(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2014-08-11 09:38:15
Bősze István írta ekkor: 2014-08-05 08:05:50
Sziasztok! Mi most jártunk először Korfun- Sidariban és mi nagyon jól éreztük magunkat. Mi a Lena apartmanban voltunk, ahol szintén voltak diákok, de nekünk különösebb gondunk nem volt velük. Persze mi is ébredtünk fel hajnalban, amikor hazaértek a buliról, de a párom egyszer szólt át az erkélyen és többé nem volt nagyobb zaj :) Mondjuk azzal nyitottak, hogy az érkezés napján beköltöztek a szobánkba, de ezt szerencsére rövid úton le tudtuk rendezni és utána már nem volt gond. Mondjuk köszönni tényleg nem nagyon akartak, de mi nagyon nem is foglalkoztunk velük. A parttal sem volt semmi gond, mi nem találkoztunk sem hínárral, sem szeméttel, sem idegenvezetővel. Az elutazás napján sajnos a nagy kavarodásban eltünt két csomagunk, az egyik egy hátizsák minden értékünkkel és az útlevelekkel. Itthon mondogatta mindenki, hogy jegyzőkönyvet kellett volna felvetetni és nem hagyni a dolgot, de sajnos mindenki azt hajtogatta, hogy indul a busz és hogy a személyik megvannak-e, mert akkor haza tudna minket hozni. 16 óra körül elindultunk Sidariból és a komp 21 óra után indult Korfuvárosból. Addig szabadidő volt. Reggel 10 körül kellett a buszra kapkodva felpakolni, talán ennek is köszönhető, hogy a csomagunkat ott felejtettük a többi között, hiszen ugyanabból az apartmanból 3 busz vette fel az utasokat. Ezek után este indultunk és másnap még át kellett szállnunk egy másik buszra, ami szintén vett fel a Lena-nál utasokat és meg kellett várni a Törökországból érkező utasokat, akiket szintén a mi buszunkra raktak fel, picit elszámolva magukat, mert több utas volt, mint ülőhely. Hazafelé még több helyen megálltunk, így kb este 6 óra volt mire a Homokórához értünk. A buszsofőrök közül két busz sofőrei előtt le a kalappal, akik segítettek, végignézhettük a buszt és a csomagtartót is, hogy nem rakták-e véletlenül fel a mi csomagunkat is, még a bőröndöket is kiszedték, hogy átnézhessük a rakteret. A harmadik busz sőfőrje, szándékosan nem jelölöm ki volt, de aki a diákokat szállította, semmit nem volt hajlandó tenni csak azt hajtogatta, hogy ő nem emlékszik hogy idegen csomagot is felraktak volna. Még arra sem volt hajlandó, hogy legalább a csomagtérbe benézhessünk. Köszönjük szépen! Az apartmannál többször megkérdeztük a tulajdonost, ahova Niki és egy másik hölgy is visszajött velem, hogy nem látták-e a csomagjainkat, de mindannyiszor azt a választ kaptuk, hogy itt nem maradt csomag, azt felrakták a buszra. Ilyen még sosem fordult elő velünk hogy bármi eltűnt volna :( Igaz, hogy ebben a mi hibánk is benne van, de akkor sem értem a dolgot és innen üzenem az illetőnek aki megszabadított minket közel 400 ezer Ft értéktől és az útleveleinktől, hogy ő is járjon így és érezze azt amit mi éreztünk... Erről ennyit. Mindezek ellenére Korfu csodálatos hely és egy fantasztikus nyaralást élhettünk meg itt...
Szia István! Hogy történt ez az eset pontosan? Elméletileg mindenki maga rakja fel a csomagjait a buszokra, persze a sofőrök segítségével. Akkor, hogy maradhat le egy csomag? Egyedül a Nikoos Pool csomagjait vitték át érkezéskor kocsikkal szállásra, illetve haza fele vissza Louvroshoz, ahol mi is laktunk. De akkor ott helyben viszonylag elég hamar kiderül, ha hiányzik vkinek vmilyen cucca!
