissé megcáfolom a Tímea szavait.Bár ez csak a magam véleménye lesz.Mi a múlt héten jöttünk haza Sidariból és éppen egy emeletes Setra buszon utaztunk lefelé az emeleti részen legelöl a szélvédőnél.El kell,hogy mondjam,hogy nekünk sokkal jobban tettszett ez a hely mint az eddigiek valaha is.Ezután biztossan ezeket a helyeket fogjuk kérni és fizetünk is érte ha kell,mert a foglalt helyekért kell 3000-et.De megéri.Ha ezeket a helyeket kapják akkor ezeket az előnyöket élvezhetik:1:az ülést simán kitolva oldalra senkit sem zavarnak és senki sem szól azért,hogy tolják már ugyan vissza.Kivéve a határátkelőknél.2:a csomagjaikat könyebben tudják mint fent mind lábnál elrakni.3:a lábaikat ki tudják nyújtani eléggé jól akár oldalra is és fel is tudják tenni a szélvédőhöz,amit a sorközökben lévő ülésekben ülők nem tudnak.Így ha felteszik a lábukat és kinyújtják kevésbé dagad fel mire leérnek Sidariba.4:elég nagy a hely a szélvédőnél és az italjaikat a szélvédőhöz helyezve hűthetik.5:állíthatják a középen lévő két kapcsolóval a klíma irányát és erejét amit a sorközben ülők nem tehetnek meg.6:nincs önök elött senki és teljes panorámában élvezhetik az egész utat. Az ételeket,nassolni valókat el tudják helyezni a szélvédő elött.Ezen előnyökhöz a nevemet is adom,mert nekünk nagyon megérte ezen szempontok miatt.A jövőben ugyanígy szeretnénk és aha rajtunk múlik fogunk is utazni.Két kisebb hátránya van amit el kell mondanom.1:a tv-t kisebb monitorokon keresztül nézhetik,mert pont a fejük felett van a nagymonitor ami lenyílik,így a műszerfalban van két kisebb tv elhelyezve.2:amikor leszállás van mindenki önök elött száll le a wc-re menéskor.De ezen 2 hátrány szerintem nem nagyobb mint a többi előny amit én inkább élvezek,mint problémaként fognék fel.De ez csak a magam véleménye mégegyszer leszögezném.Azt,hogy önöknek mi a jobb önöknek kell eldönteni és választani fizetett ülőhelyet vagy éppen meghagyni az irodának a kiosztást.Üdv:Nándi smile