(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Csikai Csaba Dátum: 2014-08-06 15:00:46
Veronika írta ekkor: 2014-08-05 20:03:43
Kedves Csaba! Mi tavaly szeptemberben voltunk, és csodás jó idő volt, végig 30-32 fok, sokszor túl melegünk is volt a sétához. smile A víz nagyon klassz volt, simán volt 24-25 fokos, egy napon volt csak eső, akkor is csak délelőtt, utána kisütött a nap és bazi meleg lett! Mi általában szeptemberben megyünk Görögországba, akkor nincs akkora tömeg, az idő még szuper, de már nincs az a dög nagy kánikula... nekünk pedig ez jön be. Úgyhogy sztem nem kell aggódni, remek időtök lesz! Jó nyaralást! Veronika smile
Köszönöm szépen Veronika,hogy ilyen gyorsan kisegítettél az infóval smile Nagyon hálás vagyok!További szép napot neked.Üdv Csabi smile
Szabó Gábor Dátum: 2014-08-05 22:05:15
Sziasztok Fórumozók! Mi másodikán hagytuk el a szigetet, egy 7 csodás nyaralás után. Mi most voltunk először Korfun azon belül Sidarin. Engem egyszerűen beszippantott a hely varázsa, A nagy strand nekünk se jött be, általában a Canal D' Amour-nál fürödtünk. Részt vettünk egy pár fakultatív programon, Szigettúra, Paxos-Antipaxos hajókirándulás, BBQ hajókirándulás, Görögest. Mindegyiket szívből tudom ajánlani. Nem bántam meg hogy ide mentünk, csak azt sajnáltam hogy egy hétre :D Mi a Lena apartmanba voltunk, ahol szerintem szuper volt, nem is kívántam jobbat, a szállás adók barátságosak és segítőkészek voltak. Az idegenvezetők jó fejek voltak, Nikit a szívünkbe zártuk, Erika tudása és a szigettúrán előadott monológjait árusítani kellene, szuper volt. Az árakra nem lehet panaszunk, nagyon jól kijöttünk anyagilag, a gyrossal nem tudtunk betelni. Egyszóval mi nagyon jól éreztük ott magunkat, és remélem még visszatérünk ide. Üdv: Gábor és Zsolt
Busai Anikó Dátum: 2014-08-05 21:26:23
Szia Pisti! Köszi, hogy megosztottad itt a tapasztalataidat, jót, rosszat egyaránt. Remélem, hogy nem szándékos volt a csomagotok eltűnése, hanem véletlen, bár ennek ellentmond, hogy még nem került elő semmi! Sajnálom nagyon, és remélem egyedi eset volt, nem fordul elő többet!? Örülök, hogy mindennek ellenére jól éreztétek magatokat, és visszavágytok Korfura! Mi is várjuk már nagyon az indulást!
Veronika Dátum: 2014-08-05 20:03:43
Csikai Csaba írta ekkor: 2014-08-05 18:02:00
Üdv mindenkinek!Sajnos betegség miatt elcsúszott a nyaralásunk 09.06-tól - 09.13-ig!Egy kis segítséget kérnék,hogy Korfun milyen az időjárás Szeptemberben.Remélem azért lehet még fürdeni!Sajnos ilyen időszakban még nem voltunk,de persze azért izgatottan várjuk smile Előre is köszönöm a segítséget!
Kedves Csaba! Mi tavaly szeptemberben voltunk, és csodás jó idő volt, végig 30-32 fok, sokszor túl melegünk is volt a sétához. smile A víz nagyon klassz volt, simán volt 24-25 fokos, egy napon volt csak eső, akkor is csak délelőtt, utána kisütött a nap és bazi meleg lett! Mi általában szeptemberben megyünk Görögországba, akkor nincs akkora tömeg, az idő még szuper, de már nincs az a dög nagy kánikula... nekünk pedig ez jön be. Úgyhogy sztem nem kell aggódni, remek időtök lesz! Jó nyaralást! Veronika smile
Csikai Csaba Dátum: 2014-08-05 18:02:00
Üdv mindenkinek!Sajnos betegség miatt elcsúszott a nyaralásunk 09.06-tól - 09.13-ig!Egy kis segítséget kérnék,hogy Korfun milyen az időjárás Szeptemberben.Remélem azért lehet még fürdeni!Sajnos ilyen időszakban még nem voltunk,de persze azért izgatottan várjuk smile Előre is köszönöm a segítséget!