(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Bősze István Dátum: 2014-08-08 14:31:06
Dimitrov Éva írta ekkor: 2014-08-07 13:58:56
István! Az iroda védelmében csak annyit, hogy Ők az utolsók akik hallanak az ügyről. De mindenképpen kötelessége lett volna a 3. busznak is megnéznie a csomagokat. Remélhetőleg legalább annyi emberség lesz abban aki eltulajdonította, hogy az útleveleket nyílt helyen hagyja és talán azt még visszakapják. Minden esetre ez legyen mindenkinek példa...
Kedves Éva! A harmadik busz sofőrjéről megvan a véleményem, de többet nem foglalkozom a dologgal, mert már elég szomorúság és idegeskedés volt miatta. Én nem hiszem hogy valaha is előkerülnek legalább az útleveleink, mert aki elvitte a dolgainkat, nem akart semmi nyomot hagyni, így szerintem kidobta valahova. Remélem ugyanezt visszakapja az élettől. Az irodáról meg inkább semmit nem írok... Igen, az én példám legyen mindenkinek figyelmeztetés...
Molnár Gergely Dátum: 2014-08-07 22:40:15
Robert Niros írta ekkor: 2014-08-07 19:39:48
Hát én a harmadik busz vezetőit nevesíteném, ha máshogy nem a rendszám alapján. Mert ők mi értünk vannak és nem fordítva! Mi belőlünk, utazokból élnek és örüljenek hogy van jók fizető munkájuk. Ha már ilyen soffőrködést elvállaltak az a minimum hogyha ilyen eset előfordul legalább megtesznek mindent a részükről a helyzet tisztázásáért. Na de hogy ő nem nyitja ki a csomagtartót az felháborító. Tudom nem köteles kinyitni ha valaki bent hagyta mondjuk a szendvicset a bőröndbe, na de itt lopás ténye volt a helyzet. A lusta buszvezetőt meg rögtön kirúgnám. Nem oda való! A másik két busz vezetőinek viszont köszönet, mert ők a megoldás emberei voltak és nem a kifogásé. Ők jól vizsgáztak emberségből.
Én csak annyit fűznék ehhez hozzá, hogy nekünk azt mondták, hogy csak egy buszt várunk Szegeden, mert a Makedón határon feltartoztatták. Szó sem volt arról, hogy másik 5 buszt kell még bevárni. Ezt undorítónak tartom, hogy kamu dumákkal próbálnak megetetni minket, miközben pontosan tudták a sofőrök, hogy nem csak azért kell várnunk, mert egy busz lemaradt, hanem azért, mert az egész Görögországból érkező buszokat kell bevárni. A fuvarszervezésen még van mit javítani. ;)
Molnár Gergely Dátum: 2014-08-07 22:36:18
Szélessyné Rozner Mária írta ekkor: 2014-08-07 13:16:00
Szia Tímea! Ez sajnos kiszámíthatatlan, mi aug. 3-án jöttünk haza Toloból, Szegeden két órát vártunk a törökországi buszra. Sajnos a határok elég kiszámíthatatlanok, hiába tartják egymással a kapcsolatot a sofőrök, és próbálnak azonos időben a határra érkezni, de ha 10 busz van egyszerre ami még nem is sok akkor is több mint egy órába telik míg átjönnek. Sajnos ez benne van, cserébe, hogy felár nélkül utazhatsz az ország 55 városából. Más irodák ezért nem kevés pénzt számítanak fel. Mindez ne vegye el a kedved, eltelik az az idő. Lehet még beszélgetni az útitársakkal, vagy felfrissíteni magunkat. Jó nyaralást kívánok! Marcsi
Ahaa.. Én három órát vártam. Akkor most már tudom, hogy kire kellett várni. :P
Busai Anikó Dátum: 2014-08-07 21:20:29
Bősze István írta ekkor: 2014-08-07 13:04:10
Szia Anikó! Azért irigyelünk ám Titeket :) A történtek ellenére is szívesen visszamennénk Sidariba, mert amúgy egy csodás hely :) Majd viszem a fényképeket. Nemsokára találkozunk :)
Köszi Pisti! Én is így voltam ám, amikor Ti indultatok! Várunk, csak gyertek! :) Érdekel, hogy van-e már valami fejlemény az ügyben?
Robert Niros Dátum: 2014-08-07 19:39:48
Hát én a harmadik busz vezetőit nevesíteném, ha máshogy nem a rendszám alapján. Mert ők mi értünk vannak és nem fordítva! Mi belőlünk, utazokból élnek és örüljenek hogy van jók fizető munkájuk. Ha már ilyen soffőrködést elvállaltak az a minimum hogyha ilyen eset előfordul legalább megtesznek mindent a részükről a helyzet tisztázásáért. Na de hogy ő nem nyitja ki a csomagtartót az felháborító. Tudom nem köteles kinyitni ha valaki bent hagyta mondjuk a szendvicset a bőröndbe, na de itt lopás ténye volt a helyzet. A lusta buszvezetőt meg rögtön kirúgnám. Nem oda való! A másik két busz vezetőinek viszont köszönet, mert ők a megoldás emberei voltak és nem a kifogásé. Ők jól vizsgáztak emberségből.