Olivér Dátum: 2014-08-11 09:34:39
Grand Sándor írta ekkor: 2014-08-03 16:25:27
Tisztelt Utasaink!Természetesen folyamatosan figyelemmel követjük a fórum történéseit, de ezt Önöknek hoztuk létre, hiteles információ cserére, hogy ezzel is erősítsük a magunk megítélését, hogy lássák, tisztán, átláthatóan, trükk nélkül dolgozunk. Általában az idegenvezetők feladata a figyelés,válaszolás,hiszen a kérdések zöme "gyakorlati" és ők vannak a terepen. Most Sidariban volt egy kis fennakadásunk az idegenvezetők működésében, nevezetesen Pataky Gábor a fő idegenvezetőnk július 28-án megszökött az állomáshelyéről, sajnos rendezetlen pénzügyi viszonyokat is hagyva maga mögött. Nem szívesen teregeti ki senki a szennyesét,mi sem akarjuk. Megoldottuk. Paraliáról, Bencsik Ágota vette át a feladatot. Szerintem, nem nagyon vett észre senki semmit, komolyabb probléma nem volt. Nagy Sándor ügyvezető
Kedves Sándor! Nem tudom kinek mi a feladata az irodánál, de az tény, hogy a fórumokon nem érvényesült az iroda álláspontjának képviselése és megnyilatkozása bizonyos kérdésekben. Nem mondom, hogy az irodának minden apró dolgot le kell reagálni!Mert arra itt vannak a fórumozók, akik rengeteg információval tudnak szolgálni egymásnak! De nagyon sok dolog van amiben csak az iroda tud nyilatkozni! Csak egy pár dolog a közelmúltból a teljesség igénye nélkül... pl. Mariella ügy - Amikor személy szerint 2 hétig azon remegtünk és stresszeltünk, hogy egyáltalán lesz-e nyaralásunk vagy sem. Apartmanok tisztasága, amire rengeten panaszkodtak. A víz tisztasága amire mostanában szintúgy. Ez a megdöbbentő csomageltűnéses sztori és az a 3. sofőr hozzáállása vagy inkább hozzá nem állása a dolgokhoz. Akinek nálam, ha én lennék az utazási iroda vezetője, már másnap nem kellene jönnie dolgoznia... Csomó olyan dolog amire az iroda tudna adni magyarázatot az utasainak és kimerítő válaszokat. Szerintem ennyit megérdemelnek az utasok és a Grandnak sem ártana megvédeni néha a mundér becsületét! Vagy, ha hibázott vmiben elismerni és bocsánatot kérni és törekedni arra, hogy a jövőben ne fordulhasson elő ilyen eset. A károsult utasokat meg persze kártalanítani mind anyagilag, mind erkölcsileg! Az idegenvezetők mindig arra panaszkodnak, hogy nincs idejük fórumokat olvasgatni és reagálni! Nrm is nagyon teszik, hozzá teszem. Szóval abszolút nem működik ez a rendszer! Ha máshogy nem működik felvennék egy titkárnőt akinek napi szinten az lenne a dolga, hogy figyeli a problémákat és nagyobb horderejű kérdéseket megválaszolja a problémákat meg lereagálja!!! Ha egy iroda működtet egy fórumt a saját oldalán, igenis felel érte!!! Nem szabadna elbagatelizálni az utasainak problémáit! Ja és van egy mondás:" Néma gyereknek anyja sem érti a szavát!" Ezek mind úgy nyilatkozom, hogy a mi nyaralásunk csodálatos volt és nem tudok semmi komolyabb rossz dologról beszámolni! De a kommunikáció igenis nagyon fontos dolog! Gáborról.. igazából én személy szerint rosszat nem tapasztaltam róla, nagyon segítőkész volt. Viszont az nagyon látszott, hogy szétszórt, kapkod és néha nagy a fejetlenség, túl stresszes és ideges volt. Vhogy felőrlődött a munkájában már. Nyílván, ha Gábort kérdezné meg az ember ő is teljesen máshogy nyilatkozna a dologról. Úgyhogy ebben a kérdésben nem kívánok állást foglalni! Viszont hozzá teszem, hogy ez talán az első normális, hiteles tájékoztatás az iroda részéről! Remélem ez továbbra is így marad és összeszedi az iroda kicsit magát ezen a téren is! smile smile
Busai Anikó Dátum: 2014-08-09 22:24:40
Orbán Gyula írta ekkor: 2014-08-09 11:39:22
Szia Anikó! Mikor mentek?Nekem sincs sok hátra,egy hónap és ott vagyok,két hét.Bár kocsival voltam már ott,most is bérelni fogok és felmegyünk a Pantokrátorra és más helyekre. Szia! Jó utat.
Szia Gyuszi, mi augusztus 29-én indulunk, sajnos csak egy hétre. Mi is ott tervezünk autóbérlést, bár már kétszer nyaraltunk ott, de még mindig van kimaradt látnivaló. Nektek is szép nyaralást, és jó pihenést. Majd írj, hogy milyen volt, és hogy sikerült! Jó utat nektek is.
Orbán Gyula Dátum: 2014-08-09 11:39:22
Busai Anikó írta ekkor: 2014-08-06 22:06:03
Igen, már számoljuk a napokat. De előtte még, tudod egy találkozó! Addig ha még valami eszedbe jut, nyugodtan írj ide is, mindent köszönünk.
Szia Anikó! Mikor mentek?Nekem sincs sok hátra,egy hónap és ott vagyok,két hét.Bár kocsival voltam már ott,most is bérelni fogok és felmegyünk a Pantokrátorra és más helyekre. Szia! Jó utat.
Bodnar Mihaly Dátum: 2014-08-08 21:31:09
Megint Misi felesége vagyok. Szeretnèk még egy dolgot megemlìteni a Grandtours illetékeseinek. Eddig kétszer mentünk a Granddal üdülni. Mindkét nyaralás felejthetetlen élmény maradt. Szerintem teljesen normális árakon, szép szálláshelyeken biztosìtanak üdülési lehetőséget az utasoknak. Egyetlen dologgal volt csak gondunk. Az éjszaka dorbézoló utastársak okoztak tavaly is, meg idén is problémát. Szerintem a legtöbb ember nem sértődne meg ha már a foglaláskor egyértelművé tenné az iroda, hogy este tìz után halkan kell viselkedni. Igazából csak a bizalmat és a kedvet növelné. Ezek a szállások igazán közel vannak a szórakozóhelyekhez. Menjenek oda akik bulizni szeretnének. Mások a legtöbb esetben egész évben gyűjtenek a pihenés pár napjára. Kijár nekik a nyugalom. Erre talán jobban odafigyelnék az iroda helyébe.