Hát én a harmadik busz vezetőit nevesíteném, ha máshogy nem a rendszám alapján. Mert ők mi értünk vannak és nem fordítva! Mi belőlünk, utazokból élnek és örüljenek hogy van jók fizető munkájuk. Ha már ilyen soffőrködést elvállaltak az a minimum hogyha ilyen eset előfordul legalább megtesznek mindent a részükről a helyzet tisztázásáért. Na de hogy ő nem nyitja ki a csomagtartót az felháborító. Tudom nem köteles kinyitni ha valaki bent hagyta mondjuk a szendvicset a bőröndbe, na de itt lopás ténye volt a helyzet. A lusta buszvezetőt meg rögtön kirúgnám. Nem oda való! A másik két busz vezetőinek viszont köszönet, mert ők a megoldás emberei voltak és nem a kifogásé. Ők jól vizsgáztak emberségből.
Én csak annyit fűznék ehhez hozzá, hogy nekünk azt mondták, hogy csak egy buszt várunk Szegeden, mert a Makedón határon feltartoztatták. Szó sem volt arról, hogy másik 5 buszt kell még bevárni.
Ezt undorítónak tartom, hogy kamu dumákkal próbálnak megetetni minket, miközben pontosan tudták a sofőrök, hogy nem csak azért kell várnunk, mert egy busz lemaradt, hanem azért, mert az egész Görögországból érkező buszokat kell bevárni.
A fuvarszervezésen még van mit javítani. ;)