(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sárkány Sándor Dátum: 2014-07-31 12:50:59
Nincs rossz nyaralás,csak kevés pálinka! Még a víz is tisztábbnak hat. :)
Kiss Tamás Kálmán Dátum: 2014-07-31 12:27:32
Kedves László! Tetszik a hozzáállása a kérdéshez, kultúráltan meg tudja beszélni, nem úgy, mint egyesek. Csak két észrevételem lenne: 1.) A homokos aljazatú víz nem kavarodik fel, ugyanis Sartin is homok van, és kristálytiszta víz; csak az ilyen agyagos homok, mint Sidarin (persze a köves sem, de én nem arról beszéltem). 2.) Aki pedig nem tud mondjuk úszni, és nem veszi a fáradtságot, az meg ne menjen a tengerbe, maradjon a parton, igaz? Végül is a nyílt tengeren a legtisztább a víz... Csak az a baj, ha valakinek nincs teljes rálátása a két helyre, akkor féligazságokat ír, az meg nem feltétlen a legszerencsésebb... Maradtam tisztelettel.
Szepesi László Dátum: 2014-07-31 12:18:13
Kedves Fórumozók! Úgy látom kezd forrósodni a helyzet. Én úgy gondolom, hogy a két üdülő helyet sem földrajzi sem másképp nem szabad összehasonlítani. Természetes, ha egy part homokos akkor bár a komfortérzet úgy a parton mint a tengerben jobb de a víz felkavarodik ezért zavarosabb. A kavicsos, köves tengerpart nyilván jóval tisztább mivel - jól néznénk ki- a kövek nem kezdenek el lebegni. Egyébként Sidarin ha veszi valaki a fáradságot és egy kicsit bentebb úszik kristály tiszta vízzel találkozik! Az ételek, italok és még az emberek is másabbak. Az, hogy Sidari angol? Nem hinném. Egyébként az építészeti stílusa velencei!! Ha az emberekre gondoltok akkor sajnos még inkább mint honfitársaim!!!! Én éppen az itthoni őrületből menekülök Sidarira! Zárás képen azt hiszem ez így van jól, hogy mindenkinek más tetszik és ezt tartsuk tiszteletben! Jól néznénk ki ha minden magyar Sidariba akarna menni!!!
Mészáros Rudolfné Dátum: 2014-07-31 12:01:09
Olivér írta ekkor: 2014-07-31 10:58:58
Sarti? Vicc! :D
Én fürdeni megyek a tengerhez, így inkább Sidari-t nevezném viccnek Sartihoz képest. A sok magyar miatt én sem vagyok az a nagy Sarti párti, de ott ki sem jöttem a vízből egész nap, Sidarin meg alig mentem be....
Mészáros Rudolfné Dátum: 2014-07-31 11:55:18
Olivér írta ekkor: 2014-07-31 11:03:50
Mi tényleg nem találkoztunk a mi időszakunkban (július 21-28)sem sünnel, sem medúzával és csodálatosan szép volt a tenger. Ki az a Erika? Mi van szépséges Nikivel? smile Nálunk nem volt tökölés oda és vissza is minimális várakozási idő volt Korfun talán 15 perc komp indulásig, pedig én meg pont örültem is volna egy utolsó sétának. :D
Szerencsés ember. Tiszta tenger, szimpatikus a Niki, semmi várakozás. Nem csodálom hogy Korfu párti vagy. Aki az ellenkezőjét élte át, az viszont nem vágyik vissza. Viszont a buszos körút és persze Erika sokat dobott a negaítvunok mellett pozitív irányba.