(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dimitrov Éva Dátum: 2014-08-07 12:16:08
Kedves István! Hihetetlenséggel olvastam hogy ilyesmi előforduljon egy buszos úton. Évek óta járok, de még sehol nem tapasztaltam semmi csomag eltűnést. Sajnos szomorúan hallom hogy azóta sem került elő. Én biztos minden követ megmozgattam volna és nem jövök el a helyről az Önök helyében. Nemcsak jegyzőkönyv kellett volna, hanem az idegenvezetők segítsége is. Főleg abban az esetben, hogy 16-tól este 21-ig még busszal is átmehettek volna a komp indulásáig Korfura. De az is faramuci helyzet, hogy nem került elő egyik buszról sem. Mert az biztos, hogy valamelyikre felkerült. És Szegeden is lett volna lehetőség a többi buszba belenézni. Egy szóval: nagyon sajnálom, hogy az iroda nem nyújtott több segítséget ez ügyben.
Czakó Tímea Dátum: 2014-08-07 12:07:37
Folytatva az előző kérdésemet, arra lennék még kíváncsi, hogy haza felé a Szegedi "elosztásnál" sokat kellett várni a többi buszra? Minden választ előre is köszönök szépen.
Czakó Tímea Dátum: 2014-08-07 11:23:33
Érdeklődnék, hogy volt valaki már a Sofoklis apartmanban? 15-én indulunk és egyre kíváncsibb vagyok.
Busai Anikó Dátum: 2014-08-06 22:06:03
Igen, már számoljuk a napokat. De előtte még, tudod egy találkozó! Addig ha még valami eszedbe jut, nyugodtan írj ide is, mindent köszönünk.
Bősze István Dátum: 2014-08-06 15:11:56
Busai Anikó írta ekkor: 2014-08-05 21:26:23
Szia Pisti! Köszi, hogy megosztottad itt a tapasztalataidat, jót, rosszat egyaránt. Remélem, hogy nem szándékos volt a csomagotok eltűnése, hanem véletlen, bár ennek ellentmond, hogy még nem került elő semmi! Sajnálom nagyon, és remélem egyedi eset volt, nem fordul elő többet!? Örülök, hogy mindennek ellenére jól éreztétek magatokat, és visszavágytok Korfura! Mi is várjuk már nagyon az indulást!
Szia Anikó! Sajnos ezt már sosem fogjuk megtudni, hogy mi is történt, majd túl tesszük magunkat a dolgokon. Én is bízom benne, hogy többet nem lesz ilyen, hiszen évek óta járunk Göröghonba és soha semmink nem tűnt el még akkor sem ha ott hagytuk a parton amíg elmentünk inni valamit. Mindezek ellenére valóban csodás volt és bármikor visszamennénk. Nemsokára Ti is indultok :)