Tisztelt Utasaink!Természetesen folyamatosan figyelemmel követjük a fórum történéseit, de ezt Önöknek hoztuk létre, hiteles információ cserére, hogy ezzel is erősítsük a magunk megítélését, hogy lássák, tisztán, átláthatóan, trükk nélkül dolgozunk. Általában az idegenvezetők feladata a figyelés,válaszolás,hiszen a kérdések zöme "gyakorlati" és ők vannak a terepen. Most Sidariban volt egy kis fennakadásunk az idegenvezetők működésében, nevezetesen Pataky Gábor a fő idegenvezetőnk július 28-án megszökött az állomáshelyéről, sajnos rendezetlen pénzügyi viszonyokat is hagyva maga mögött. Nem szívesen teregeti ki senki a szennyesét,mi sem akarjuk. Megoldottuk. Paraliáról, Bencsik Ágota vette át a feladatot. Szerintem, nem nagyon vett észre senki semmit, komolyabb probléma nem volt. Nagy Sándor ügyvezető
Tisztelt Nagy Sándor ügyvezető Úr !
Amennyiben tényleg folyamatosan figyelemmel követik a fórum történéseit a hiteles információ csere érdekében, hogy ezzel is erősítsék a Grand Tours megítélését. Ebben az esetben kérem Önt, hogy hiteles válaszával nyugtassa meg azokat akik a későbbi turnusokban fognak utazni (Én magam is )!
probléma a következő: ( a fórumon olvastam több hozzászólásban, azok leírásában akik mostanában jöttek haza Korfuról )
- várakozás Sidariban 9-től 16-ig, ez még OK, tengerpart, napágy, pihi. (ez mindenhol így van)
- majd várakozás Korfu városában 17-től 20-21-ig a kompra történő behajózásra, na ez az, amire már senki nem vágyik.
Én a feleségemmel és a barátinkkal már negyedszer utazunk a Grand Tours szervezésében.(Tolo,Zakyntos,Kefalonia és most majd Korfu ) Ilyen tapasztalatunk idáig nem volt, hogy ekkora plusz várakozások lettek volna a hazautazások alkalmával. De számomra értelmezhetetlen, hogy miért kell 16 órakor már elindulni, ha a kompra csak 21 óra körül lehet behajózni ?????? . A szegedi és pesti várakozásokat tudomásul vesszük, mivel a többi buszon érkezőket is el kell osztani.
Talán úgy is meg lehetne oldani, hogy később indul el a csoport Sidariból és akkor este 6-7ig nyugodtan lehetne fürdőzni, letusolni az apartmannál és nem izzadtan, 3- 4 órás várakozás után kompra szállni és nekivágni a 30 órás hazafelé ( Szombathely ) útnak.
Reményeink szerin nem marad a fenti logisztika szerint a hazautaztatás! Amennyiben marad úgy sajnos nagyon kellemetlenül érint mindenkit, és készüljenek fel a hazautazás nehézségeire. Várjuk megnyugtató hiteles válaszát! Üdvözlettel István