(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2014-07-31 10:58:04
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-07-30 11:40:12
Kedves Mindenki! Pénteken /holnapután/ INDULUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jövünk Sidari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile smile smile
Szép nyaralást! Mythosban és gyrosban gazdag nyaralást! smile
Kiss Tamás Kálmán Dátum: 2014-07-31 10:57:08
Kedves fórumozók és Grand Tours! Itt az idő, én is leírom a nászút tapasztalatait. Sokáig gondolkodtam, megtegyem-e, de végül úgy gondoltam: mindenki épülésére-szépülésére... Vasárnap értünk haza a csodás Korfuról, amit mindenképpen látnia kell mindenkinek! Egyszer. Mert legközelebb (ha adj Isten) lesz lehetőségünk nyaralni menni, biztos nem ezt az utat választjuk (tavaly volt szerencsénk Sartihoz, ami kevésbé egzotikus, de ezerszer szimpatikusabb). Pozitívumok: - Görög vendégszeretet; - Homokkő sziklás rész gyönyörű; - A tengerpart azért tengerpart; - Erika csudajó idegenvezető, érződik rajta az ott töltött 20 év és a görögök szeretete; - A szigettúra nagyon szép helyekre elvitt minket (Sissi kastély, Paleokastritsa); - Aki jót akar enni viszonylag jó (éttermi) áron, annak javaslom a Sea Breeze éttermet a Fish mix platter – rel (tessék a kagylót legalább megkóstolni, megéri!) és a Small fish portion – nal (Sarti- i Gavros - hoz hasonló). Gyros majdnem mindenhol rendben van, bár a legjobbat Kerkyrában ettem.
Kiss Tamás Kálmán Dátum: 2014-07-31 10:56:49
Kedves Olivér! Nekem volt szerencsém mindkét helyen nyaralni főszezonban, úgyhogy ha megengeded, összehasonlítanám a kettőt. Előzetesen csak annyit, hogy nem, Sarti nem síkvidéki, és nem csak butikokból-tavernákból áll, van egy falurész, ami állandóan lakott, ellenben Sidarival. Inkább görögebb, mint Sidari, mert az angol, ha tetszik, ha nem. A strandja pedig 1000X szebb. És köszönöm, nincs szükségem senkinek a sajnálatára. Most pedig, Kedves Fórumozók, engedjétek meg, hogy bemásoljam a már megírt beszámolónkat a Sidari nászútról:
Olivér Dátum: 2014-07-31 10:55:37
Dudás-Deák Ildikó írta ekkor: 2014-07-30 22:35:17
Sajnos volt itt sokkal több probléma Sidariban mint amit leírtak. Most jöttem én is haza vasárnap. Tavaly is itt voltunk és sajnosvössze se lehet hasonlítani a 2 nyaralást. Hihetettlen koszos lett Sidari az egész falu. Fele annyi nyaraló volt mint tavaly. Na és a szállásról ne is beszeljünk. A clio-ba foglaltunknszállást. A borzalom kifejezés + felárért felhaborított. Szó szerint nem aludtunk. Az, hogy a szúnyogok felzabáltak alap volt pedig mindenfajta szúnyog írtónk volt. Az, hogy a szomszéd étterem Görög tulajdonosa naphosszat püfölte a feleségét az ablakom alatt az már több mint felháborító. Na de az a 70 fős diák tàborozó amit művelt telhesen kiverte mindenkinél a biztosítékot. Nem vagyok egy hisztis tipus de 3.napra teljesen kiakadtam és tomboltam. Pihenni megy az ember egész évben gyűjtögetcés ezt kaptuk cserébe.A szoba minősìthetettlen a fűrdőről nd is bedzéljünk. Az, hogy nem törődtek az utasokkal enyhe kifehezés.Annyi gond volt, hogy azt se tudták hova rohanjanak az idegenvezetők így nem maradt idő a figyelmességre. Nagyon sajnálom, hogy így alakúlt Sidari, mert tavaly imádtuk. A másik : Nem lehetne megoldani, hogy Szegeden ne kelljen várni 5 és fél órát hazafele 2 utasra. Tudom mindenkit haza kell vinni de ne a többi utas kàrára. 1 órára Szegeden voltunk és fél 6-kor indultunk haza. 24 órás utazás után nagyon bosszantó. Amúgy Gábor miattmentünk vissza, mertolyan hangulatot csinált tavaly de amikor most megláttam megdöbbentő mennyire le amortizálta magát. Érződik a fejetlenség. Bocs, hogy leírtam ezeket de talán jobb az irodának is ha tud ezekről igy idóben tudnak lépni. Nevemet is adom hozzá igy ha kérdésük van nyugodtan keressenek!
