(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Busai Anikó Dátum: 2014-08-12 08:54:09
Magda Sándor írta ekkor: 2014-08-11 20:58:00
Kedves Bence! Ha "Balkáni igénytelenséget " szeretnél látni,akkor ki sem kell mozdulnod Magyarországról, csak nyitott szemmel járj. Sokfelé jártam Görögországban, van mit tanulni tőlük.
Kedves Sándor! Igaza van, sajnos itthon több a "balkáni igénytelenség", sőt két éve volt szerencsém Olaszország déli részén járni, és ott jóval több szemetet láttam, mint pl. Görögországban szoktam. De ez sajnos már így rögzült az emberekben és sokan ezt terjesztik mindenfelé. Pedig nem lehet általánosítani.
Bondár Balázs Dátum: 2014-08-12 07:59:34
Stefan írta ekkor: 2014-08-11 19:56:55
Tisztelt Nagy Sándor ügyvezető Úr ! Amennyiben tényleg folyamatosan figyelemmel követik a fórum történéseit a hiteles információ csere érdekében, hogy ezzel is erősítsék a Grand Tours megítélését. Ebben az esetben kérem Önt, hogy hiteles válaszával nyugtassa meg azokat akik a későbbi turnusokban fognak utazni (Én magam is )! probléma a következő: ( a fórumon olvastam több hozzászólásban, azok leírásában akik mostanában jöttek haza Korfuról ) - várakozás Sidariban 9-től 16-ig, ez még OK, tengerpart, napágy, pihi. (ez mindenhol így van) - majd várakozás Korfu városában 17-től 20-21-ig a kompra történő behajózásra, na ez az, amire már senki nem vágyik. Én a feleségemmel és a barátinkkal már negyedszer utazunk a Grand Tours szervezésében.(Tolo,Zakyntos,Kefalonia és most majd Korfu ) Ilyen tapasztalatunk idáig nem volt, hogy ekkora plusz várakozások lettek volna a hazautazások alkalmával. De számomra értelmezhetetlen, hogy miért kell 16 órakor már elindulni, ha a kompra csak 21 óra körül lehet behajózni ?????? . A szegedi és pesti várakozásokat tudomásul vesszük, mivel a többi buszon érkezőket is el kell osztani. Talán úgy is meg lehetne oldani, hogy később indul el a csoport Sidariból és akkor este 6-7ig nyugodtan lehetne fürdőzni, letusolni az apartmannál és nem izzadtan, 3- 4 órás várakozás után kompra szállni és nekivágni a 30 órás hazafelé ( Szombathely ) útnak. Reményeink szerin nem marad a fenti logisztika szerint a hazautaztatás! Amennyiben marad úgy sajnos nagyon kellemetlenül érint mindenkit, és készüljenek fel a hazautazás nehézségeire. Várjuk megnyugtató hiteles válaszát! Üdvözlettel István smile smile
Kedves István. Nem tudom, hogy ez mitől függ, de mi szombaton a 18:30-as komppal jöttünk el Sidariból.
Csikai Csaba Dátum: 2014-08-12 06:38:00
Üdv mindenkinek mi Szept. 06-tól - 13-ig menjünk Sidariba. Valószínűleg sajnos csak egy fakultatívra fogunk elmenni.Az lenne a kérdésem melyiket ajánlanátok?Legfőképpen a Hajókiránduláson és a Korfui szigettúrán gondolkodunk,de szívesen meghallgatnám mások személyes tapasztalatát.Előre is köszönöm a segítséget!Üdv Csabi! smile
Magda Sándor Dátum: 2014-08-11 20:58:00
V. Bence írta ekkor: 2014-08-11 16:30:42
Görögöket eleve jellemzi egy "Balkáni" igénytelenség, tény, hogy szemetesebbek mint más nemzet, de idővel "hozzászokik" az ember! 2009-ben voltam utoljára Sidariban, akkor még minden reggel egy "gondnok" takarította a partot, nem tudom most mi a helyzet...! Éjszakai élet már akkor is megvolt (remélem most is!!) :D Tény, hogy természeti látnivalókban nem ér fel Korfu egy Zakynthossal, de mint lent is írtátok "ízlések-és pofonok"! Ez lesz a negyedik utam a Grandal, de eddig minden rendben volt! Augusztus 22 Sidari, Jövünk ;)
Kedves Bence! Ha "Balkáni igénytelenséget " szeretnél látni,akkor ki sem kell mozdulnod Magyarországról, csak nyitott szemmel járj. Sokfelé jártam Görögországban, van mit tanulni tőlük.
Stefan Dátum: 2014-08-11 19:56:55
Grand Sándor írta ekkor: 2014-08-03 16:25:27
Tisztelt Utasaink!Természetesen folyamatosan figyelemmel követjük a fórum történéseit, de ezt Önöknek hoztuk létre, hiteles információ cserére, hogy ezzel is erősítsük a magunk megítélését, hogy lássák, tisztán, átláthatóan, trükk nélkül dolgozunk. Általában az idegenvezetők feladata a figyelés,válaszolás,hiszen a kérdések zöme "gyakorlati" és ők vannak a terepen. Most Sidariban volt egy kis fennakadásunk az idegenvezetők működésében, nevezetesen Pataky Gábor a fő idegenvezetőnk július 28-án megszökött az állomáshelyéről, sajnos rendezetlen pénzügyi viszonyokat is hagyva maga mögött. Nem szívesen teregeti ki senki a szennyesét,mi sem akarjuk. Megoldottuk. Paraliáról, Bencsik Ágota vette át a feladatot. Szerintem, nem nagyon vett észre senki semmit, komolyabb probléma nem volt. Nagy Sándor ügyvezető
Tisztelt Nagy Sándor ügyvezető Úr ! Amennyiben tényleg folyamatosan figyelemmel követik a fórum történéseit a hiteles információ csere érdekében, hogy ezzel is erősítsék a Grand Tours megítélését. Ebben az esetben kérem Önt, hogy hiteles válaszával nyugtassa meg azokat akik a későbbi turnusokban fognak utazni (Én magam is )! probléma a következő: ( a fórumon olvastam több hozzászólásban, azok leírásában akik mostanában jöttek haza Korfuról ) - várakozás Sidariban 9-től 16-ig, ez még OK, tengerpart, napágy, pihi. (ez mindenhol így van) - majd várakozás Korfu városában 17-től 20-21-ig a kompra történő behajózásra, na ez az, amire már senki nem vágyik. Én a feleségemmel és a barátinkkal már negyedszer utazunk a Grand Tours szervezésében.(Tolo,Zakyntos,Kefalonia és most majd Korfu ) Ilyen tapasztalatunk idáig nem volt, hogy ekkora plusz várakozások lettek volna a hazautazások alkalmával. De számomra értelmezhetetlen, hogy miért kell 16 órakor már elindulni, ha a kompra csak 21 óra körül lehet behajózni ?????? . A szegedi és pesti várakozásokat tudomásul vesszük, mivel a többi buszon érkezőket is el kell osztani. Talán úgy is meg lehetne oldani, hogy később indul el a csoport Sidariból és akkor este 6-7ig nyugodtan lehetne fürdőzni, letusolni az apartmannál és nem izzadtan, 3- 4 órás várakozás után kompra szállni és nekivágni a 30 órás hazafelé ( Szombathely ) útnak. Reményeink szerin nem marad a fenti logisztika szerint a hazautaztatás! Amennyiben marad úgy sajnos nagyon kellemetlenül érint mindenkit, és készüljenek fel a hazautazás nehézségeire. Várjuk megnyugtató hiteles válaszát! Üdvözlettel István smile smile