(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dimitrov Éva Dátum: 2014-08-07 13:58:56
Bősze István írta ekkor: 2014-08-07 13:14:09
Kedves Éva! Eddig hosszú évek alatt velünk sem történt még hasonló sem. Talán ez ültette el a fokozottabb odafigyelést. Eddig mindenhol az volt a tapasztalat, hogy ha valaki valamit elvesztett, vagy ott hagyott valahol, akkor azt visszaadták neki. Én is többször láttam, hogy mondjuk egy vendéglő tulaja már mosolyogva várta a síró nyaraló hölgyet , aki ott felejtette a táskáját minden értékével. Még egy italra is meghívta őket. Én állítom, hogy nem görögök voltak akik megszabadítottak minket az értékeinktől. Jegyzőkönyvet és semmit nem tudtunk felvetetni, mert egyre csak azt hajtogatták, hogy a busznak mennie kell, indul a komp, stb. Annyi volt a lényeg, hogy a személyik meg voltak, így haza tudnak hozni minket. Visszamentem én személyesen is, aztán Nikiékkel is az apartmanhoz, ahol a tulaj minden esetben azt mondta, hogy ott nem maradt csomag és azokat fel rakták a buszra. 3 busz vett fel utasokat a Lena apartmantól. Mi is gondoltunk rá, hogy este 9-ig még ott tudtunk volna maradni kérdezősködni és utána esetleg az iroda be tudott volna minket kocsival is vinni a kompig, de ez szóba sem került. Ráadásul mi is abban bíztunk, hogy fenn van az egyik buszon, de sajnos a harmadik busz sofőrje semmilyen segítséget nem nyújtott. Mi is úgy sejtjük, hogy a csomagok felkerültek a buszra, de ezt más sosem fogjuk megtudni. Valakinek lett egy jó napja :( Az iroda azóta sem keresett minket még azzal sem, hogy bocsi, de nem találtuk meg a csomagokat. Erre ígéretet kaptunk a buszon, hogy mindenképpen szólnak bármi is az eredmény. Erről ennyit...
István! Az iroda védelmében csak annyit, hogy Ők az utolsók akik hallanak az ügyről. De mindenképpen kötelessége lett volna a 3. busznak is megnéznie a csomagokat. Remélhetőleg legalább annyi emberség lesz abban aki eltulajdonította, hogy az útleveleket nyílt helyen hagyja és talán azt még visszakapják. Minden esetre ez legyen mindenkinek példa...
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2014-08-07 13:16:00
Czakó Tímea írta ekkor: 2014-08-07 12:07:37
Folytatva az előző kérdésemet, arra lennék még kíváncsi, hogy haza felé a Szegedi "elosztásnál" sokat kellett várni a többi buszra? Minden választ előre is köszönök szépen.
Szia Tímea! Ez sajnos kiszámíthatatlan, mi aug. 3-án jöttünk haza Toloból, Szegeden két órát vártunk a törökországi buszra. Sajnos a határok elég kiszámíthatatlanok, hiába tartják egymással a kapcsolatot a sofőrök, és próbálnak azonos időben a határra érkezni, de ha 10 busz van egyszerre ami még nem is sok akkor is több mint egy órába telik míg átjönnek. Sajnos ez benne van, cserébe, hogy felár nélkül utazhatsz az ország 55 városából. Más irodák ezért nem kevés pénzt számítanak fel. Mindez ne vegye el a kedved, eltelik az az idő. Lehet még beszélgetni az útitársakkal, vagy felfrissíteni magunkat. Jó nyaralást kívánok! Marcsi
Bősze István Dátum: 2014-08-07 13:14:09
Dimitrov Éva írta ekkor: 2014-08-07 12:16:08
Kedves István! Hihetetlenséggel olvastam hogy ilyesmi előforduljon egy buszos úton. Évek óta járok, de még sehol nem tapasztaltam semmi csomag eltűnést. Sajnos szomorúan hallom hogy azóta sem került elő. Én biztos minden követ megmozgattam volna és nem jövök el a helyről az Önök helyében. Nemcsak jegyzőkönyv kellett volna, hanem az idegenvezetők segítsége is. Főleg abban az esetben, hogy 16-tól este 21-ig még busszal is átmehettek volna a komp indulásáig Korfura. De az is faramuci helyzet, hogy nem került elő egyik buszról sem. Mert az biztos, hogy valamelyikre felkerült. És Szegeden is lett volna lehetőség a többi buszba belenézni. Egy szóval: nagyon sajnálom, hogy az iroda nem nyújtott több segítséget ez ügyben.
