(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2014-08-01 08:04:36
Kiss Tamás Kálmán írta ekkor: 2014-07-31 11:53:54
Nagyszerű, hogy elkezdtünk személyeskedni, de ha már elkezdtük... Csak hogy én is adjak, ne csak kapjak: Hombre smile , te vagy a vicc. Excsajt vinni nyaralni??? smile Ember, elment az eszed? smile smile Ha megszvaztatnám a tisztelt közönséget, szerintem picit többen szavaznának a nászútra, mint a "szakítós nyaralásra". Na, az ilyen birkákról beszélgettem................
Te nagyon okos! Magát a helyzetet, hogy vki Sidarit összehasonlítja Sartival neveztem viccnek és ebben semmi személyeskedés nem volt, csak teljes értetlenség. Szerintem a 2 hely egy lapon nem említhető! Ne Hombrézzal, én sem bunkó parasztozlak! Ennyit a tiszteletről... Nem ismered a kapcsolatunkat, meg közöd se sok hozzá, de a mi kapcsolatunkban az első nyaralásunk Neos Marmaras volt (2007), így kapcsolatunk lezárásaként méltó befejezésnek találtuk ezt a Korfui nyaralást. Nagyon nem bántuk meg, nagyon jól éreztük magunkat! Ez így volt szép és így volt jó! Nem csak úgy lehet elválni vkitől, hogy szídjuk, köpködünk rá és öljök egymást, de a megnyílvánulásod alapján te ez a fajta lehetsz! Ha már ennyire akarsz személyeskedni! Úgyhogy ilyen fajta megnyilvánulásaiddal saját magadról állítod ki a szegénységi bizonyítványt! Ennyi! smile smile smile
Olivér Dátum: 2014-08-01 07:51:55
Mészáros Rudolfné írta ekkor: 2014-07-31 12:01:09
Én fürdeni megyek a tengerhez, így inkább Sidari-t nevezném viccnek Sartihoz képest. A sok magyar miatt én sem vagyok az a nagy Sarti párti, de ott ki sem jöttem a vízből egész nap, Sidarin meg alig mentem be....
Én meg Sartira soha nem mennék! Elég volt kb. 1 órás ott tartózkodás 2007-ben Neosból való szigettúrás kirándulásunk során. Nálunk kifogástalan volt a tenger víze Sidarin és fürödtem is. Aki finnyáskodik az maradjon a szálloda úszómedencéjében. :) Sarti partjai jellegtelenek, szemben Sidarival, ahol gyönyörű szép tagolt partvonalával, sok szigetével, félszigetével, Drastis, Canal D'amor, Sunset Longest Beach és hasonló természeti csodákkal találkozhatunk, amivel sehol máshol! Sidarira bármikor visszamennénk és vissza is fogok! Kirándulások nélkül is teljesen élvezhető a hely, ennek ellenére a szigettúrát, shopping Korfut ajánlani tudom mindenkinek! Aki szereti a népi dolgokat az menjen görög estre is!
Márki Sándorné Dátum: 2014-07-31 18:19:56
Kiss Tamás Kálmán írta ekkor: 2014-07-31 10:59:06
- A diákokról csak annyit, hogy 2X kellett erélyesebben szólnom rájuk, később az is elég volt, ha kimentem az erkélyre, már halkították le a zenét; - Szúnyogok ellen a folyadékos elektromos riasztót használtuk, és csak napközben volt néha nyitva az erkély, de így is kaptunk csípéseket; - A hazaút olyan szinten nyomta rá a bélyegét az egész nyaralásra, ami nem volt méltó hozzá. Várakozás Sidariban 9-től 16-ig (ez még OK, tengerpart, napágy, pihi). Várakozás Kerkyrában 17-től 20-ig (na ez az, amire már senki nem vágyott; aki akarta, megnézte korábban). Várakozás a kompra (nem sokat), és végül, de nem utolsósorban: mivel túl jók voltak a sofőreink és aranyosak a vámosok, 14-től 18-ig Szegeden is várakozhattunk a többi (délebbről jövő) buszra, hogy eloszthassák a népet... Nem tudom, nincsen logisztikai végzettségem, de nem lehetne ezt valahogy máshogy megoldani? Összességében azért pozitívan gondolunk mindketten a nászutunkra (még ha a negatív dolgokat hosszabban is írtam), mert csodás volt ez az egy hét. Köszönöm, hogy végigolvastátok, mindenkinek jó nyaralást, kellemes időtöltést kívánunk! Üdv: Kata és Tamás
