(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Kiss Tamás Kálmán Dátum: 2014-07-31 11:55:03
Egyébiránt tiszteletben tartom a döntésed, biztosan megérte. Hiszen ez egy fórum, ahol mindenki megírhatja a véleményét, ebben a nagy magyar szabadságban. Béke
Kiss Tamás Kálmán Dátum: 2014-07-31 11:53:54
Nagyszerű, hogy elkezdtünk személyeskedni, de ha már elkezdtük... Csak hogy én is adjak, ne csak kapjak: Hombre smile , te vagy a vicc. Excsajt vinni nyaralni??? smile Ember, elment az eszed? smile smile Ha megszvaztatnám a tisztelt közönséget, szerintem picit többen szavaznának a nászútra, mint a "szakítós nyaralásra". Na, az ilyen birkákról beszélgettem................
Szepesi László Dátum: 2014-07-31 11:36:00
Olivér írta ekkor: 2014-07-31 11:19:00
Kár, hogy nem tudok egy szavazást indítani, hogy Sidariba vagy Sartira mennétek-e nyaralni? Emberek mi van veletek, elment az eszetek? smile smile smile
Kedves Olivér! Úgy látom megy az adok-kapok ezért villámgyorsan ellapozódott a feléd intézett kérdésem. Na még egyszer. Melyik kis strandra mondtad, hogy nagyon hínáros? A Katerinától nem messze találhatóra? Egyébként én is sidari párti vagyok de természetesen tiszteletben tartom más véleményét is.
Olivér Dátum: 2014-07-31 11:19:00
Kár, hogy nem tudok egy szavazást indítani, hogy Sidariba vagy Sartira mennétek-e nyaralni? Emberek mi van veletek, elment az eszetek? smile smile smile
Olivér Dátum: 2014-07-31 11:14:04
Busai Anikó írta ekkor: 2014-07-27 17:06:28
Szia Olivér! Ne haragudj, rég jártam itt, és ellapozódott a válaszod, így nem vettem észre, hogy írtál. Először is elnézést kérek a félreértésért, tényleg azt hittem az esküvői képekből, hogy a Te esküvőd volt, azt már nem néztem, hogy a menyasszony nem stimmel. Bocsánat. Köszönöm a részletes választ, azért jó tudni, hogy mire számíthatunk. Azért meglep, hogy nem figyelnek a tisztaságra, főleg, hogy a neten is már régóta probléma ez, de majd megoldjuk. Legalábbis remélem nem lesz túl durva a helyzet!? Legalábbis bízom benne. Én úgy gondolom mi is az úthoz közeli épületben leszünk, mert a hátul lévők azok kétszintesek. De majdcsak kibírjuk, itthon is zajos utcában lakunk, úgyhogy megszoktuk. Bár jó lett volna egy csendes nyaralás! A büfét sajnálom, de tényleg van ennyi előnye, hogy legalább vihetünk enni-innivalót. Mi szeretnénk majd autót bérelni, mit gondolsz nagyon megrohanják az újonnan érkezők a kölcsönzőket, vagy általában van azért autó, robogó? Itt ajánlottak a fórumon egy webes oldalt, ahol meg lehet rendelni előre, de picit tartok tőle, ilyet még nem csináltam, Persze megvan az előnye, nem kell már ott helyben mászkálni érte, Te mit gondolsz erről? Köszi még egyszer a részletes választ, nagyon jó, hogy ezeket tudom előre.
Szia Anikó! Igazán nincs mit! :) Autó és motorbérlésben nem vagyok otthon most már főszezon van és nem tudom ilyenkor mennyi turista van Siadriba, de azért van pár kölcsönző és nem hinném ne leheten hozzájutni vmilyen járgányhoz. Majs Gábor segít benne és ajánl egyet, nyugodtan kérjétek a segítségét. Sőt odaadja a bérleti szerződés magyar fordítását, hogy kb. lássátok mik vannak egy ilyen bérleti szerződésben és mit írtok alá. Én csak szerettem volna bérelni motort, de aztán maradt csak a vízibicigli! :D