Sajnos volt itt sokkal több probléma Sidariban mint amit leírtak. Most jöttem én is haza vasárnap. Tavaly is itt voltunk és sajnosvössze se lehet hasonlítani a 2 nyaralást. Hihetettlen koszos lett Sidari az egész falu. Fele annyi nyaraló volt mint tavaly. Na és a szállásról ne is beszeljünk. A clio-ba foglaltunknszállást. A borzalom kifejezés + felárért felhaborított. Szó szerint nem aludtunk. Az, hogy a szúnyogok felzabáltak alap volt pedig mindenfajta szúnyog írtónk volt. Az, hogy a szomszéd étterem Görög tulajdonosa naphosszat püfölte a feleségét az ablakom alatt az már több mint felháborító. Na de az a 70 fős diák tàborozó amit művelt telhesen kiverte mindenkinél a biztosítékot. Nem vagyok egy hisztis tipus de 3.napra teljesen kiakadtam és tomboltam. Pihenni megy az ember egész évben gyűjtögetcés ezt kaptuk cserébe.A szoba minősìthetettlen a fűrdőről nd is bedzéljünk. Az, hogy nem törődtek az utasokkal enyhe kifehezés.Annyi gond volt, hogy azt se tudták hova rohanjanak az idegenvezetők így nem maradt idő a figyelmességre. Nagyon sajnálom, hogy így alakúlt Sidari, mert tavaly imádtuk. A másik : Nem lehetne megoldani, hogy Szegeden ne kelljen várni 5 és fél órát hazafele 2 utasra. Tudom mindenkit haza kell vinni de ne a többi utas kàrára. 1 órára Szegeden voltunk és fél 6-kor indultunk haza. 24 órás utazás után nagyon bosszantó. Amúgy Gábor miattmentünk vissza, mertolyan hangulatot csinált tavaly de amikor most megláttam megdöbbentő mennyire le amortizálta magát. Érződik a fejetlenség. Bocs, hogy leírtam ezeket de talán jobb az irodának is ha tud ezekről igy idóben tudnak lépni.
Nevemet is adom hozzá igy ha kérdésük van nyugodtan keressenek!
Szia!
Csak azt a részt kommentálom le amihez hozzá tudok szólni! :)
Mi 1 hónapja voltunk Sidarin július 21-28-ig, amikor semmi koszosságot nem tapasztaltunk Sidariba, ezért is olvasom kicsit meghökkenve az írásodat. 1 hónap alatt tele szemetelték a helyet a turisták? Igazából nem értem a dolgot.
Nálunk a tenger is kifogástalan állapotú volt.
A szobák takarítottságával sajnos egyet tudok érteni, mint ezt már én is írtam az átvétel előtti és utáni állapot nem sokban különbözött egymástól, voltak benne hiányosságok, de én nem vagyok annyira finnyás, ennek ellenére lehetett volna alaposabb a takarítás az tény.
Másrészt meg ne is reménykedj, hogy vki hivatalosan lereagálja az írásodat, mert a idegenvezetőknek(Gábor,Niki) nincs nagyon idejük, az iroda meg leszarja és nem követi saját oldalon működő fórumokat. Ez is szomorú és nagyon gáz, de sajnos így van!
Tapasztalat, mert anno nekünk sem regaálták le azt, hogy Mariellába miért nem lehet menni, igaz-e a hír és mi a teendő, mi lesz velünk. Ezt mondtam is Sidariba Gábornak.
Amúgy mindezek ellenére nagyon jó élményekkel telt a nyaralás! Én nyugodt szívvel ajánlom Sidarit mindenkinek!
Az irodának még van hova fejlődnie! De szép nyaralás volt azért!