Kedves Mindenki! Egy ideje nem írtam ide a Sidari fórumra, de úgy látom kicsit elszabadultak az indulatok. Sztem egy fórumnak pont az a lényege, hogy megismerhessük egy másik ember véleményét, tapasztalatait. Ha ezek nem egyeznek meg a saját véleményünkkel, attól még el kell fogadni és vitatkozni teljesen felesleges. Minden ember más és más, mindenki mást szeret, mások az igényei, tehát meddő dolog azon vitázni, hogy kinek van igaza. Aki Sidariba készül majd a saját élményei alapján eldönti, hogy mennyire tetszett neki a hely, mennyire érezte jól magát. Egy másik ember véleménye ne befolyásoljon senkit a készülődésben, se pozitív se negatív irányba. Mi tavaly szeptemberben voltunk ott, mi is úgy mentünk hogy minden szuper lesz. Értek minket is kellemetlen meglepetések és hatások, de összességében akkor is nagyon pozitív nyaralás volt. Én is leírtam az akkori élménybeszámolómban, hogy Korfu csodás, elképesztően szép természeti adottságokkal rendelkezik, egyszer látni kell. Viszont ha egyszer még visszatérünk erre a szigetre, akkor mi sem Sidariba megyünk, az tuti. De az igazság az, hogy háromszor voltunk eddig Görögországban, és mindhárom útnál elmondhatom, a görögökre jellemző kosz, rendetlenség, káosz, igénytelenség még mindig meglep. Viszont igyekszem mindig túltenni magam rajta, elfogadom, hogy ők ilyenek, a szépséges helyek miatt megyek oda és próbálom kizárni a kellemetlen tényezőket, mert változtatni úgysem tudok rajtuk. Ezután is fogok még Görögországban nyaralni, tudom, hogy fogok még látni, szagolni, tapasztalni "érdekes" dolgokat, de a végén mindig a csodás emlék marad meg, még ha az ember abban a pillanatban le is döbben azon amit éppen lát. Úgyhogy én kívánok mindenkinek szép nyaralást, előítéletmentes készülődést, utólag pedig mindenki írja csak le, hogy mit tapasztalt. üdv: V.