(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Bodnar Mihaly Dátum: 2014-08-08 21:10:38
Sziasztok. Misi felesége vagyok. Higgyétek el nem mondanám ha nem így lenne. Elkövettük azt a "végzetes" hibát a Gábornál, hogy nem mentünk el a tájékoztatóra. Majd összeestem a fáradtságtól és egész egyszerűen két gyerekkel nem voltunk már képesek az alváson kìvül másra koncentrálni az apartman elfoglalása után. A Gábor ezután ezt ránk olvasta és végtelenül arrogáns módon minden kérdésünket hárìtott. Tiszta idegbeteg volt amikor láttuk is csak pár pillanatra is. Akit Ti ismertetek meg régebben az egy "másik" Gábor volt. Lehet, hogy nagy kalamajkába keveredett. A lányok nagyon készségesen segìtettek.
Siklósi László Dátum: 2014-08-08 19:32:50
Kedves Fórumozók! Nekünk is csak 1-2 buszt mondtak, ehhez képest 10-et kellett megvárnunk Szegeden! Fél 3-tól fél 6-ig a padkán ülve mert abban a parkolóban 1 pad sincsen! A mi buszunk meg persze a 10. ik volt, 3 óra várakozás a napon! Utána meg száguldoztak, rendesen félelmetes volt! A bőröndünk le is borult! Üdv.
Kékesi Istvánné Dátum: 2014-08-08 15:21:36
Kedves Fórumozók ! Idén ötödször utaztunk a Grand tours -sal ,és harmadszor voltunk Sidariban. Ebben nem kis része van Pataky Gábor idegenvezetőnek! Sajnos az idén nem hozzá tartoztunk, hanem Nikoletthez , de amikor találkoztunk ugyanolyan szeretettel üdvözölt minket , mint mindig. Nem tudom mi történt , de számunkra ezután is ő marad az ideális IDEGENVEZETŐ! Olvastam itt a fórumon csomag eltünéséről. Sajnos az idén nem ez volt az egyetlen. Mikor mi üdültünk ,/júl.11-20 között/ odaúton egy Balaton környéki családnak tünt el egy csomagja. Aztán egy nagymama az unokájával utazott két hétre, és felszálláskor derült ki, hogy nincsenek rajta az utaslistán, holott már januárban foglaltak Ez is okozott némi fennakadást. Én elhiszem,hogy jó az az irodának ,hogy egyre nagyobb a forgalma , de mi régi és új utasok, akik még sokáig szeretnénk velük utazni , nem szeretnénk ha a mennyiség a minőség rovására menne! Egyébként a mi buszunkon a sofőrök nagyon sokszor elmondták ,hogy mindenki alaposan nézze meg a csomagját ,ha nem biztos benne , inkább nézzen bele ,nehogy probléma legyen.Reméljük ,hogy ezek csak kirívó esetek voltak, és az iroda okul belőle!
Bősze István Dátum: 2014-08-08 14:35:06
Busai Anikó írta ekkor: 2014-08-07 21:20:29
Köszi Pisti! Én is így voltam ám, amikor Ti indultatok! Várunk, csak gyertek! :) Érdekel, hogy van-e már valami fejlemény az ügyben?
Szia Anikó! Sajnos semmi változás nincs és szerintem nem is lesz. Én már nem is várok senkitől semmit. A véleményemet meg megtartom magamnak...
Bősze István Dátum: 2014-08-08 14:33:30
Robert Niros írta ekkor: 2014-08-07 19:39:48
Hát én a harmadik busz vezetőit nevesíteném, ha máshogy nem a rendszám alapján. Mert ők mi értünk vannak és nem fordítva! Mi belőlünk, utazokból élnek és örüljenek hogy van jók fizető munkájuk. Ha már ilyen soffőrködést elvállaltak az a minimum hogyha ilyen eset előfordul legalább megtesznek mindent a részükről a helyzet tisztázásáért. Na de hogy ő nem nyitja ki a csomagtartót az felháborító. Tudom nem köteles kinyitni ha valaki bent hagyta mondjuk a szendvicset a bőröndbe, na de itt lopás ténye volt a helyzet. A lusta buszvezetőt meg rögtön kirúgnám. Nem oda való! A másik két busz vezetőinek viszont köszönet, mert ők a megoldás emberei voltak és nem a kifogásé. Ők jól vizsgáztak emberségből.
Szia Robert! Abból, hogy ő ment Miskolcra, beazonosítható az illető... Hogy miért nem akarta kinyitni a csomagtartót és megengedni hogy végignézzük a buszt, mint a másik két busz vezetője, ez legyen az ő titka... A másik két busz sofőrje valóban megtett mindent amit lehetett...