(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Grand Sándor Dátum: 2014-08-03 16:25:27
Tisztelt Utasaink!Természetesen folyamatosan figyelemmel követjük a fórum történéseit, de ezt Önöknek hoztuk létre, hiteles információ cserére, hogy ezzel is erősítsük a magunk megítélését, hogy lássák, tisztán, átláthatóan, trükk nélkül dolgozunk. Általában az idegenvezetők feladata a figyelés,válaszolás,hiszen a kérdések zöme "gyakorlati" és ők vannak a terepen. Most Sidariban volt egy kis fennakadásunk az idegenvezetők működésében, nevezetesen Pataky Gábor a fő idegenvezetőnk július 28-án megszökött az állomáshelyéről, sajnos rendezetlen pénzügyi viszonyokat is hagyva maga mögött. Nem szívesen teregeti ki senki a szennyesét,mi sem akarjuk. Megoldottuk. Paraliáról, Bencsik Ágota vette át a feladatot. Szerintem, nem nagyon vett észre senki semmit, komolyabb probléma nem volt. Nagy Sándor ügyvezető
Bodnar Mihaly Dátum: 2014-08-02 18:52:57
Misi felesége vagyok megint. Tavaly sartin voltunk. Most sidariban. Két teljesen más jellegű üdülőhely. Sartira annak érdemes mennie aki strandolni meg frappét szopogatni szeret. Ez is nagyon jó program. De csodát látni korfura kell menni. Felfedezni a szépet azt ott lehet igazán. Én azt tapasztalom az ismerettségi körömben, hogy van ilyen és olyan ember tìpus is. Nekünk váltogatva mindkettő jó.
Bodnar Mihaly Dátum: 2014-08-02 18:36:42
Márki Sándorné írta ekkor: 2014-07-31 18:19:56
Kedves Tamás! Mi is először voltunk Sidariban. 8 évvel ezelőtt jártunk Sartin és azt a színvolanalat vártuk, de nem azt kaptuk. A gyerekeim azóta felnőttek lettek de ők voltak először a legcsalódottabbak. Azt gondolom ha valaki leírja őszintén a véleményét azzal nem tesz kárt senkiben. Mi is úgy intéztük, hogy azért az 1 hét emléke kellemes legyen. Jó élményekkel jöttünk haza. De ami tény az tény. A tenger hínáros és koszos a part. Teli van angol fiatallal a település akik száguldoznak a quadokkal és a motorokkal. Szerencsére (most már azt mondom) a mi szállásunk a supermarketekhez volt közel a Nikos Pool apartman. Ott csend volt és nyugodtan lehetett pihenni. Napi 20-30 perc sétával eljutottunk a Canalhoz ahol tiszta volt a tenger és a gyerekeim is azt mondták hogy na ezért megérte ide jönni. A hazafelé való Korfui várakozás az nálunk is mindenkinél kiverte a biztosítékot. Talán ha Sidariból később indulna a a busz az megoldás lenne. Ennek ellenére mindenkinek azt mondom hogy egyszer el kell ide menni, de a hajókirándulást és a szigettúrát nem szabad kihagyni mert azok nélkül csalódás lesz a nyaralás. Üdv: Tünde
Sziasztok. Misi felesége vagyok. Teljesén egyetértek veled. Sidarban megmondom őszintén egyetlen egyszer sem fürödtem a tengerben. A gyerekek kb. 5 percet. A canalnál már egy kicsit többet. 2 hét alatt 1 òrát. Nagyon csalódottak voltunk mi is. Még jó, hogy kocsival voltunk és mindennap csodásabbnál csodásabb strandokat fedeztünk fel. A család már jövőre is Korfura akár menni. Muszáj a Gábort nekem is megemlítenem. Sokan istennek nevezték itt a fórumon. Mi 2 percet találkoztunk vele, de egy szörnyen unszimpatikus férfit ismerhettünk meg a személyében. Az a szerencsénk, hogy mi is mindig csak a szépre és a jóra szeretünk emlékezni. A sziget szinte belénk égett olyan szép volt.
Veronika Dátum: 2014-08-01 15:39:45
Kedves Mindenki! Egy ideje nem írtam ide a Sidari fórumra, de úgy látom kicsit elszabadultak az indulatok. Sztem egy fórumnak pont az a lényege, hogy megismerhessük egy másik ember véleményét, tapasztalatait. Ha ezek nem egyeznek meg a saját véleményünkkel, attól még el kell fogadni és vitatkozni teljesen felesleges. Minden ember más és más, mindenki mást szeret, mások az igényei, tehát meddő dolog azon vitázni, hogy kinek van igaza. Aki Sidariba készül majd a saját élményei alapján eldönti, hogy mennyire tetszett neki a hely, mennyire érezte jól magát. Egy másik ember véleménye ne befolyásoljon senkit a készülődésben, se pozitív se negatív irányba. Mi tavaly szeptemberben voltunk ott, mi is úgy mentünk hogy minden szuper lesz. Értek minket is kellemetlen meglepetések és hatások, de összességében akkor is nagyon pozitív nyaralás volt. Én is leírtam az akkori élménybeszámolómban, hogy Korfu csodás, elképesztően szép természeti adottságokkal rendelkezik, egyszer látni kell. Viszont ha egyszer még visszatérünk erre a szigetre, akkor mi sem Sidariba megyünk, az tuti. De az igazság az, hogy háromszor voltunk eddig Görögországban, és mindhárom útnál elmondhatom, a görögökre jellemző kosz, rendetlenség, káosz, igénytelenség még mindig meglep. Viszont igyekszem mindig túltenni magam rajta, elfogadom, hogy ők ilyenek, a szépséges helyek miatt megyek oda és próbálom kizárni a kellemetlen tényezőket, mert változtatni úgysem tudok rajtuk. Ezután is fogok még Görögországban nyaralni, tudom, hogy fogok még látni, szagolni, tapasztalni "érdekes" dolgokat, de a végén mindig a csodás emlék marad meg, még ha az ember abban a pillanatban le is döbben azon amit éppen lát. Úgyhogy én kívánok mindenkinek szép nyaralást, előítéletmentes készülődést, utólag pedig mindenki írja csak le, hogy mit tapasztalt. üdv: V. smile
Kiss Tamás Kálmán Dátum: 2014-08-01 08:55:00
Huszadszor fogadom meg, hogy soha többé fórum! Egyszerűen nem hiszem el, hogy az ember leírja a véleményét, és vannak "emberek", akik egyszerűen minden áron be akarják bizonyítani, hogy az hülyeség. Majd amikor ez nekem nem tetszik, a végére kihozza, hogy én vagyok a tapló... Gratulálok ismét Magyarország, és köszönöm Olivér, hogy eszembe juttattad, hogy soha többé ne osszak meg semmit senkivel. Te kulturszakító...