(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2014-08-01 08:43:43
Kiss Tamás Kálmán írta ekkor: 2014-08-01 08:39:07
Az, hogy " Emberek mi van veletek, elment az eszetek?" szerinted nem személyeskedés, az meg rólad bizonyítja, milyen tökéletes ember is vagy... Gratulálok, mindenki bolond, csak te vagy helikopter. Én pedig, mint ahogy írtam is, a fórumon a véleményemet közvetítem, úgyhogy ezt a bizonyítványt vállalom. Egyébiránt a "hombre " spanyolul azt jelenti, hogy "ember", amit te is bőszen használtál, nem pedig az általad említett összefüggést.....
Én meg magyar vagyok, nem turista! smile Magyar fórumon magyarul beszélj!Max. még a görögöt elnézzük! :D Nem kívánok a szintedre lesüllyedni és ezzel téged minősítettelek most! :D Ez a hombre meg a helikopter nem az én színvonalam! Ez a te szegénységi bizonyítványod! smile smile smile
Kiss Tamás Kálmán Dátum: 2014-08-01 08:41:34
Téma befejezve, picit off lett a fórum, sajnálom. Tény, ahogy írtam is, egyszer mindenképp látni kell Korfut. Remélem, azért az élménybeszámolót is olvassák, nem csak ezt az épületes párbeszédet...
Olivér Dátum: 2014-08-01 08:39:44
Szepesi László írta ekkor: 2014-07-31 11:36:00
Kedves Olivér! Úgy látom megy az adok-kapok ezért villámgyorsan ellapozódott a feléd intézett kérdésem. Na még egyszer. Melyik kis strandra mondtad, hogy nagyon hínáros? A Katerinától nem messze találhatóra? Egyébként én is sidari párti vagyok de természetesen tiszteletben tartom más véleményét is.
Szia László! Ne haragúdj, hogy elkerülte figyelmemet a kérdésed! Csak régen voltam már fent és most egyszerre sok volt visszanézni! Én is tiszteletben tartom más véleményét, csak nem tudom megérteni! Nem arra! Van úgye az első 2 nagy strand, ami akkor szintén tök tiszta volt, de nekünk nem tetszet. Itt lehetett különböző vízijátékokat bérelni. Amikor megérkeztünk és végig mentünk ezen a 2 strandon, összenéztünk és azt mondtam jég úristen ez nekem most csalódás olyan mintha Sartin lennénk. Ezt most nem azért mondom, ez tényleg így volt! Hiányoltam a katalógusban levő tagolt partot, sziklákat, szigeteket, Canal D'amourt stb.! Utána következett egy nagyon kis öböl, ez akkor is nagyon hínáros volt, de csak ott. Ott nem is nagyon fürödtek 1-2 ember hébe-hóba. Utána következett a 2 kedvenc strandunk, amiket nagyon szerettünk (igaz ezek voltak a legtávolább tőlünk), az egyik a Canal D'Amour hotelnél lévő, a másik a Canal D'Amour csatornánál elhelyezkedő, mi erre a 2 strandra jártunk. Ez nyerte el leginkább a tetszésünket! Itt már szemem, szám tátva maradt a látványtól! :) Homokos part és lassan mélyülő és a látvány csodálatos volt! Nekem nem hiányzik kavicsos, sziklás aljzatú partok és strandok. Ne vágja el semmi a lábam, ne kelljen "gumicsizmába" fürödnöm :), én így vagyok vele. Ja és ha esetleg felmásztok a Sunset Longest Beachig, akkor ott is mindenképp érdemes fürödni, vigyetek magatokkal oda is fürdőrucit. :D Ez volt nálunk 1 hónapja! A jelelegi helyzet a beszámolók alapján kritikus... De azért kíváncsi leszek a te véleményedre is, aki már sokadszorra megy vissza Korfura. Igazából amikor megérkeztünk mondta is Gábor, hogyha ilyen hínárokkal találkozunk, ne ijjedjünk meg ez nem mocsok, hanem kimossa a víz és megszokták várni még egy nagyobb mennyiség összegyűlik, nem szokták egyből összeszedni. Persze ennek ellenére én sem örültem volna, ha hínáros vízben kellett volna pancsolni, de úgy látszik akkor tényleg nagy szerencsénk volt! smile
Kiss Tamás Kálmán Dátum: 2014-08-01 08:39:07
Az, hogy " Emberek mi van veletek, elment az eszetek?" szerinted nem személyeskedés, az meg rólad bizonyítja, milyen tökéletes ember is vagy... Gratulálok, mindenki bolond, csak te vagy helikopter. Én pedig, mint ahogy írtam is, a fórumon a véleményemet közvetítem, úgyhogy ezt a bizonyítványt vállalom. Egyébiránt a "hombre " spanyolul azt jelenti, hogy "ember", amit te is bőszen használtál, nem pedig az általad említett összefüggést.....
Olivér Dátum: 2014-08-01 08:11:20
Mészáros Rudolfné írta ekkor: 2014-07-31 11:55:18
Szerencsés ember. Tiszta tenger, szimpatikus a Niki, semmi várakozás. Nem csodálom hogy Korfu párti vagy. Aki az ellenkezőjét élte át, az viszont nem vágyik vissza. Viszont a buszos körút és persze Erika sokat dobott a negaítvunok mellett pozitív irányba.
Mi Nikivel nem voltunk mindennapi kapcsolatban, mert a Louvros apartmanban voltunk, ami a Gábor fennhatósága alatt állt. Gáborral mi sem sűrűn találkoztunk, de amikor kellett telefonon bármikor elértük és nagyon segítőkész volt. Pl. Amikor elhagytam az apartman kulcsot,vagy amikor Paxosra akartunk menni, fakultatív kirándulásokkor, elmagyaráztattam vele az összes Grandos apartmant,ami Sidariba volt, mert kíváncsi voltam ha esetleg visszamennék melyik közelebbi apartmanba lenne érdemes menni. Soha nem nem rázott le és mindig segítőkész volt! Nikivel szigettúrán találkoztunk, szerintem tök jófej volt, közvetlen, felkészült, kedves, segítőkész. Úgyhogy én tényleg nem tudok rá rosszat mondani. Amikor mi voltunk akkor csak Gábor és Niki volt, azért is nem tudtam ki az Erika.