(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Bodnar Mihaly Dátum: 2014-08-12 13:08:49
V. Bence írta ekkor: 2014-08-11 16:30:42
Görögöket eleve jellemzi egy "Balkáni" igénytelenség, tény, hogy szemetesebbek mint más nemzet, de idővel "hozzászokik" az ember! 2009-ben voltam utoljára Sidariban, akkor még minden reggel egy "gondnok" takarította a partot, nem tudom most mi a helyzet...! Éjszakai élet már akkor is megvolt (remélem most is!!) :D Tény, hogy természeti látnivalókban nem ér fel Korfu egy Zakynthossal, de mint lent is írtátok "ízlések-és pofonok"! Ez lesz a negyedik utam a Grandal, de eddig minden rendben volt! Augusztus 22 Sidari, Jövünk ;)
Szia. Azt szeretném kérdezni, hogy Zakynthos miért volt szebb mint Korfu? Idén Korfun voltunk jövőre Zakynthost tervezzük felkeresni. Olyan jó lenne olvasni egy kis összehasonlìtást tőled vagy aki járt már mindkét helyen. Előre is köszönöm.
Varga Istvánné Dátum: 2014-08-12 11:40:09
Csikai Csaba írta ekkor: 2014-08-12 06:38:00
Üdv mindenkinek mi Szept. 06-tól - 13-ig menjünk Sidariba. Valószínűleg sajnos csak egy fakultatívra fogunk elmenni.Az lenne a kérdésem melyiket ajánlanátok?Legfőképpen a Hajókiránduláson és a Korfui szigettúrán gondolkodunk,de szívesen meghallgatnám mások személyes tapasztalatát.Előre is köszönöm a segítséget!Üdv Csabi! smile
Kedves Csabi! Mi minden túrán voltunk amit az iroda hirdetett, de én mindenképp a szigettúrát javaslom! A paxosi kirándulás is szép csak a 3 óra odaút egy kicsit sok volt a tengeren. A szigettúra érdekesebb. Nagyon irigykedem, hogy még előtte állnak az útnak. Mi az idén Tolón voltunk hát az is gyönyörű volt. Jó utat Vargáné
Nagy Mária Dátum: 2014-08-12 10:06:19
Kedves Grand Tours! Én és a családom nevében is köszönjük ezt a csodálatos nyaralást Korfun! Sosem hittük volna hogy egyszer mi is eljutunk ide, ráadásul megfizethető áron. Bármi kellemetlenség is volt az utazás során, mindenért kárpótol, hogy láthattuk a tengert, vagy a Korfu szigettúrán a Sissy kastélyt.. Gyönyörű , egy hét volt, és mindennel elégedettek Vagyunk! Köszönjük az idegenvezetőknek(Mi Gáborral futólag találkoztunk 2percre, úgyhogy nem volt szerencsénk megismerni:) ), viszont Ritát és Nikit igen. Kedvesek, türelmesek, és segítőkészek voltak. Nekünk ennyi elég volt:) Köszönjük a sofőröknek, akik levezettek ilyen hosszú utat, és épségben oda, és haza érkeztünk! Ha megtehetjük jövőre is Veletek utazunk, és reméljük ismét megismerhetjük a Világ egy szépséges szegletét!Köszönjük! Üdv! A Nagy Család
Sólya Nándor Dátum: 2014-08-12 09:45:13
Kedves Grand Tours! A Pataky Gábor idegenvezetővel történ dolgot nem kommentálnám tovább.A mi számunkra ő marad a legjobb idegenvezető.Az iroda megítélésén pedig mit sem változtat ez a kialakult helyzet.Számunkra továbbra is a Grand Tours marad az az iroda amellyel utazni fogunk.A bizalmunk továbra is töretlen és önökkel fogunk utazni ha csak tehetjük.Köszönjük idei csodálatos nyaralásunkat ezúton is.Maradok tisztelettel:Sólya Nándor smile
Sólya Nándor Dátum: 2014-08-12 09:27:06
Sziasztok Fórumozók és minbdenki aki bekapcsolódott ez idáig! Húúúúúúúúúúúú.....mi a hlyzet itt kéremszépen??????Amint látom elszabadultak az indulatok rendessen.Szepesi Laci próbálja a dolgokat kézben tartani...de amint látom magam is csillapíthatatlan a helyzet.De KÉREMSZÉPEN UTASOK!!!!Ne essünk már egymásnak mindenért...legyünk egymáshoz toleránsak egy kicsit és ne bántsuk egymást.Röviden leírom a magm tapasztalatát és a későbbiekben /remélem 1-2 napon belül/ fogok magam is egy hoszabb írást ide eszközölni minden később utazónak a jelenlegi HITELES helyzetről.Amúgy 1:a part teljesen tiszta...saját szememmel láttam,hogy reggel 7-kor takarítják gépekkel.2:a víz kifogástalanul tiszta és szép.Lehet,hogy van olyan nap amikor az erősebb hullámzás miatt felkavarodik,de ne essünk már túlzásba,hogy nem lehet fürdeni 5 prcet sem???????UGYAN MÁR KEDVES HITELTELEN ÍRÓ!!!!!!!!A hínár eltakarítva és atengeri fű is csak néhol jön ki a partra.3:az árak nem változtak évek óta.....a gyros pitában 2.20euro a tányéron 5.500-től 6.50-ig.Minden ár a tavalyi megfelelője.4:a görögök újfent bizonyították híres kedvességüket és magyarszeretetüket. /SAJNOS CSAK MIMAGYAROK NEM SZERETJÜK A MAGYAROKAT ÉS LOPJUK MEGY EGYMÁST/a görögök nem ilyenek.Nekünk 8 év alatt eddig SOHA SEMMINK NEM TÜNT EL SEHONNAN A NYARALÁS ALATT!!!!!!!!!!!!!Akinek eltünt valamilye az inkább ott keresse ahol a szállása volt.....sajnos!!!!!Szégyellem,hogy ezt kell leírnom erről...de ez a tapasztalat.5:a buszsofőrök kedvességével most sem volt gond.Igaz teljessen le vannak terhelve...de ez nem az ő hibájuk.A buszon és a Szegeden történő felesleges álélásokról annyit írnék csak,hogy a Grand talán találhatna megoldást erre....mert lehetne.Várakozó transzferjáratokkal amelyek itt a hazautazáskor váják az utasokat és utaztatják tovább.De ez nem az én kompetenciám.6:A Pataky Gáborról írnám csak,hogy hozzá hasonlóan felkészült és naygbecsű idegenvezetőt még nem láttamAkármi is történt nem illik kiteregetni a szennyesét az anyagi helyzetérőlAzt illett volna ideírni a fórumra a Grand Sándor Úrnak inkább,hogy személyes okok miatt elváltak útjait és kész.A mostaniak sajnos nincsenek a helyzet magaslatán...főleg a Niki akit nem is láttam...hogy is néz ki??????????Sajnos nem tudom!!!!!!7:Sidariról pedig csak annyit,hogy Sartihoz ne hasonlítsuk...teljessen más hely .....teljessen más adottságok.......akinek Sidari tettszik az oda megy akinek Sarti az meg Sartiba.Én vltam itt is és ott is.Nincs öszzehasonlítási alapja.....mindkettő szép...egyik ezért a másik azért.Na egyenlőre ennyit írnék.Később újra jövök...akinek kérdese van nyugodtan tegye fel...hiteles infot fog kapni mind tőlem...mind a Szepesi Lacitől....akinek külön köszönöm,hogy most már személyessen is megismerhettük egymást.Üdv:Nándi smile