Kedves Éva! Eddig hosszú évek alatt velünk sem történt még hasonló sem. Talán ez ültette el a fokozottabb odafigyelést. Eddig mindenhol az volt a tapasztalat, hogy ha valaki valamit elvesztett, vagy ott hagyott valahol, akkor azt visszaadták neki. Én is többször láttam, hogy mondjuk egy vendéglő tulaja már mosolyogva várta a síró nyaraló hölgyet , aki ott felejtette a táskáját minden értékével. Még egy italra is meghívta őket. Én állítom, hogy nem görögök voltak akik megszabadítottak minket az értékeinktől. Jegyzőkönyvet és semmit nem tudtunk felvetetni, mert egyre csak azt hajtogatták, hogy a busznak mennie kell, indul a komp, stb. Annyi volt a lényeg, hogy a személyik meg voltak, így haza tudnak hozni minket. Visszamentem én személyesen is, aztán Nikiékkel is az apartmanhoz, ahol a tulaj minden esetben azt mondta, hogy ott nem maradt csomag és azokat fel rakták a buszra. 3 busz vett fel utasokat a Lena apartmantól. Mi is gondoltunk rá, hogy este 9-ig még ott tudtunk volna maradni kérdezősködni és utána esetleg az iroda be tudott volna minket kocsival is vinni a kompig, de ez szóba sem került. Ráadásul mi is abban bíztunk, hogy fenn van az egyik buszon, de sajnos a harmadik busz sofőrje semmilyen segítséget nem nyújtott. Mi is úgy sejtjük, hogy a csomagok felkerültek a buszra, de ezt más sosem fogjuk megtudni. Valakinek lett egy jó napja :( Az iroda azóta sem keresett minket még azzal sem, hogy bocsi, de nem találtuk meg a csomagokat. Erre ígéretet kaptunk a buszon, hogy mindenképpen szólnak bármi is az eredmény. Erről ennyit...
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2014-08-07 13:08:27
Sziasztok kedves fórumozók! Mivel idén nem Korfu volt az úti célunk, csak néha nézek rá a fórumra. Megdöbbentettek az olvasottak ( Pataky Gábor idegenvezető eltűnése - mi egy nagyon jó fej idegenvezetőnek ismertük meg, aki színessé tette ott tartózkodásunkat, tudásával, a görögök szeretetével, emberségével, elképzelni sem tudom mi történhetett vele ). Istvánék csomag eltűnése is nagyon furcsa, számtalanszor utaztunk már de soha semmi nem veszett el, sem útközben, sem a nyaralóhelyen, pedig a parton általában őrizetlenül voltak az cuccaink. Remélem azért senkit nem rettentenek el a további utazástól ezek a kellemetlenségek, igaz az idegenvezetőknek szerintem több segítséget kellett volna nyújtaniuk. Csak példaként említem - és nem Pataky Gábort akarom fényezni, de mikor mi voltunk tűz keletkezett és csak a tengerparti úton tudtunk Korfu városába menni a komphoz, jóval hosszabb úton, ő elintézte, hogy a komp megvárjon bennünket, pedig több mint egy óráról volt szó. Minden kedves utazónak akkor is szép nyaralást kívánok, hiszen Korfu csodálatos. Marcsi
Bősze István Dátum: 2014-08-07 13:04:10
Busai Anikó írta ekkor: 2014-08-06 22:06:03
Igen, már számoljuk a napokat. De előtte még, tudod egy találkozó! Addig ha még valami eszedbe jut, nyugodtan írj ide is, mindent köszönünk.
Szia Anikó! Azért irigyelünk ám Titeket :) A történtek ellenére is szívesen visszamennénk Sidariba, mert amúgy egy csodás hely :) Majd viszem a fényképeket. Nemsokára találkozunk :)