Kedves Tamás! Mi is először voltunk Sidariban. 8 évvel ezelőtt jártunk Sartin és azt a színvolanalat vártuk, de nem azt kaptuk. A gyerekeim azóta felnőttek lettek de ők voltak először a legcsalódottabbak. Azt gondolom ha valaki leírja őszintén a véleményét azzal nem tesz kárt senkiben. Mi is úgy intéztük, hogy azért az 1 hét emléke kellemes legyen. Jó élményekkel jöttünk haza. De ami tény az tény. A tenger hínáros és koszos a part. Teli van angol fiatallal a település akik száguldoznak a quadokkal és a motorokkal. Szerencsére (most már azt mondom) a mi szállásunk a supermarketekhez volt közel a Nikos Pool apartman. Ott csend volt és nyugodtan lehetett pihenni. Napi 20-30 perc sétával eljutottunk a Canalhoz ahol tiszta volt a tenger és a gyerekeim is azt mondták hogy na ezért megérte ide jönni. A hazafelé való Korfui várakozás az nálunk is mindenkinél kiverte a biztosítékot. Talán ha Sidariból később indulna a a busz az megoldás lenne. Ennek ellenére mindenkinek azt mondom hogy egyszer el kell ide menni, de a hajókirándulást és a szigettúrát nem szabad kihagyni mert azok nélkül csalódás lesz a nyaralás. Üdv: Tünde
Siklósi László Dátum: 2014-07-31 16:16:41
Kedves fórumozók! Nem akartam írni, de belőlem is kijön! Mi is most jöttünk meg és sajnos egyet kell értsek az előttem leírtakkal! A diákokkal tényleg nagyon sok gond volt!!! Mi első éjjel arra riadtunk fel éjjel 3kor, hogy hupog valaki, mintha az ajtónkat vernék, de kegyetlenül, nem tudtuk mi történik! Ez másnap jeleztem is a Gábornak, akit mi se sűrűn láttunk! Azt mondta ő nem hallott semmit, mert az épület másik szárnyában lakik és evvel el volt intézve. Pedig ott a szabályzat az ajtón, ha nem tartja be valaki a házirendet, az következményekkel jár, hát itt mindent lehetett! A közös helyiséget alig használta valaki a már említett kedves diákok miatt, akik minden este ott ittak, zenét hallgattak, röhögések hajnalig, szóval csak csukott ajtónál tudtunk aludni, de sokszor még úgy is felriadtam! Reggel amit hátrahagytak, üres üvegek szemét hegyek eldobott gyros! Többen mesélték, hogy arra ébredtek éjjel, hogy hánytatnak valakit! Büszke lehet az iskola a tanítványaira, szégyen! A tiszteletadásról meg nem is beszélve, így még soha nem jártunk! Ezen kívül egyik reggel nem volt víz, utolsó nap pedig a már említett meleg víz hiánya. Jéghideg vízben tusoltam! Sajnos ez, akárhogy is nézem valahol megpecsételte a nyaralásunkat! Természetesen próbáltuk élvezni és ezt leszámítva sikerült is! De ezek a dolgok ne szegjék senki kedvét, talán csak mi fogtuk ki így! A kirándulások nagyon szépek, Korfu város és a Canal d’amour gyönyörű! Erika egy idegenvezető, 20 éve él kint, le a kalappal előtte, nagyon aranyos és felkészült! Valamint Ritát a másik idegenvezetőt is meg kell hogy dicsérjem, nagyon segítőkész és felkészült, öröm volt őket hallgatni, olyan szeretettel meséltek a szigetről! Üdv.
Dudás-Deák Ildikó Dátum: 2014-07-31 13:00:32
Olivér írta ekkor: 2014-07-31 10:55:37
Szia! Csak azt a részt kommentálom le amihez hozzá tudok szólni! :) Mi 1 hónapja voltunk Sidarin július 21-28-ig, amikor semmi koszosságot nem tapasztaltunk Sidariba, ezért is olvasom kicsit meghökkenve az írásodat. 1 hónap alatt tele szemetelték a helyet a turisták? Igazából nem értem a dolgot. Nálunk a tenger is kifogástalan állapotú volt. A szobák takarítottságával sajnos egyet tudok érteni, mint ezt már én is írtam az átvétel előtti és utáni állapot nem sokban különbözött egymástól, voltak benne hiányosságok, de én nem vagyok annyira finnyás, ennek ellenére lehetett volna alaposabb a takarítás az tény. Másrészt meg ne is reménykedj, hogy vki hivatalosan lereagálja az írásodat, mert a idegenvezetőknek(Gábor,Niki) nincs nagyon idejük, az iroda meg leszarja és nem követi saját oldalon működő fórumokat. Ez is szomorú és nagyon gáz, de sajnos így van! Tapasztalat, mert anno nekünk sem regaálták le azt, hogy Mariellába miért nem lehet menni, igaz-e a hír és mi a teendő, mi lesz velünk. Ezt mondtam is Sidariba Gábornak. Amúgy mindezek ellenére nagyon jó élményekkel telt a nyaralás! Én nyugodt szívvel ajánlom Sidarit mindenkinek! Az irodának még van hova fejlődnie! De szép nyaralás volt azért! smile
Szia! Igen nagyon koszos volt a város és a víz is!! Mi is nagyon jól éreztük magunkat mert mentünk és kirándultunk !! Nem vagyok finnyás de ami ott zajlott a 7 nap alatt az maximálisan felháborított. Szó szerint nem aludtunk 7 napig. Azért mert a Grandtour nem jelez itt vissza mindig megnézik ezt viszont egy ott dolgozó embertől tudom. Nekem nem a céggel van gondom hanem a szervezetlenséggel. Ja és mint ahogy írtam mi tavaly is Sidariban voltunk így volt összehasonlítási alapom !