Szia! Csak azt a részt kommentálom le amihez hozzá tudok szólni! :) Mi 1 hónapja voltunk Sidarin július 21-28-ig, amikor semmi koszosságot nem tapasztaltunk Sidariba, ezért is olvasom kicsit meghökkenve az írásodat. 1 hónap alatt tele szemetelték a helyet a turisták? Igazából nem értem a dolgot. Nálunk a tenger is kifogástalan állapotú volt. A szobák takarítottságával sajnos egyet tudok érteni, mint ezt már én is írtam az átvétel előtti és utáni állapot nem sokban különbözött egymástól, voltak benne hiányosságok, de én nem vagyok annyira finnyás, ennek ellenére lehetett volna alaposabb a takarítás az tény. Másrészt meg ne is reménykedj, hogy vki hivatalosan lereagálja az írásodat, mert a idegenvezetőknek(Gábor,Niki) nincs nagyon idejük, az iroda meg leszarja és nem követi saját oldalon működő fórumokat. Ez is szomorú és nagyon gáz, de sajnos így van! Tapasztalat, mert anno nekünk sem regaálták le azt, hogy Mariellába miért nem lehet menni, igaz-e a hír és mi a teendő, mi lesz velünk. Ezt mondtam is Sidariba Gábornak. Amúgy mindezek ellenére nagyon jó élményekkel telt a nyaralás! Én nyugodt szívvel ajánlom Sidarit mindenkinek! Az irodának még van hova fejlődnie! De szép nyaralás volt azért! smile
Szepesi László Dátum: 2014-07-31 10:50:43
Olivér írta ekkor: 2014-07-31 10:43:40
Jég Úristen miket írtok? :D Hogy lehet egy Sidarit egy Sartihoz hasonlítani? Szerintem maga a feltevés már sértő! Mi 2007-ben voltunk nyaralni Neos Marmarosban, ahol szigettúra során átmentünk Sartiba is. Hát Sarti... Sarti egy magyarok által közkedvelt kis üdülőfalu, ami semmilyen jellegzetes görögséget nem hordoz magán. Az egész falu csak butikokból és éttermekből áll. Egy sík területen elfekvő, teljesen jelentéktelen kis nyaralóhely szerintem. Neos Marmaras sokkal jobb hely, de még az is eltörpül Korfu Sidarihoz szépségeihez képest, szerintem maga a csoda és viszi a prímet. Mi kicsivel több, mint 1 hónapja voltunk. Egyetlen egy kis strand volt akkor, ami nagyon hínáros volt, de ez jelentéktelen volt és nem oda mentünk, ennyi. Az összes többi, nekünk kedvenceink a Canal D'amour hotelnél, és csatornánál lévő 2 strand kifogástalan állapotú volt! Lehet, most már augusztusban nagy a turista dömping, de mi július 21-28-ai állás szerint teljesen kényelmesen elfértünk bármelyik strandon, ahol jártunk. Úgyhogy ha vki szerint Sarti annyira jó hely, az menjen oda! Csak sajnálni tudom! smile
Kedves Olivér! Az a kis strand amit írsz, hogy nagyon hínáros volt az hol található? A Katerinához közel lévőről beszélsz?