(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Czakó Tímea Dátum: 2014-08-16 13:19:47
Kedves Csaba! A gyermekem most indult 15-én és már ott vannak és élvezik a tengert. Lent ültek és azt üzente, hogy sokkal jobb és kényelmesebb volt mint fent ( 6 görög út van már mögötte) és reméli, hogy haza felé is lent kapnak helyett. Kinek így, kinek úgy.
Joy Dátum: 2014-08-16 12:33:21
Joy írta ekkor: 2014-08-16 12:22:55
Szia! Mikor mentek? Mivel az ülésrendet az iroda állítja össze,mi meg abban reménykedünk lent lesz a helyünk! Esetleg ha úgy kapjuk a helyet,hogy az emeleten, szívesen cserélnénk! :)
A katalógusban olvastam,számozott ülőhelyet 3000ft-főért tudnak biztosítani!
Joy Dátum: 2014-08-16 12:22:55
Csikai Csaba írta ekkor: 2014-08-16 11:14:02
Üdv mindenkinek!Az alábbi kérdéssel fordulnék hozzátok.Nemsokára utazunk Korfu-Sidari-ra nyaralni és kíváncsi lennék arra,hogy ha esetleg emeletes busz fog oda menni akkor mit kell tenni azért,hogy mondjuk fent üljünk és ha lehet elől.Sajnos a párom most először fog ülni ennyit buszon és bár Miskolc-Ausztriát már kibírta de azért ez mégis csak hosszabb.De ha valakinek van valami jó tanácsa a hosszú útra azt is szívesen veszem Előre is köszönöm a segítséget.Jó hétvégét mindenkinek smile
Szia! Mikor mentek? Mivel az ülésrendet az iroda állítja össze,mi meg abban reménykedünk lent lesz a helyünk! Esetleg ha úgy kapjuk a helyet,hogy az emeleten, szívesen cserélnénk! :)
Czakó Tímea Dátum: 2014-08-16 12:09:27
Kedves Csaba! Miskolc - Sidari kb 28-30 órás út. Görögországba csak emeletes buszok mennek és ha fix ülőhelyet akarsz foglalni, azt az utazási irodában kellene rögzítened ha ott foglaltál, ha neten akkor ott. Amúgy a busz menetrend menüpontban elolvashatod. Csak jelezném, hogy ha az első sorban szeretnétek ülni, látványszempontjából szuper lesz minden, de a lábnak nincs lehetősége nyújtott helyzetben pihenni, mert nagyon kicsi a távolság az ülés és az ablak előtti hely között. Vagyis egyáltalán nem kényelmes. Az pedig személy függő, hogy ki miért bírja nehezen a buszozást. Én speciál nem tudok ülve aludni, tehát tudom, hogy végig fent vagyok az utazás során, és ép ezért mindig nagyon fáradtan és "hisztisen" érkezem meg.
Csikai Csaba Dátum: 2014-08-16 11:14:02
Üdv mindenkinek!Az alábbi kérdéssel fordulnék hozzátok.Nemsokára utazunk Korfu-Sidari-ra nyaralni és kíváncsi lennék arra,hogy ha esetleg emeletes busz fog oda menni akkor mit kell tenni azért,hogy mondjuk fent üljünk és ha lehet elől.Sajnos a párom most először fog ülni ennyit buszon és bár Miskolc-Ausztriát már kibírta de azért ez mégis csak hosszabb.De ha valakinek van valami jó tanácsa a hosszú útra azt is szívesen veszem Előre is köszönöm a segítséget.Jó hétvégét mindenkinek smile