- A diákokról csak annyit, hogy 2X kellett erélyesebben szólnom rájuk, később az is elég volt, ha kimentem az erkélyre, már halkították le a zenét;
- Szúnyogok ellen a folyadékos elektromos riasztót használtuk, és csak napközben volt néha nyitva az erkély, de így is kaptunk csípéseket;
- A hazaút olyan szinten nyomta rá a bélyegét az egész nyaralásra, ami nem volt méltó hozzá. Várakozás Sidariban 9-től 16-ig (ez még OK, tengerpart, napágy, pihi). Várakozás Kerkyrában 17-től 20-ig (na ez az, amire már senki nem vágyott; aki akarta, megnézte korábban). Várakozás a kompra (nem sokat), és végül, de nem utolsósorban: mivel túl jók voltak a sofőreink és aranyosak a vámosok, 14-től 18-ig Szegeden is várakozhattunk a többi (délebbről jövő) buszra, hogy eloszthassák a népet... Nem tudom, nincsen logisztikai végzettségem, de nem lehetne ezt valahogy máshogy megoldani?
Összességében azért pozitívan gondolunk mindketten a nászutunkra (még ha a negatív dolgokat hosszabban is írtam), mert csodás volt ez az egy hét. Köszönöm, hogy végigolvastátok, mindenkinek jó nyaralást, kellemes időtöltést kívánunk! Üdv: Kata és Tamás
Kedves Tamás! Mi is először voltunk Sidariban. 8 évvel ezelőtt jártunk Sartin és azt a színvolanalat vártuk, de nem azt kaptuk. A gyerekeim azóta felnőttek lettek de ők voltak először a legcsalódottabbak. Azt gondolom ha valaki leírja őszintén a véleményét azzal nem tesz kárt senkiben. Mi is úgy intéztük, hogy azért az 1 hét emléke kellemes legyen. Jó élményekkel jöttünk haza. De ami tény az tény. A tenger hínáros és koszos a part. Teli van angol fiatallal a település akik száguldoznak a quadokkal és a motorokkal. Szerencsére (most már azt mondom) a mi szállásunk a supermarketekhez volt közel a Nikos Pool apartman. Ott csend volt és nyugodtan lehetett pihenni. Napi 20-30 perc sétával eljutottunk a Canalhoz ahol tiszta volt a tenger és a gyerekeim is azt mondták hogy na ezért megérte ide jönni. A hazafelé való Korfui várakozás az nálunk is mindenkinél kiverte a biztosítékot. Talán ha Sidariból később indulna a a busz az megoldás lenne.
Ennek ellenére mindenkinek azt mondom hogy egyszer el kell ide menni, de a hajókirándulást és a szigettúrát nem szabad kihagyni mert azok nélkül csalódás lesz a nyaralás.
Üdv: Tünde