Kedves Fórumozók ! Idén ötödször utaztunk a Grand tours -sal ,és harmadszor voltunk Sidariban. Ebben nem kis része van Pataky Gábor idegenvezetőnek! Sajnos az idén nem hozzá tartoztunk, hanem Nikoletthez , de amikor találkoztunk ugyanolyan szeretettel üdvözölt minket , mint mindig. Nem tudom mi történt , de számunkra ezután is ő marad az ideális IDEGENVEZETŐ! Olvastam itt a fórumon csomag eltünéséről. Sajnos az idén nem ez volt az egyetlen. Mikor mi üdültünk ,/júl.11-20 között/ odaúton egy Balaton környéki családnak tünt el egy csomagja. Aztán egy nagymama az unokájával utazott két hétre, és felszálláskor derült ki, hogy nincsenek rajta az utaslistán, holott már januárban foglaltak Ez is okozott némi fennakadást. Én elhiszem,hogy jó az az irodának ,hogy egyre nagyobb a forgalma , de mi régi és új utasok, akik még sokáig szeretnénk velük utazni , nem szeretnénk ha a mennyiség a minőség rovására menne! Egyébként a mi buszunkon a sofőrök nagyon sokszor elmondták ,hogy mindenki alaposan nézze meg a csomagját ,ha nem biztos benne , inkább nézzen bele ,nehogy probléma legyen.Reméljük ,hogy ezek csak kirívó esetek voltak, és az iroda okul belőle!